Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΚΑΙ ΑΛΛΟ Χ Ρ Υ Σ Ο ΜΕΤΑΛΛΙΟ ! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Β.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαχρηστου τριπλουν
Α  Ξ  Ι  Α !!! Ε Υ Γ Ε!!!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΟΥΛΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!
Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό στίβο ήρθε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου! Η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14,60μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν!
Αποτέλεσμα εικόνας για παπαχρηστου τριπλουν








Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μόλις δύο άλματα έγκυρα, ωστόσο αυτό δεν την «εμπόδισε» από το να θριαμβεύσει επί των συναθλητριών της. 


Δεύτερη ήταν η Γερμανίδα Κριστίν Γκίρις που με 14.45 στο πρώτο της άλμα έκανε νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε η Άνα Πελετέιρο από την Ισπανία με 14.42μ.


Η πρωταθλήτρια μας επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση της και το τίτλο του φαβορί και με 14,60 μ. (-0,1) ισοφάρισε την δική της κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. 
Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τον αγώνα της με άκυρο άλμα, την ίδια στιγμή που η Γκίρις (14,45 μ.) και Πελετέιρο (14,42) μπήκαν δυνατά τον αγώνα. 
Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν έκρυψε από την αρχή την αυτοπεποίθηση της και γνωρίζοντας πως είναι στην καλύτερη κατάσταση από τις 12 του τελικού, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει μόλις στο δεύτερο άλμα της. 

Σχετική εικόνα

Η 26χρονη διατήρησε την παρουσία της στο βάθρο των νικητριών, αφού ήταν τρίτη πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ και κατέκτησε το τέταρτο χρυσό της χώρας στο αγώνισμα. 
Η σημερινή ήταν η δεύτερη φορά που η Ελλάδα κατακτά χρυσό στο αγώνισμα, αφού το 1998 η Όλγα Βασδέκη είχε αναδειχθεί νικήτρια με 14,55 μέτρα.

Σχετική εικόνα

Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα. 
Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαχρηστου τριπλουν

Η Παπαχρήστου κατάφερε να κλείσει με εμφατικό τρόπο μια σεζόν που στην αρχή της έμοιαζε να εκτροχιάζεται, λόγω ενός τραυματισμού τον Μάιο. Έκανε υπομονή, παρέμεινε προσηλωμένη στο στόχο της και στη δουλειά της και κατάφερε την κατάλληλη στιγμή, όχι μόνο να επιστρέψει δυνατή και υγιής, αλλά αποτελεσματική και πιο σίγουρη για τον εαυτό της από ποτέ. 
Η χώρα μας κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση και το τέταρτο στο σύνολο!

Παράλληλα η έμπειρη αθλήτρια έκανε τέσσερα τα μετάλλια της σε μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία τρία χρόνια, αφού ήταν τρίτη το 2016 στο Παγκόσμιο κλειστού του Πόρτλαντ και το Ευρωπαϊκό ανοιχτού του Άμστερνταμ, ενώ το 2017 ήταν τρίτη στο Ευρωπαϊκό κλειστού.


Αποτέλεσμα εικόνας για παπαχρηστου τριπλουν

https://www.to10.gr/sport/stivos/347897/protathlitria-evropis-sto-triploun-papachristou/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!