Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (της Θράκης) ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!

"ΑΙΣΙΩΣ" ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ, "ΕΧΟΥΜΕ" 3 ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ!
"ΒΟΥΤΥΡΟ" ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
ΚΑΙ 4  "ΚΑΡΦΙΑ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!




Ε Κ Β Ι Α Ζ Ε Ι  Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ "Π Ι Σ Ω" ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ (ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, με άγρια αλληλοκαρφώματα, ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΤΗΝ τόσο  π ο λ υ π ό θ η τ η ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ...)
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ' ΕΔΩ & Τ Ω Ρ Α ' , ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ
"ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ" ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...



Είναι περισσότερο απο ...100.000%  β έ β α ι ο, ότι ο στριμωγμένος αγρίως Τ.Ερντογάν, Ε Κ Β Ι Α Σ Ε ανοικτά και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τον Αλέξη, για να του παραδοθούν ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ και "τεχνικές" δικαστικές ψευδοδικαιολογίες, τύπου 'Συνθήκης της Γενεύης' και άλλα ευτράπελα, οι 8 ένστολοι Τούρκοι φυγάδες, που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη. 

"ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ(Ή ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΥΪΔΟΓΛΟΥ...) ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ
ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ"  
ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ (ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)...

Ο εξαιρετικώς πιεσμένος απο τις εξελίξεις Τούρκος Σουλτάνος, όσο πλησιάζει ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ 'ΡΟΓΧΟΣ' της κατακερματισμένης και ΠΡΟ του πραξικοπήματος πατρίδος του, τόσο θα κάνει σπασμωδικές και απελπισμένες κινήσεις, αντιδρώντας ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ στο τέλος του!

Τό πράγμα φάνηκε απο την πρώτη ημέρα της αφίξεως των 8 Τούρκων με το ελικόπτερό τους. Έσπευσε, απο το πρώτο λεπτό(!) ο κάθε Βίτσας και παρεδέχθη, επαναλαμβάνοντάς το μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΩΣ, κατά παράβαση κάθε διπλωματικής ισορροπίας, ότι τάχα "έχει ισχυρό επιχείρημα" η Τουρκία, ώστε να της παραδώσουμε τους φυγάδες!

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ"... ΟΙ 2 ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ,  ΜΑΝΤΑΤΖΗ & ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ,
ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ, ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΙΣΙΝΑΣ...

ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ συνέλληνες, πώς εντελώς περιέργως, η Αστυνομία  ε π έ τ ρ ε ψ ε  μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, (που έπρεπε να ήταν "ΦΡΟΥΡΙΟ"!) που εξεταζόταν η υπόθεση υποβολής ασύλου των '8', να ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ οι γνωστοί και μή εξαιρετέοι Τουρκοπράκτορες της Κομοτηνής, ομού μετά του αρχικατασκόπου προξένου και να ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ και ΚΑΤΑΡΕΣ στην τουρκική γλώσσα, κατά των πανικόβλητων φυγάδων!

Οπότε! Έχει 3 "δυνατά χαρτιά" ο Σουλτάνος Ερντογάν και μπορεί να ΕΚΒΙΑΖΕΙ με επιτυχία τον Έλληνα (ανύπαρκτο;) πρωθυπουργό. Τα 3 αυτά "χαρτιά", έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγκεκριμένα  ο ν ό μ α τ α!

Λέγονται:
1. ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ (Ξάνθης - 'Σύριζα')

2. ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ (Ροδόπης - 'Σύριζα')

3. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ (Ροδόπης - 'Σύριζα')

[Σημείωση και μάλιστα απαραίτητη! ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 'ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ' 4ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ, ΠΑΛΑΙΟ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ" ΚΑΠΟΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ...]

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 'ΣΥΝΘΗΜΑ' Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, μέσω του προξένου του εννοείται, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ '8', ΟΙ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ (υποτίθεται!) "ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ  'Π Ε Φ Τ Ε Ι'  ΜΕ ...ΠΑΤΑΓΟ, Ο ΑΛΕΞΗΣ!

Άρα, θα τους  π α ρ α δ ώ σ ο υ μ ε*, αργά ή γρήγορα, αφού υποκριτικότατα, για την 'τιμή των όπλων', θα βγάλλουμε και μερικούς 'δεκάρικους' , για "την ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαστική εξουσία",  "σεβασμό" στους Νόμους και τις Διεθνείς Συνθήκες... ΘΑ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ) ...'ΟΤΣΑΛΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ'!
Όχι! Άν μόλις τους δώσουμε, τους "φάνε λάχανο", ΔΕΝ μοιάζει να καίγεται ΟΥΔΕΙΣ!

13734738_947303805414963_103456051_n
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ,  ΜΕ ...ΖΩΣΤΗΡΕΣ(!!!) ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΘΑ "ΣΥΝΕΛΘΕΙ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;

[ΕΙΔΑΤΕ μήπως, καμμία "θυμωμένη" ανακοίνωση λόγου χάριν, της επίσης ανύπαρκτης 'νουδούλας' του  κάθε Κυριάκου; Που να φωνάζει να υπερασπισθούμε το δίκοιο των 8  φυγάδων, ή τον κίνδυνο άν τους στείλλουμε πίσω σε ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ; Μπά! Μούγγα...]

[*"Κυκλοφορεί" σε ορισμένες ιστοσελίδες, μία ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα φήμη, μήπως μεταξύ των '8', υφίσταται ίσως και "φυτευτός" Αμερικανός! Τότε, "αλλάζουν" όλα... ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!