Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ Θ Α Ψ Ο Υ Ν! "ΜΠΟΥΚΑΡΕ" Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ! ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ! (Ακούς ρέ Στουρνάρα;)




ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!) ΣΤΗΝ Ε.Ε.!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ!!! Η 'Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα' απείλησε χθές Τετάρτη (6η Ιουλίου 2016) την Σλοβενία,ότι θα προσφύγει στη ...δικαιοσύνη, μετά από την (γενναία!) Ε Φ Ο Δ Ο της αστυνομίας, στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας στη πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα και την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ εγγράφων, σε μια ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΝΙΑ αντιπαράθεση μεταξύ τοπικών αρχών και ενός από τους πιο "σεβαστούς θεσμούς" της ευρωζώνης...



Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, ο "γνωστός" μας (απελπιστικά "άχρωμος"...) Ιταλός Μάριο Ντράγκι, υποστήριξε ότι "αποδοκιμάζει την κατάσχεση, η οποία παραβιάζει τα νομικά προνόμια και τις νομικές ασυλίες της ΕΚΤ", και ζήτησε από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, να επέμβει!


Η αστυνομία της Σλοβενίας διεξήγαγε έρευνες σε 4 σημεία στη Λιουμπλιάνα, στα οποία περιλαμβάνονταν η Κεντρική Τράπεζα, συγκεντρώνοντας στοιχεία για μια προκαταρκτική έρευνα, που αφορά πιθανές ατασθαλίες κατά τη διάρκεια μιας τραπεζικής αναδιαρθρώσεως το 2013.

"Ο κατασχεθείς εξοπλισμός, περιέχει πληροφορίες της 'Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης' και αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται από το άμεσα εφαρμόσιμο πρωτογενές δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως", δήλωσε ο Ντράγκι σε επιστολή του στον γενικό εισαγγελέα της χώρας!

"Η ΕΚΤ θα εξετάσει επίσης και σχετικά ένδικα μέσα του σλοβενικού δικαίου", πρόσθεσε.

O AΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ" ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ "ΤΟ
ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ", ΑΠΟ ΤΟ 'ΝΤΟΥ' ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!

Σύμφωνα με την ΕΚΤ, η αστυνομία κατάσχεσε πληροφορίες στους υπολογιστές του διοικητή της Τραπέζης της Σλοβενίας Μπόστιαν Γιάζμπεκ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, το οποίο καθορίζει τιμές και την νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Η αστυνομία της Σλοβενίας δήλωσε, ότι η έρευνα αφορούσε την αξιολόγηση μιας τραπέζης, η οποία διασώθηκε από την πολιτεία το 2013, πράγμα που σημαίνει ότι η τράπεζα, μπορεί να αθετήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους κατόχους ομολόγων δευτέρας προτεραιότητος και υποτελών οφειλών, συνολικής αξίας 257 εκατομμύρια ευρώ.

Το 2013, η προηγούμενη κυβέρνηση, χρειάστηκε να τονώσει με πάνω από 3 δις ευρώ, τις τοπικές τράπεζες για να αποφύγει το ενδεχόμενο να καταρρεύσουν, από τον τεράστιο όγκο επισφαλών δανείων. 
Η κίνηση βοήθησε την χώρα, να αποφύγει με πολύ μικρό περιθώριο, τη διάσωση μέσω διεθνούς δανεισμού. Ως τμήμα της αναδιαρθρώσεως, διαγράφηκαν δευτερεύοντα ομόλογα αξίας περίπου 600 εκατ. ευρώ σε 5 τράπεζες.

Το 2014, η Σλοβενική Ένωση Μικρών Μετόχων κατέθεσε σειρά ΜΗΝΥΣΕΩΝ(!) εναντίον της Τράπεζας της Σλοβενίας και τοπικών τραπεζών, ισχυριζόμενη ότι τα επισφαλή ομόλογα και το κεφάλαιο των μετόχων στις διασωθείσες τράπεζες, δεν θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί. Καμμία από τις προσφυγές δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα...

Η Τράπεζα της Σλοβενίας έχει επανειλημμένως απορρίψει τους ισχυρισμούς, ότι δεν χειρίστηκε σωστά τις πληροφορίες, όταν συνέτασσε το σχέδιο διασώσεως των τραπεζών της χώρας...

[ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ..."ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ" ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...
ΕΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!
ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΕΜΟΥΝ" ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ 'ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ', ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ...

ΕΡΩΤΗΣΗ! ΑΥΤΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΕΤΕ, ΝΑ "ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ" Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ή ΦΟΡΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΚΟΤΕΙΝΗ" ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1926-1927, ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΩΣ  Ξ Ε Ν Α  ΚΕΦΑΛΑΙΑ;;;]
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!