Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ντροπή! Κλείδωσε ἡ σύνταξη τῆς χήρας μέ δύο παιδιά τοῦ σμηναγοῦ Γ. Μπαλταδώρου στά ...430 εὐρώ !!!


Κλείδωσε η σύνταξη της χήρας με δυο παιδιά του σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου στα ...430 ευρώ!
Αλήθεια; Αναρωτιέμαι. Πόσα χρήματα λαμβάνουν απο τον κρατικό κορβανά οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στην χώρα μας. Ή να το πώ αλλιώς. Πόσα στοιχίζει το κεφάλι του εκάστοτε λαθρομετανάστη που φιλοξενείται στην χώρα μας για την Ευρωπαϊκη Ένωση;..

Και την ίδια ώρα δίνεις ρε Κατρούγκαλε, χωρίς να έχεις την δυνατότητα εξαίρεσης για ειδικές περιπτώσεις ηρώων, δίνεις 430 ευρώ σε μια νέα γυναίκα που έχασε τον άντρα της και έμεινε πίσω με δυο παιδιά; Και μετά κάνετε λόγο για προοπτική, έξοδο απο τα μνημόνια και άλλες μπούρδες;
Το περί δικαίου αίσθημα το γνωρίζετε; Είναι δυνατόν να “κλειδώνει” σύνταξη χηρείας μόλις 430 ευρώ; Τόσα θα συνδράμει κυρίες και κύριοι η μητέρα πατρίδα στη σύζυγο και τα παιδιά του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος.
Ο ασφαλιστικός νόμος Κατρούγκαλου δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανθρωπιάς και αναγνώρισης της θυσίας του αεροπόρου, που είχε μόλις 12 χρόνια ασφάλισης και μισθό 1180 ευρώ. Τόσο άχρηστοι είναι…
Σημείωσις: Τὸ ἔστειλε ὁ φίλος «Πάνανδρος Ἕλλην»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!