Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Ποιός και ΓΙΑΤΙ έδωσε εντολή να Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Θ Ε Ι αυτή η είδηση;

Σχετική εικόνα

Μέλη δύο κομμουνιστικών συμμοριών (!) συγκρούστηκαν λίγο μετά τις 4:30 της Πέμπτης 9ης Αυγούστου σε διαμέρισμα (μάλλον η μία συμμορία, έκανε έφοδο στην «έδρα» της ...άλλης), όπου έπειτα από συμπλοκή με όπλα και μαχαίρια (!) μεταξύ τους, δύο άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δεύτερος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο μηρό!

Εικονίδιο

Ακολούθησε έφοδος της Κρατικής Ασφάλειας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η αιματηρή ενδοκομμουνιστική συμπλοκή έγινε για τη «διαχείριση» των χρημάτων για την «φιλοξενία» των «προσφύγων» σε καταλήψεις της περιοχής των Εξαρχείων.

Αποτέλεσμα εικόνας για chains in internet

Ε, λοιπόν, πάμε για την συμπλήρωση 48 ωρών από το επεισόδιο και ΚΑΝΕΝΑ «ειδησεογραφικό» ΜΜΕ δεν έχει γράψει ούτε λέξη! 

Γ  Ι  Α  Τ  Ι ;

Σχετική εικόνα

Με μόνη εξαίρεση το «Πρώτο Θέμα», το οποίο ανήρτησε την σχετική είδηση για 5 λεπτά (και μάλιστα όχι σε «εμφανές» σημείο...) και αμέσως μετά την «έρριξε πίσω» από πολλές άλλες ειδήσεις, ουσιαστικά  ε ξ α φ α ν ί ζ ο ν τ ά ς την! 

Προφανώς, η χουντάρα της «ενημέρωσης» απαγόρευσε αυστηρά και την παραμικρή αναφορά στο θέμα, γιατί εκτίθενται οι κόκκινοι κατσαπλιάδες! 

Σχετική εικόνα

Το δε «Πρώτο Θέμα» που «χάλασε την πιάτσα», ίσως από άγνοια της απαγόρευσης, προφανώς ειδοποιήθηκε πως αν δεν κρύψει άμεσα την είδηση, θα δεχθεί «επίσκεψη» από τους «Ρουβίκωνες»!

Αυτή είναι η κατάσταση της «ενημέρωσης» στην «δημοκρατική» Ελλάδα του 2018!

[Πηγή: από τον σχολιαστή του ιστολογίου μας Επίκουρο, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμώς].

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!