Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΣΤΟ (τεραστίων διαστάσεων εντυπωσιακό) ΚΤΗΜΑ του ΒΑΡΩΝΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ στην Κερασιά Κερκύρας, φιλοξενείται το βασιλικό πριγκηπικό ζεύγος....


Σε αυτή τη βίλα με τις πισίνες και τα αρχαιοπρεπή αγάλματα μένει ο πρίγκιπας Κάρολος στην Κέρκυρα [εικόνες]


Στην βίλλα Ρόθτσαϊλντ φιλοξενείται, από χθες το βράδυ, ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλλα. 

Το πριγκιπικό ζευγάρι, που έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο νησί, μεταφέρθηκε με ταχύπλοο στο λιμανάκι της Κερασιάς, για να φιλοξενηθεί ακόμη μία φορά από τη γνωστή οικογένεια Ροθτσάϊλντ, στην μοναδική αρχιτεκτονικά βίλλα τους, που δεσπόζει περισσότερα από σαράντα χρόνια στο νησί.

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για rothschild villa corfu


Η πολυτελής βίλλα των Ρόθτσαϊλντ βρίσκεται σε μία τεράστια έκταση στην περιοχή Κερασιά, είναι πλημμυρισμένη από πυκνή βλάστηση, αιωνόβια πεύκα, καταρράκτες, ενώ πρόκειται για ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την παράδοση με την απόλυτη σύγχρονη πολυτέλεια.


Από χθες το βράδυ, η βίλλα είναι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και εκπαιδευμένους σκύλους.

Σχετική εικόνα



Η αξία της εκτάσεως που καταλαμβάνει η βίλλα Ρόθτσαϊλντ, (της) γνωστής οικογένειας (ΤΩΝ) μεγαλοτραπεζιτών, ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν φιλοξενηθεί αρκετοί βασιλείς κρατών, αλλά και διάσημοι.


Σημειώνεται ότι η βίλλα αποτελούσε την αγαπημένη καλοκαιρινή απόδραση και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκιπική οικογένεια της Ουαλίας έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στην μοναδική αυτή γωνιά του νησιού με τη κρυστάλλινη θάλασσα.


Η Κερασιά που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά, από την πόλη της Κέρκυρας, θεωρείται από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στο νησί των Φαιάκων, καθώς είναι «φωλιασμένη» σε μια εντυπωσιακή παραλία, με λευκά βότσαλα, έντονη βλάστηση και καταγάλανα νερά. 


Στην περιοχή υπάρχει μόνο μία παραδοσιακή ταβερνούλα, ενώ η απομόνωση και η ειδυλλιακή τοποθεσία αποτελεί την τέλεια απόδραση όλων των διασήμων και μή.





[Πηγή: http://www.skai.gr/news/lifestyle/article/351974/kerkura-sti-vila-rotsaild-o-prigipas-karolos-me-tin-kamila/#ixzz5Mv4I1WDA

&Φωτογραφίες από :http://www.iefimerida.gr/news/353116/se-ayti-ti-vila-me-tis-pisines-kai-ta-arhaioprepi-agalmata-menei-o-prigkipas-karolos\]


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!