Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

"ΑΥΤΟΥΣ" ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! Μουσουλμάνος επιτέθηκε με μαχαίρι, σε μητέρα και τις τρεις κόρες της, γιατί ήταν ...«ντυμένες ελαφρά» !!!




ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ... Ή πιό κρητικά, 'ήθελές τα και έπαθές τα'! Μια μητέρα στην Γαλλία και οι τρεις κόρες της, δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από μουσουλμάνο, επειδή ήταν ...«ελαφρά ντυμένες»!
Η οικογένεια δέχθηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο χωριό Garda-Colombe, κοντά στο Laragne-Monteglin πλησίον του Montpellier στη νότια Γαλλία.

Η μητέρα, 46 ετών, και οι κόρες της, ηλικίας 8, 12, και 14 ετών, έγιναν στόχος του κακοποιού, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή, αν και συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.
Ο δράστης είναι ο Μαροκινός Mohamed Boufarkouch. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, το κίνητρο της επίθεσης είναι «ασαφές», αλλά ο δράστης έκανε αναφορές σχετικά με τις γυναίκες, ότι ήταν «πολύ ελαφρά ντυμένες».
Το κίνητρο είναι «ασαφές», παρά το γεγονός ότι ο δράστης εξήγησε ποιο ήταν το κίνητρο;

Πιστεύεται ότι η γυναίκα και οι κόρες της. φορούσαν 'σορτς' και T-shirts κατά τη στιγμή της επιθέσεως.
Τα γαλλικά μέσα ενημερώσεως, ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν μουσουλμάνος, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πιστεύεται επίσης ότι ήταν στην περιοχή για διακοπές με την οικογένειά του.

Ωστόσο, τοπικός εισαγγελέας Raphael Balland είπε στην La Parisien: «Το κίνητρο της επιθέσεως είναι πολύ ασαφές».
«Δεν ακούστηκε κάποια λέξη με θρησκευτική χροιά»... 


Ο δήμαρχος της διπλανής πόλεως Jean-Marc Duprat, είπε ότι ο Boufarkouch, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στο Yvelines, δυτικά του Παρισιού, θα μπορούσε να είναι «ψυχολογικά άρρωστο άτομο» και ότι θα εξεταστεί από ψυχίατρο.
Το 8χρονο κορίτσι ήταν το πιο σοβαρά τραυματισμένο από την επίθεση και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η είδηση αναφέρθηκε απο την αγγλική εφημερίδα 'Dailymail'.

[ΜΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΛΛΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ" ΩΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ; ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ...'ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΙΣΗ';
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΚΗΝΙΚΟ" ΕΤΣΙ ...ΣΤΗΜΕΝΟ! "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!