Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΞΕΡΕΙ κανείς να μας πεί, ΓΙΑΤΙ οι κομμουνιστές έκατσαν ΣΟΥΖΑ μπροστά στον Αλαφούζο, στην Βουλή;;;





(ΣΙΓΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 'ROLEX' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ...) Όποιος έχει παρακολουθήσει στοιχειωδώς την ρητορική του ΤΑΧΑ ΜΟΥ & ΔΗΘΕΝ …"τιμημένου" κουκουέ, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλές φορές τις καθιερωμένες κορώνες, κατά του ΚΑΚΟΥ ...«κεφαλαίου», που ευθύνεται για ότι κακό συμβαίνει στον απάνω κόσμο. 
Ωστόσο, οι… "τιμημένοι" κουκουέδες, ενώ κελαηδάνε γενικώς και αορίστως κατά του κεφαλαίου, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, να αναφερθούν ονομαστικώς στους εκπροσώπους αυτού του κεφαλαίου, ή έστω να τους «φωτογραφίσουν»!...

Επισημαίνει λοιπόν, το ιστολόγιο 'paspartoy.blogspot.gr':
Όταν, λοιπόν χθές, εδόθη η ("χρυσή";) ευκαιρία στον (επιλεκτικώς "θυμωμένο" βουλευτή του Περισσού) Καραθανασόπουλο (που κάνει τον… κάργα ΜΟΝΟ στους χρυσαυγίτες) να στριμώξει και να «λιώσει» τον εκπρόσωπο του κεφαλαίου, ολιγάρχη Αλαφούζο –στην αρμόδια επιτροπή της βουλής- αυτός έκανε τρέμοντας σαν το ψάρι...

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο σχετικό  'βίντεο', αποποιήθηκε του χρόνου που του δόθηκε (15 λεπτά!), ψελλίζοντας «δεν θα κάνουμε καμμία ερώτηση στον κ. Αλαφούζο», προσθέτοντας δε με νόημα «και στους άλλους επιχειρηματίες», εννοώντας Μπόμπολα, Ψυχάρη και ΣΙΑ, που έχουν σειρά να παρουσιαστούν στην Επιτροπή της Βουλής...

Και γιατί παρακαλώ; Γιατί «η υπόθεση της καθάρσεως μπορεί να βγάλει φίδια», είπε ο «Κουταλιανός», ενώ δίπλα του ο Μακοβορίδης, έγνεφε καταφατικά με το κεφάλι του!!!



Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους οι σύγχρονοι… «Κουταλιανοί» του… "τιμημένου" κουκουέ, στέκονται σούζα μπροστά στους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες αυτής της χώρας:

1ον) Διότι σχεδόν όλοι προέρχονται από τον πολιτικό του χώρο (Κόκκαλης με πατέρα «υπουργό» του βουνού, Μπόμπολας παλιός ΕΠΟΝίτης –κατοχικός κνίτης-, πατήρ Αλαφούζος ομοίως, κ.τ.λ.) και το ενισχύουν ποικιλοτρόπως, για τις… ψυχές των κομμουνιστών πατεράδων τους.

2ον) Επειδή το ΚΚΕ είναι τυφλό όργανο και μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, του οποίου κεφαλή, είναι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ.

3ον) Από… ταξική αλληλεγγύη, καθώς η αμύθητη περιουσία -κινητή και ακίνητη- του… τιμημένου, μόνο με αυτήν των ολιγαρχών -όλων μαζί- μπορεί να συγκριθεί! 

(ΥΓ): Καλά κέρδη, σύντροφοι!

Δείτε τώρα και τον βουλευτή της 'Χ.Α.' Η.Κασιδιάρη: 







["Ι.Κ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!