Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΙΟΡΙΖΕΙ ...'ΜΟΥΛΑΔΕΣ' Ο ΦΙΛΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, "ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ" ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!  
Ε Κ Α Τ Ε Ρ Ω Θ Ε Ν  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

ΑΚΡΩΣ  "Δ Υ Σ Ε Υ Ρ Ε Τ Η" Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ.... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ
ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΣΟ ...ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΡΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (Α-) ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΙΪΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ,
ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ,  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ!

Ο ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΘΛΙΒΕΡΟΣ αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων και "σκληροπυρηνικός" αρθρογράφος της 'αυγούλας', υπουργός (α-) Παιδείας της κυβερνήσεως 'Τσύριζα', ο φανατικός εκείνος ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ, που έχει θέσει στην κορωνίδα των στόχων του, την κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία, κατά παράβαση του Συντάγματος της χώρας, φροντίζει να καταδεικνύει πως κάθε του υπουργική ενέργεια, δεν απορρέει από το πνεύμα ελευθερίας ως αυτάρεσκα δηλώνει, αλλά από το βαθύ του μίσος (!) για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Όπως επισημαίνει ορθώς η 'Χ.Α.', μία ακόμα απόδειξη των ανωτέρω, είναι το έγγραφο το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα κατωτέρω και αφορά τον ορισμό (!) από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, "θρησκευτικού λειτουργού" των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού, προς κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των «προσφύγων»!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΡΕΜΟΥΡΕΣ" ΕΧΕΙ
Ο ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΗΣ!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ...


Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, ο ορισθείς προς τέλεση προσευχής και κηρύγματος στην αραβική γλώσσα, έχει το δικαίωμα να ορίζει ΚΑΙ βοηθούς του, τους οποίους απλώς(!!!) θα εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων! (ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΤΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ...ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ "ΧΑΤΗΡΙΑ" ΤΩΡΑ...)

Είναι λοιπόν, κατόπιν της αποκλειστικής ειδήσεως που μόλις διαβάσατε, η κυβέρνηση 'Σύριζα-ΑΝΕΛ' μια κυβέρνηση που επιδιώκει και επιβάλλει δια της κρατικής της ισχύος την αθεΐα στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Στόχος της κυβερνήσεως της Αριστεράς, όπως ήταν πρότερα και της μασονοδεξιάς, είναι ο ΡΑΓΔΑΙΟΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ της Ελλάδος και ακολούθως η ισλαμοποίηση!

Το Κράτος συνεπώς, φροντίζει να προσαρμόζεται άρον-άρον στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να εκδηλώνει με ζήλο το μίσος του κατά των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων.

ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ,
ΕΠΑΘΑΝ 'ΣΟΚ', ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΣΦΡΙΓΗΛΟ" ...'ΑΔΩΝΗ' !

Αυτά τα ολίγα αλλά εξόχως ενδεικτικά, για να μην παραμυθιάζουν τον Ελληνικό Λαό οι «προοδευτικοί» τσαρλατάνοι, που αγωνίζονται απεγνωσμένα για να καταστήσουν την Πατρίδα μας  Κ Ο Λ Α Σ Η  των Ελλήνων και ...παράδεισο των λαθρομεταναστών! ["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!