Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

(Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ!) ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ; ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ...ΚΟΡΙΤΣΙ Α Τ Α Κ Τ Ο Π Ο Ι Η Τ Ο; "ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ";;;ΤΟ ..."ΣΩΣΤΟ" ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΝΑ "ΑΦΗΣΕΙ" ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ; ΤΣ, ΤΣ, ΤΣ...
Η σύντροφος λοιπόν του Αλέξη Τσίπρα, η κ.Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Εν Αθήναις πλέον!

Σύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017, που ανακοινώθηκαν (ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ, λέει στο έγγραφο!) μόλις στις 28 Ιουλίου, από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (στην "μακρυνή" Κοζάνη, όπου εμισθοδοτείτο περιέργως, μόλις με 226 ευρώ μηνιαίως, όπως έγραψαν τα παραπολιτικά!) στο ΕΜΠ στην Αθήνα.

..."Σωστός" ο σύντροφος Αλέξιος! Έ;ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ Α/Α 52 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ...

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!