Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΨΩΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ και ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ τήν ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ! ! ! Ακούει κανείς ΕΔΩ;

Δηλαδη, δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ισλαμοΛΑΓΝΟΙ ; ; ;



(ΕΔΩ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ;
ΥΨΩΣΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ;)
Πατριώτες ακτιβιστές στην Ερφούρτη, την πρωτεύουσα της Θουριγγίας στην ανατολική κεντρική Γερμανία, εμπόδισαν το χτίσιμο τζαμιού στην περιοχή !
Οι ακτιβιστές ύψωσαν δέκα σταυρούς στο σχεδιασμένο χώρο, που παραμένει εργοτάξιο για το τζαμί




Η ομάδα, που ονομάζεται “Πολίτες για την Ερφούρτη”, έβαλε τους σταυρούς στις αρχές Μαρτίου. 
O ιδιοκτήτης του εργοταξίου σχεδιάζει να αναλάβει νομική δράση εναντίον του ομίλου, ο οποίος διατηρεί μια σελίδα στο 'Facebook' με τις δραστηριότητές του. 


Το τζαμί κατασκευάζεται στον οικισμό του Marbach για την τοπική μουσουλμανική κοινότητα Ahmadiyya, μια αίρεση του Ισλάμ που ιδρύθηκε το 1889 από τον Ινδικό θρησκευτικό ηγέτη Mirza Ghulam Ahmad. 



Η Corina Herold, βουλευτής στο κρατικό κοινοβούλιο της Θουριγγίας, δήλωσε ότι υποστηρίζει πράγματι την αντι-ισλαμική διαδήλωση, η οποία είναι “θεμελιωδώς καλή”. 
“Ο σταυρός στέκεται εκεί ως σύμβολο της Δυτικής (και για την) Χριστιανο-θρησκευτική παράδοση του Διαφωτισμού της Ευρώπης. 
Για μένα αυτό δεν είναι κακοποίηση, αλλά κατάλληλη χρήση (του σταυρού)”.




Η κ. Herold είπε ότι οι μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να χτίσουν τζαμιά για να ασκήσουν την πίστη τους και πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τα σπίτια προσευχής που ήδη έχουν . 
Κατά την άποψή της, η μουσουλμανική αίρεση Ahmadiyya είναι ένα «συντηρητικό είδος Ισλάμ», το οποίο «δεν είναι απολύτως συμβατό με το γερμανικό σύνταγμα».


Το γερμανικό δεξιό κόμμα, αντιδρά επίσης στην κατασκευή του τζαμιού με φυλλάδια που αναγράφουν «Πηγαίνετε στην Αφρική»...

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2018/08/02/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7/]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!