Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΙ! ΝΑΙ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..."ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΕΔΩ"! ΓΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, "ΒΟΛΕΨΑΝ" ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ!) ΠΟΛΙΤΟΥ...ΤΟ ΗΜΙΘΑΝΕΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΚΟΜΑ ..."ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΕΙ"! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΡΙΖΑ, 
ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ και Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ, ο υιος Ποττακη, αφού βεβαώς διορίσθηκε στο δημόσιο, όπως γράφεται ευρέως στον Τύπο και η θυγάτηρ Ποττάκη ...ελέω νομοθετικής ρυθμίσεως. 

Δεκτή με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων, έγινε από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η υποψηφιότητα Ανδρέα Ποττάκη, για τη θέση του νέου Συνηγόρου του (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ λέμε εμείς) Πολίτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ

Θετική ψήφο έδωσαν 21 βουλευτές, ένας ψήφισε κατά, ενώ υπήρξαν και δύο «παρών»...
Ο κ. Ποττάκης, δικηγόρος και κάτοχος διδακτορικού του Συνταγματικού Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι γιος του πρώην υπουργού και βουλευτή Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ, επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Γιάννη Ποττάκη...

"Ι.Κ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!