Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΕΙΝΑΙ εκλεγμένος πρωθυπουργός, ΗΔΗ στά ...92 του! Και "ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ" ...

ΟΧΙ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ  Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ...Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α !

Σχετική εικόνα

("ΚΟΒΟΥΝ" ΟΝΤΩΣ ΤΑ "ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ"...)
Σε άκρως 'μη πολιτικώς ορθές' δηλώσεις, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Μαχάτιρ Μοχάμαντ (που στα 92 του είναι ο γηραιότερος εκλεγμένος ηγέτης του κόσμου), στο ειδησιογραφικό αμερικανικό πρακτορείο 'Associated Press'. 
Σχετική εικόνα

Ο Μοχάμαντ, ασκώντας – όπως τόνισε - το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, είπε τα εξής: «υπάρχει μία φυλή που δεν μπορεί να επικριθεί. Αν είσαι αντισημίτης, φαίνεται σαν να είσαι εγκληματίας! 

Ο αντισημιτισμός είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα, που εφευρέθηκε για να εμποδίσει τους ανθρώπους να επικρίνουν τους Εβραίους».

Αποτέλεσμα εικόνας για PRIME MINISTER OF MALAYSIA

Και αυτές δεν ήταν οι μόνες μη πολιτικά ορθές δηλώσεις του Μαλαισιανού πολιτικού. 
Το 2012, είχε γράψει στο προσωπικό του 'blog' ότι «οι Εβραίοι κυβερνούν αυτόν τον κόσμο με πληρεξούσιο», ενώ το 2003, μιλώντας σε Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε ότι «1,3 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι δεν μπορούν να νικήσουν μερικά εκατομμύρια Εβραίους. Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος». 

Επίσης, στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο «The Makay Dilemma», είχε γράψει το εξής: «οι Εβραίοι δεν είναι απλώς άνθρωποι με μεγάλη μύτη, αλλά άνθρωποι που αντιλαμβάνονται το χρήμα ενστικτωδώς».

Αποτέλεσμα εικόνας για PRIME MINISTER OF MALAYSIA

Μα καλά, επιτρέπεται τώρα να μην υπάρχει εκεί στην Μαλαισία ένας… αντιρατσιστικός νόμος;

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/08/19/%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%84/]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!