Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Κυβέρνηση Ε Ν Τ Ο Λ Ο Δ Ο Χ Ω Ν .


Ολοκληρώνουν το “έγκλημα” των μουφτήδων …
Εάλω η Θράκη Καταργούν τις βαπτίσεις …
Εάλω η Ορθοδοξία 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr 

Αν δεν είναι καταραμένοι εκπρόσωποι σκοτεινών δυνάμεων, τότε είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, που επιβουλεύονται το διαμελισμό της Ελλάδος και το ξερίζωμα της Ορθοδοξίας, από τη ζωή των Ελλήνων! 
 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Άλλωστε, ο Βλαδίμηρος Πούτιν “απασφάλισε” και όπως έγραψε η μεγάλη ρωσική εφημερίδα Pravda με δημοσίευμά της, που δημοσιεύθηκε στην αγγλόφωνη έκδοσή της, αποδομεί και ξευτελίζει τελείως τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον εκκωφαντικό τίτλο: «Ο επιθετικός Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και την Ρωσία»! https://archive.fo/CwP8i 

Στο δημοσίευμα αυτό, γίνεται αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών! Στέκεται ιδιαίτερα στις ελληνικές κατηγορίες περί οργανώσεως των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας από τη Ρωσία! 

Η αναφορά όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι, πως χαρακτηρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως ελεγχόμενος από τη Δύση! Όπως επίσης, εντυπωσιάζει η αναφορά στον άθεο Αλέξη Τσίπρα! Τον αποκαλεί επίσης, αντιδημοκράτη, που δεν ακούει και δεν σέβεται τη βούληση του λαού του, που κατά πλειοψηφία τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! 

Εκφράζοντας την αντίθεσή του στην αυθαίρετη παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας! Γίνεται αναφορά ακόμη και στο γεγονός, πως συνέδραμε στο γάμο γκέι και ομόφυλων ζευγαριών! 
Πως κατάργησε την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία… “Στόχος” της κυβέρνησης και η Θράκη… 

Εν τω μέσω λοιπόν, του θέρους και ενώ η Ελλάδα πενθεί τους αδικοχαμένους νεκρούς συνανθρώπους μας, εξαιτίας τραγικών κυβερνητικών χειρισμών, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέδειξε ύποπτη σπουδή να καταθέσει στη Βουλή τροπολογία αναφορικά με το Μουφτειακό, κάνοντας χρήση του νόμου περί συνταξιοδότησης στο 67ο έτος και δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στους δύο νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης (ο Διδυμοτείχου είναι νεώτερος ηλικιακά και Τοποτηρητής) Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις δύο Μουφτείες θα τοποθετηθούν τοποτηρητές (οι εκλεκτοί έχουν ήδη ενημερωθεί, σημειωτέον ότι δεν θα μπορούν μελλοντικά οι ίδιοι να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Μουφτή). 

Σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της διαδικασίας εκλογής Μουφτή με αυτή του Μητροπολίτη (φαεινή ιδέα του Γενικού Γραμματέα .Θρησκευμάτων, ες αεί τελών υπό τη σκέπη της Εκκλησίας, κατά τα λεγόμενά του), μεθοδεύεται ο Μουφτής να εκλέγεται από ένα σώμα μουσουλμάνων Θεολόγων (ανώτατης εκπαίδευσης). 

Και εδώ τίθεται ένα καίριο ερώτημα: πόσοι μουσουλμάνοι θεολόγοι πρόσκεινται στην ελληνική διοίκηση;; Ελάχιστοι, όπως πληροφορούμεθα, εξ´ ου και η αδυναμία της Αθήνας να εντοπίσει αντάξιους μορφωτικά διαδόχους των δύο Μουφτήδων! Επιπλέον, ποιός εγγυάται ότι στο εκλεκτορικό σώμα δεν θα παρεισφρήσουν απόφοιτοι Θεολογίας Τουρκίας και άλλων Αραβικών κρατών, που πρόσκεινται στις τάξεις των ψευδομουφτειών Κομοτηνής και Ξάνθης, εφόσον έχουν διασφαλίσει ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφορικής) για τα πτυχία τους; Μεθοδευμένο άριστα το αντεθνικό σχέδιο της Θράκης μας… 

