Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

THN "EΠΝΙΞΑΝ" ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΕΛΛΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΖΗΤΑ ...ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΘΕΙ Η ΧΙΛΛΑΡΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για tom cotton family

(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;) ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ, 39 ΕΤΩΝ ΜΟΛΙΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟΜ ΒΑΜΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΤΑ ..."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!
Αποτέλεσμα εικόνας για tom cotton family
Ο ΕΛΛΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΝΣΩ, ΤΟΜ ΒΑΜΒΑΚΗΣ, 'Η
ΕΠΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΤΕΡΟ ΤΟΜ COTTON, ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΝΝΑ.

Επειδή το 'FBI' εξακολουθεί να ΜΗΝ έχει τα 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που η Χίλλαρι Κλίντον διέγραψε(...) «ως προσωπικά», «που δεν σχετίζονταν με τη δουλειά της στο υπουργείο εξωτερικών, έχει ξεκινήσει μια δημόσια συζήτηση, για το αν θα πρέπει να ζητηθεί δικαστική συνδρομή από την ...Ρωσία, της οποίας οι μυστικές υπηρεσίες, μπορεί να έχου υποκέψει τα μηνύματα και να έχουν αντίγραφα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για tom cotton family


Ο Έλλην ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής του Αρκάνσας Τομ Βαμβάκης, (Tom Cotton), (Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ;;;...) που είναι από τους φανατικούς υποστηρικτές του Ντ.Τραμπ, πρότεινε το 'FBI', να ζητήσει από τους Ρώσους τα χαμένα μηνύματα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για tom cotton family
“It has gotten so bad, the FBI is on the verge of asking Vladimir Putin for his copies of Hillary’s emails,” Cotton said.

Λέγεται ότι είναι ένας απο τους πλέον ανερχόμενους συντηρητικούς πολιτικούς στις ΗΠΑ, με ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες σπουδές, αλλά και στρατιωτική μάχιμη (Αφγανιστάν) θητεία, αφού έφθασε στον βαθμό του λοχαγού. Αποτελεί κυριολεκτικώς το 'κόκκινο πανί' για τους Δημοκρατικούς και την υποψηφιότητα της Χίλλαρυ... 
Είναι αρκετά περίεργο, ότι στα βιογραφικά του στοιχεία, σε σειρά ιστοσελίδων της Πολιτείας που εκλέγεται, προφανώς αποσιωπάται η ελληνική καταγωγή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!