Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ώστε ο ΑΛΕΞΗΣ, Καταργεί την εξύβριση των Θείων ! Οπότε τώρα, τον Αλέξη, μπορούμε να τον ...στολίζουμε;;;


Καταργείται η εξύβριση των Θείων

(ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ, Η ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ...ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!) Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:
"Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για 
την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας, έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. 

Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).


Κατά το Ποινικό Δίκαιο, η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. 
Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας, λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. 
Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται".

[ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ...Β Α Ρ Υ Κ Ο Ϊ Α   "ΕΠΕΣΕ";
ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΒΩΝΕΣ;
ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ;
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ; "Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!