 Στο παρελθόν, όταν πολιτικοί αναλυτές προέβαιναν σε σύγκριση της Θράκης με την Κύπρο και το Κόσσοβο, κάποιοι τους χαρακτήριζαν γραφικούς. Ωστόσο τελευταίο διάστημα, είμαστε όλοι μάρτυρες της ταχύτατης υλοποίησης ενός καλά οργανωμένου εθνικού εγκλήματος (δεν τους βγήκε με την Αλβανία και έστρεψαν το βλέμμα προς Ανατολάς) 

Αρχικά, ο “πολύς” Κοτζιάς αδρανοποίησε την ΥΠΥ Ξάνθης τοποθετώντας έναν ανίδεο διπλωμάτη που συντέλεσε καθοριστικά στην απαξίωση του θεσμού στην θρακιώτικη συνείδηση. 
Ο δε βλέπε, πρώην διοικητής ΕΥΠ Κομοτηνής προ 20ετίας Συνταγματάρχης ε.α., νυν άτυπος σύμβουλος ΥΠΥ - πάντα πιστό μέλος ΠΑΣΟΚ-ΠΡΑΤΤΩ - άρτι ευτυχής πατήρ μιας κόρης με νομικές σπουδές, που ο υπουργός βόλεψε στον διαγωνισμό ακολούθων ΥΠΕΞ - φροντίζει για την αξιοποίηση των μυστικών κονδυλίων για λόγους ψηφοθηρικούς, θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα... 

Από την άλλη, ο “σαν εμένα δεν αγαπά και δεν γνωρίζει κανείς τη Θράκη” υπερτιμημένος Πασοκάνθρωπος Ρουμπάτης, εξολόθρευσε την ΕΥΠ Κομοτηνής – Ξάνθης, που είχε - με προσωπική του απόφαση - αρμοδιότητα και στο νομό Έβρου, προφανώς για να μην φθάνει η ηχώ από τους πανηγυρισμούς του Προξενείου και των τριών μειονοτικών βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα! 

Περαιτέρω, οι ανεκδιήγητοι ΑΝΕΛ στη Θράκη, δηλαδή όσοι απέμειναν διότι οι “Θρακάρχες” σάλπαραν για την αφρικανική ήπειρο, ανέλαβαν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, καθησυχάζοντάς την, πως δήθεν εκλογές για Μουφτή δεν θα γίνουν. 
Και τότε, κ. Σγουρίδη, που οι παπαγαλίνες - τρολ του Καμμένου στην Ξάνθη σας παίρνουν στο λαιμό τους, για πολλοστή φορά, για ποιο λόγο ο γνωστός Τούρκος πράκτορας - εκδότης τουρκόφωνης εφημερίδας στη Θράκη, προέβη σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο: Θα διορθώσει άραγε το ελληνικό Κράτος (αυτός ζει στη Θράκη, ήτοι σε τουρκικό βιλαέτι) το λάθος που είχε γίνει επί σειρά ετών με τους διορισμένους Μουφτήδες; 

Τελικά, επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καλπαδάκη - βλέπε αγάπησα και πόνεσα Τουρκάλα διπλωμάτη - να είναι στο τιμόνι της Θράκης. Και όταν ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αμέσως μετά τη διάλυση της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, διαμήνυε με θράσος “εκεί στην Κομοτηνή, κάποιοι να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν”, προφανώς είχε ήδη λάβει διαβεβαιώσεις ότι το σχέδιο τουρκοποίησης της Θράκης βαίνει καλώς... 

