Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Κατά ...λ ά θ ο ς !

Σχετική εικόνα

Παρά το γεγονός ότι απο το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έχουν ήδη παρέλθει 73 χρόνια, υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που ΔΕΝ έχουν δεί το φώς της δημοσιότητος και παραμένουν, είτε ακόμα προσεκτικώς "κρατημένα" στα αρχεία, είτε είναι κτήμα των μελετημένων, ή των ολίγων...
Σχετική εικόνα

Είναι πολύ λίγο γνωστό λοιπόν, ότι το επώνυμο 'Χίτλερ' ΔΕΝ είναι το πραγματικό επώνυμο της οικογενείας, όπως επισημαίνουν ορισμένοι ιστορικοί και ερευνητές, αλλά ΟΥΤΕ και υπήρχε προηγουμένως!

Σχετική εικόνα
ΔΕΞΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Τί συνέβη στην πραγματικότητα όμως;
Ο πατέρας του Αδόλφου, ο Αλοΐσιος (1837 - 1903), όταν έγινε 40 ετών το 1877, άλλαξε το πραγματικό του επώνυμο που ήταν Σ ί κ λ γ κ ρ ο υ μ π ε ρ (Schicklgruber), σε Χίεντλερ (Hiedler) και αυτό λόγω μίας αναμενομένης κληρονομιάς απο τον υποτιθέμενο θείο του, τον Γιόχαν Νέπομουκ Χίντλερ.

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Για να λάβει λοιπόν την κληρονομιά και επειδή ο Αδόλφος ήταν ΕΞΩΓΑΜΟ παιδί μιάς υπηρετρίας της Άννας Μαρίας Σίκλγκρουμπερ, δήλωσε ότι ήταν στην πραγματικότητα γιός του αφεντικού της, του μυλωνά Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ.

Από ένα ΛΑΘΟΣ όμως του αρμοδίου ληξιάρχου, το επώνυμο Hiedler αποδόθηκε ως ...Hitler!
Και έτσι έμεινε πασίγνωστο στην ιστορία...

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!