Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

(ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!) Σέρβος ΥΠΕΞ: «Ο Τσαβούσογλου λησμόνησε, ότι οι Οθωμανοί έκτισαν πύργο με ΚΡΑΝΙΑ σκοτωμένων ΣΕΡΒΩΝ» !!!!




ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΠΑΙΞΕΙ" ΑΥΤΗ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,  ΠΟΥ - ΘΕ - ΝΑ! Ακούει μήπως κάποιος Νίκος Κοτζιάς; Έτσι για να παίρνει μαθήματα!  Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε, ότι είναι εξαιρετικά υποκριτικές οι δηλώσεις των Βόσνιων και των Τούρκων πολιτικών, για τη Σρεμπρένιτσα και τόνισε, ότι είναι πράγματι καιρός να συνειδητοποιήσουν όλοι, ότι η κυβέρνηση της Σερβίας είναι έτοιμη για συμφιλίωση, ειρήνη και οικοδόμηση ενός κοινού μέλλοντος, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ταπεινώσει τη Σερβία!

Ο κ.Ντάτσιτς επεσήμανε, ότι η Σερβία είναι η μοναδική χώρα των Βαλκανίων, που στο Κοινοβούλιό της ενέκρινε δήλωση, που αναφέρονταν σε εγκλήματα κατά μελών άλλου έθνους!

 
























Απευθυνόμενος, με γραπτή δήλωσή του, προς τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που αναφέρεται στη σφαγή των Βοσνίων στη Σρεμπρένιτσα και ότι τάχα, δεν ...μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, του υπενθύμισε την Οθωμανική κατοχή, επί πέντε αιώνες!

(ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΤΡΟΠΗ! Ο Έλλην υπουργός Εξωφρενικών, προτίμησε προ μηνών, να ...χορεύει με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβούτ Τσαβούσογλου, πιασμένος μάλιστα χέρι-χέρι, μπροστά στα τηλεοπτικά δίκτυα, ΜΕ ΓΕΛΙΑ! Δείτε Συνέλληνες την τρομερή διαφορά, με τον τρόπο που ΑΔΕΙΑΖΕΙ κανονικότατα ο Σέρβος ΥΠΕΞ τον αστείο Τούρκο...)

«Ο Τσαβούσογλου, συνέχισε ο κ.Ντάσιτς, θα έπρεπε να κλαίει για τον ‘Πύργο των Κρανίων’ στην Νις, που χτίσθηκε από τα κρανία των σκοτωμένων Σέρβων το 1809. Ούτε έχει βιώσει τον πόνο των μανάδων της Σερβίας, όταν άρπαζαν τα παιδιά τους στο λεγόμενο Παιδομάζωμα, δημιουργώντας τους γενίτσαρους», κατέληξε με θάρρος ο Σέρβος ΥΠΕΞ! (απο το ιστολόγιο του 'εχέδωρου'. "ΙΩ.ΚΑΠ.")






Πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι πρέπει να γονατίζουν μπροστά από τον Πύργο των Κρανίων και να ζητήσουν συγνώμη από τους Σέρβους για τα εγκλήματα που διέπραξαν επί πέντε αιώνες.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!