Πάντως, δεν διαφεύγει προσοχής και το εύστοχο ερώτημα των Τουρκικών Νέων: Τι θα μπορούσε να συμβάλλει ώστε ο Τσίπρας και οι ΑΝΑΛ να κερδίσουν πολιτικό χρόνο; Φυσικά, μια εθνική επιτυχία.. Άραγε, είναι οι Μουφτείες το αντάλλαγμα για τους δύο στρατιωτικούς μας (δύο προς δύο, kazan-kazan;) που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη; 
Και επιτέλους, τι άλλο είναι ικανή αυτή η Κυβέρνηση να ξεπουλήσει προκειμένου να μην αποχωρισθεί την καρέκλα; 

Σιωπηλός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ… Αυτή η ασύδοτη ισοπεδωτική κυβέρνηση, είναι “ελεύθερη” να διαλύσει τα πάντα! Αφού έχει σύμμαχό της και την Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ, από τη στιγμή που την περασμένη Τετάρτη στην ψήφιση της τροπολογίας της υποχρεωτικής σύνταξης των νόμιμων μουφτήδων, τους οποίους όριζε το ελληνικό κράτος, όπως γίνεται σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, ακόμη και στην Τουρκία, ψήφισε “παρών”! 

Δηλαδή, το έπαιξε Πόντιος Πιλάτος, κάνοντας αβάντα στο ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και στο Κίνημα Αλλαγής, που υπερψήφισαν την τροπολογία για τους Μουφτήδες! Οι μόνοι που αντιστάθηκαν ψηφίζοντας “κατά” (και έχουμε υποχρέωση να το αναφέρουμε) ήταν η “Ένωση Κεντρώων” και η “Χρυσή Αυγή”! Στόχος των άθεων η απαγόρευση των βαπτίσεων… 

Όταν λέμε ασύδοτη ισοπεδωτική κυβέρνηση, το εννοούμε… Γιατί, η υψηλή πληροφόρησή μας, κάνει λόγο για σύσκεψη του Επιτελείου του άθεου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου μεθοδεύεται η απαγόρευση της βαπτίσεως των Ελληνόπουλων στον Τριαδικό Θεό μας! 

Μας ενημέρωσαν ότι αυτή η απόφαση – σκάνδαλο για τα χρηστά ήθη του λαού μας, βασίζεται στο γεγονός πως η βάπτιση με την απόδοση ονόματος στο μικρό παιδί, γίνεται κατά παράβαση του άρθρου 16 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε συνδυασμό με το άρθρο 22, που αναφέρεται πως: “τα βρέφη αδυνατούν να κατανοήσουν και να ενεργήσουν με ελεύθερη βούληση”! 

Το Επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα επεξεργάζεται να προχωρήσει στον κατάλληλο γι΄ αυτούς χρόνο, σε αυτό το χτύπημα στα σωθικά της Ορθοδοξίας, έχοντας ως σύμμαχό τους, όπως διατρανώνουν στο περιβάλλον τους, την “καταπάτηση των δικαιωμάτων του παιδιού”! 

Αλήθεια, τι λέει η “θεοσεβούμενη” ΝΔ επί αυτού του ζητήματος Το γνωρίζουν το “θεματάκι”; Θα αντιδράσουν ή θα δηλώσουν “παρών” κατά την προσφιλή τους συνήθεια; Η Ευρώπη αλλάζει …κι εδώ όλα τα ίδια μένουν κι ακόμη χειρότερα… 

Στο ιταλικό κοινοβούλιο εισήγαγαν νομοσχέδιο, όπου απαιτείται η εμφάνιση του Σταυρού σε όλα τα δημόσια κτήρια ( σχολεία, πανεπιστήμια, προξενεία, πρεσβείες, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αεροδρόμια, δημόσιες υπηρεσίες, φυλακές)… 

Όπως, στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βαυαρία, όπου τοποθετήθηκαν παντού Σταυροί, κόντρα στο ισλαμικό μεταναστευτικό ρεύμα… Η Ευρώπη αλλάζει κι έρχεται κοντά στον Χριστό… Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμείς απομακρυνόμαστε από τον Χριστό… Δυστυχώς!!

[http://koukfamily.blogspot.com/2018/08/blog-post_83.html]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!