Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

'ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ' ΣΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ!) Ι Σ Λ Α Ν Δ Ο Υ Σ !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS9xHOdsk8mHsRGEJignd2CZNWRS0F513InIAtYJ3N8C7w9mgiwLipuj6wyrCe7uOY0F9EEtRyHba_PQdrydkLl-aQdYO8gJcpoZ1VnFj86tZcCtklm5tQ3CZK6lCl0KHb8_fg4h1FXg/s400/boyk.JPG
Προειδοποιητικό σημείωμα για μποϊκοτάζ ισραηλινών προϊόντων, σε κατάστημα του Καναδά, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ! ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ "ΤΡΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ", ΟΥΤΕ "ΠΙΕΣΕΙΣ", ΟΥΤΕ "ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ", ΟΥΤΕ ...ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ... Την Κυριακή, ο δήμος* της ισλανδικής πρωτευούσης, του Ρέϊκιγιαβικ, ψήφισε 'υπέρ' του μποϊκοτάζ, σε  Ο Λ Α  τα ι σ ρ α η λ ι ν ά προϊόντα, μέχρι να απελευθερωθεί η κατοχή της Παλαιστίνης και υποσχέθηκε να συνεχίσει το εμπάργκο ‘εφ’ όσον η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών συνεχίζεται’! [ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ "ΚΟΜΜΕΝΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...]

 


Η ψηφοφορία είναι μέρος του κινήματος ‘ Μποϊκοτάζ, Απόσυρση των Επενδύσεων και των Κυρώσεων’ ('BDS') κατά της πολιτικής του Τελ Αβίβ, που ξεκίνησε το 2005, με πάνω από 170 παλαιστινιακές οργανώσεις που πίεζαν για «διάφορες μορφές μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ, μέχρι να τηρήσει τις υποχρεώσεις του, βάσει του διεθνούς δικαίου».


Από τότε, χιλιάδες εθελοντές σε όλον τον κόσμο, ενώθηκαν με το 'BDS' για να βοηθήσουν την προώθηση της παλαιστινιακής υποθέσεως. (ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ" ΑΥΤΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ.... ΑΠΛΩΣ "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ... Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ !...)

Η κίνηση της Ισλανδίας, επικρίθηκε με σφοδρότητα από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντάς την ως ...‘αδικαιολόγητη’.

Η δράση αυτή έρχεται, καθώς ακαδημαϊκοί και ακτιβιστές από όλον τον κόσμο, ετοιμάζονται για μια συνάντηση στην Τυνησία, για να συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη του κινήματος 'BDS'.

Η συνάντηση έχει τίτλο ‘Το μποϊκοτάζ ως στρατηγική για την αντιμετώπιση της ισραηλινής κατοχής και του απαρτχάιντ: Σημερινή πραγματικότητα και φιλοδοξίες’, διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Μελετών Πολιτικής στην πρωτεύουσα της Τύνιδας, από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου...

(*ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΓΙΑΒΙΚ;;;
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΙΝΗΣ;
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ,  Ο Λ Ο   ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
ΜΠΑΑΑΑ....
ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ...ΑΠΙΘΑΝΩΝ, Ε; "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!