Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ο Μ.Σαλβίνι άνοιξε ΠΟΛΕΜΟ με τους ...καρχαρίες Ε Ρ Γ Ο Λ Α Β Ο Υ Σ !

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; 
"ΑΡΧΙΣΑΝ" ΝΑ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ"  Β Ο Μ Β Ε Σ  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!

Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε  ΕΛΛΗΝΕΣ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για the italian bridge

("ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ", τους είπε!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;
ΟΧΙ, Ε;
ΔΕΝ ...ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΤΕ;)
Κάτω από τόνους χάλυβος, τσιμέντου και από δεκάδες πλακωμένα αυτοκίνητα ψάχνουν για τέταρτη ημέρα οι διασώστες και οι ...πυροσβέστες στην Γένοβα, με την ελπίδα να εντοπίσουν κι άλλους επιζώντες, μετά την κατάρρευση της αερογέφυρας.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για the italian bridge

Xθές, ενώ ο επίσημος αριθμός των νεκρών μειώθηκε σε 38 από 39 και εκείνος των αγνοουμένων παραμένει αδιευκρίνιστος, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της ιταλικής μεγαλούπολης, Φραντσέσκο Κότσι, εξακολουθούν να αγνοούνται από 10 έως 20 άνθρωποι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για the italian bridge

Τουλάχιστον έξι απ' τους νεκρούς είναι ξένοι πολίτες. Εξ αυτών τέσσερις Γάλλοι και δύο Αλβανοί. Όσον αφορά στους τραυματίες αυτοί ανέρχονται σε 15, σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές. Ανάμεσα τους ένας σε κώμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ιtalian primeminister

Απ' την πλευρά του, πάντως, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, δηλώνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει τους εισαγγελείς να τελειώσουν την έρευνά τους, προκειμένου να ανακαλέσουν τη σύμβαση απ' την παραχωρησιούχο εταιρεία Atlantia, που διαχειρίζεται τους μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους στην Ιταλία. 

Σχετική εικόνα

Ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι ζήτησε από την εταιρεία που διαχειρίζεται την γέφυρα, να  α ν α σ τ ε ί λ ε ι   ορισμένα διόδια.



«Αν ήμουν διευθυντής της Autostrade per l' Italia, θα είχα αναστείλει μερικά διόδια, μέσα στην ώρα που ακολούθησε» την τραγωδία, δήλωσε ο Σαλβίνι αφού επισκέφθηκε τραυματίες.


«Αυτή τη στιγμή, τα ασθενοφόρα πληρώνουν διόδια στους αυτοκινητοδρόμους! Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει  Π Ο Λ Ε Μ Ο   κατά της Autostrade, θυγατρικής του ομίλου Atlantia και διαχειρίστριας του αυτοκινητοδρόμου στον οποίο κατέρρευσε η οδογέφυρα.


Αποτέλεσμα εικόνας για salvini matteo


«Περιμένω να ανασταλούν σήμερα τα διόδια», πρόσθεσε. 
«Ας δώσουν τουλάχιστον μια ένδειξη καλής θέλησης. 

Εισέπραξαν πέρυσι 3,5 δισεκ. ευρώ σε διόδια. 

Με δεδομένη την καταστροφή που προκάλεσαν, έχουν την δυνατότητα να επιτρέψουν μερικές εβδομάδες χωρίς διόδια».

Η Autostrade per l' Italia διαχειρίζεται σχεδόν τα μισά από τα περίπου 6.000 χιλιόμετρα των αυτοκινητοδρόμων της Ιταλίας. Είναι εταιρεία του διεθνούς ομίλου αυτοκινητοδρόμων Atlantia, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια Μπένετον.

Αποτέλεσμα εικόνας για the italian bridge

Ο κορυφαίος Πανεπιστημιακός "τεχνοκράτης" της "αριστεράς" Tζιάν Μαρία Γκρός Πιέτρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Gian maria gros pietro
  ...ηταν αυτός στον οποίο η κυβέρνηση του τελευταίου Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, του αριστερού πρωθυπουργού Massimo D'Alema ανέθεσε την προεδρία του Ινστιτούτου για τη Βιομηχανική Ανασυγκρότηση και μετά από διαπραγματεύσεις επωφελείς για την αριστερή κυβέρνηση και τον Ιταλικό Λαό πούλησε τους Εθνικούς Αυτοκινητόδρομους στον Όμιλο Benetton, το "μακρινό" 1999 (Βλ. "Repubblica", 4 Σεπτέμβρη 1999).

Αποτέλεσμα εικόνας για benetton company


Ευτυχώς που στην Ελλάδα υπάρχουν πραγματικοί ...αριστεροί (!) και δεν έχουμε ιδιωτικοποιήσεις (!) αλλά επενδύσεις της δημόσιας περιουσίας, με πλήρη διαφάνεια (...) προς όφελος του Ελληνικού Λαού.
΄Αλλως τε στην Ελλάδα δεν ...υπάρχει μαφία και διαφθορά όπως στην Ιταλία!

Σχετική εικόνα

[Πηγή:Ορισμένα στοιχεία απο το ιστ.ίχνος]

----===========------------===========------------


Εκρηξη σημειώθηκε στα γραφεία του ιταλικού δεξιού κόμματος Λέγκα του Βορρά στην πόλη Villorba, που...

βρίσκεται κοντά στη Βενετία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες.

Η αστυνομία εντόπισε και άλλο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στα γραφεία, ο οποίος εξουδετερώθηκε.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το συμβάν.

«Προσπαθούν να μας σταματήσουν, αλλά οι βίαιοι και εγκληματίες δεν μας τρομάζουν. Προχωράμε ισχυρότεροι απ’ ό,τι πριν», έγραψε στο Twitter ο Ματέο Σαλβίνι...

iefimerida.gr

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!