Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ...ΒΛΕΠΕΙ; ...ΤΕΛΙΚΩΣ;

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ"!
ΒΛΕΠΕΙ, ΓΙΑ ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ο κυρ-Παναγιώτης;

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ..."ΕΙΔΕ" ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ);

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΑΦΟΥ Ο κυρ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ
ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ..."ΔΕΙ" Ο κυρ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ..."ΒΛΕΠΕΙ";

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΜΑΣ ..."ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ" ΕΠ' ΑΥΤΟΥ
ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ "ΣΥΝΘΕΤΟΥ"
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ; ; ; ; ; ; ; ;

(ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...)
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των Λιμενικών ένας από τους λιμενικούς -σκοπούς στην πύλη του Υπουργείου Ναυτιλίας, διώκεται πειθαρχικά (!!!) και μετατίθεται άρον-άρον γιατί...δεν χαιρέτησε τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή! 

Την ώρα που έφευγε από το κτίριο! (το περιστατικό έγινε μάλιστα σε προχωρημένη νυχτερινή ώρα, τις ημέρες της μεγάλης αναταραχής με τις πυρκαγιές στη Ν.Αττική).

Η διαδικασία εναντίον του μάλιστα, ξεκίνησε κατ'απαίτηση του ίδιου του Υπουργού ο οποίος ωρυόμενος, λένε οι πληροφορίες, ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του λιμενικού! ( σύμφωνα και με την τελευταία νομοθεσία άλλωστε, τον τελικό λόγο στις μεταθέσεις την έχει ο Υπουργός Ναυτιλίας!).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ

Σαφώς και ο χαιρετισμός των ενστόλων στον Υπουργό τους προβλέπεται ρητά, όμως υποτίθεται ότι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης δεν είναι σαν τους... άλλους και δεν αντιμετωπίζουν με αλαζονεία τους εργαζόμενους! 

Σχετική εικόνα

Πυρ και μανία οι συνδικαλιστές των λιμενικών παρενέβησαν στο θέμα, ζητώντας να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου τους από τον.... Αρχιναύαρχο Κουρουμπλή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

[ΠΗΓΗ:http://ixnos.blogspot.com/2018/08/blog-post_4.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!