Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

"Στά ΤΣΑΚΙΔΙΑ"!!! "Μέρκελ ΠΡΕΠΕΙ νά ΦΥΓΕΙΣ"!!! ΦΩΝΑΖΟΥΝ οι Γερμανοί... (Άργησαν).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  Κ Ο Μ Μ Ε Ν Ο   ΕΔΩ 'ΒΙΝΤΕΟ' !



Φ Υ Γ Ε!
Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα πολιτών στην Γερμανία, βλέποντας την χώρα τους να κατακλύζεται από μετανάστες κάθε λογής.

Εκατοντάδες διαδηλωτές , που ΜΜΕ εντός και εκτός Γερμανίας αποκαλούν «ακροδεξιούς», κάλεσαν επιτακτικά την Άγγελα "Μέρκελ" να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκελάριος της Γερμανίας συναντιόταν με τοπικούς βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για pediga
ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΥΤΗΝ
ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ; ; ;
ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ; ΓΙΑ ...ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...

Το αντιισλαμικό κίνημα 'PEGIDA' οργάνωσε την διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν 1 εκατομμύρια πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από μουσουλμανικές χώρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για pediga

Οι διαδηλωτές φώναζαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει!» και « Στα  τ σ α κ ί δ ι α », κατά την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Δρέσδη.

Σχετική εικόνα

Στην πόλη, οργανώθηκε επίσης αντιδιαδήλωση κατά των ακροδεξιών, ωστόσο δεν έχουν καταγραφεί προς το παρόν συγκρούσεις ή επεισόδια, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για pediga


Αποτέλεσμα εικόνας για pediga

Ο αξιωματικός δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών.



https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/xesikomos-apo-dexioys-kata-tis-merkel-gia-to-metanasteytiko-sta-tsakidia/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!