Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΜΠΑ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ...Μ Ο Σ Κ Ο Β Ι Σ Ι ;




Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΛΙΕ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (...) ΚΑΙ
ΗΤΑΝ - ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΣ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΤΙ ..."ΑΠΙΘΑΝΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ! Και πόσο "μικρός" που είναι ο κόσμος...

Διαβάζοντας το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο εκ 356 σελίδων, στα ελληνικά, με τίτλο «Για τους Λεγεωνάριους μου», 
που έγραψε, το 1936, ο χαρισματικός Ρουμάνος Χριστιανός Εθνικιστής ηγέτης, Κορνήλιος Κοντρεάνου* (Corneliu Zelea Codreanu), ιδρυτής της οργάνωσης «Η Λεγεώνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ» (επίσης γνωστή και ως ρουμανική «Σιδηρά Φρουρά»), σταματήσαμε
 στην σελίδα 38, όπου (ο Κοντρεάνου) λέει:
"Οι ηγέτες των Ρουμάνων κομουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες.
Στο Ιάσιο: Δρ. Ghelerter, Εβραίος. Gheler, Εβραίος. Spiegler, Εβραίος. Schreiber, Εβραίος. κλπ

ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: 'ΑΝΑ ΠΑΟΥΚΕΡ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ
Η ΠΤΩΣΗ  ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ'. 


Στο Βουκουρέστι : Ilie Moscovici, Εβραίος. Pauker, Εβραία (εννοεί: Ana Pauker. Εβραία - φώτο) κ.λ.π.

Αν η επανάσταση είχε πετύχει, ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας που θα είχε διώξει τον μεγάλο Βασιλιά Φερδινάνδο, θα ήταν ο Moscovici"!

ΠΩΣ; ΠΩΣ;  Μ ο σ κ ο β ι σ ί ;

O Ilie Β. Moscovici (γνωστός ως Tovilie - φώτο στην κορυφή της αναρτήσεώς μας) γεννήθηκε το 1885 και πέθανε το 1943, δημοσιογράφος, ήταν ένας από τους επιφανείς ηγέτες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος ('PSDR') της Ρουμανίας. 


Στους συγγενείς του Moscovici, περιλαμβάνονται ο κοινωνικός επιστήμονας από τη Γαλλία Serge Moscovici (φωτο) και ο γιος του, ο τόσο "γνωστός μας" πολιτικός Pierre Moscovici...

Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. 
Διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker. 


Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002.

Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος! (ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!). Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα ('PS').

Τον Μάρτιο του 2013, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς (και συνομιλητής του κ.Αλέξη "μας"), ο Jean-Luc Mélenchon, επικρίθηκε για ένα σχόλιο που έκανε, για τον τότε υπουργό Μοσκοβισί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι "η σκέψη του είναι διεθνής οικονομική, και όχι γαλλική". 

Θεωρώντας ότι υπονοεί την εβραϊκή καταγωγή του υπουργού, η φράση επικρίθηκε ως ...«αντισημιτική».

Ο εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος Jean-Pierre Elkabbach, κατηγόρησε τον Mélenchon για "ενθάρρυνση απόψεων σχετικά με τον παγκόσμιο Εβραϊσμό". Ο Mélenchon αρνήθηκε τις κατηγορίες.

[Στο βίντεο - σε γαλλική γλώσσα -  που παρατίθεται κατωτέρω, ο Ρ.Moscovici, μεταξύ πολλών άλλων, λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής». Όσοι κατέχουν την γαλλική, άς προσέξουν τί λέει επίσης, για τον (ανεπαρκέστατο) προπολεμικό "Γάλλο" πρωθυπουργό Λεόν Μπλούμ...]



Σαφείς πληροφορίες τριών γαλλοφώνων ιστοσελίδων, των 'counter-currents', 
'observatoirefm', 'illuminati et conspiration',  που αναφέρουν  ότι ο Μοκσοβισί είναι μασόνος. 

Α
νήκει στην στοά της 'Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας' ('GODF'). Στην 'GODF' έχει μιλήσει και ο πρόεδρος Φρ.Ολάντ. 
-----------------------------

[*ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Τήν 29η Νοεμβρίου του 1938, ο Κ.Κοντρεάνου και 13 ακόμη Λεγεωνάριοι, μεταφέρθηκαν από την φυλακή, σε ένα δάσος, όπου πρώτα τους ....στραγγάλισαν(!!!) και μετά τους πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Η επίσημη εκδοχή για το θάνατό τους, ήταν πως σκοτώθηκαν κατά την απόπειρά τους, να ..."δραπετεύσουν"! Τα πτώματά τους διαλύθηκαν σε οξύ (!!!!!!!!!) και τοποθετήθηκαν κάτω από επτά τόννους μπετόν! (Στοιχεία απο την 'βικιπέδια').]

(Στοιχεία απο το ιστολόγιο του 'κόκκινου ουρανού'. "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!