Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η ...ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ γιά ΑΡΧΗΓΟΣ ; ; ;



Αποτέλεσμα εικόνας για ζαχαρούλα τσιριγώτη

Πολλά λέγονται, πολλά περισσότερα ακούγονται, αλλά ελάχιστα γράφονται. 
Ακούγεται εντόνως λοιπόν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο της Αστυνομίας, ότι η κυβέρνηση (άν είναι ασφαλώς ΑΚΟΜΑ στην εξουσία), πιθανόν στις κρίσεις του Ιανουαρίου 2019, κάνει την μεγάλη έκπληξη γιά την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σχετική εικόνα

Θα προωθηθεί (επιμένουν όσοι γνωρίζουν καλά), για την αρχηγία του Σώματος, η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που υπηρετεί σήμερα ως Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, δηλαδή είναι η βασική αρμόδια και υπεύθυνη που τα σύνορά μας είναι ...ΔΙΑΤΡΗΤΑ και μπουκάρει εντός ο κάθε ένας (τουρκοσταλμένος ΜΗΝ ξεχνάμε!) "φουκαριάρης" τριτοκοσμικός "μετανάστης"!

Σχετική εικόνα

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο πρωθυπουργός πρωτογνώρισε και απεκόμισε "θετικές εντυπώσεις" απο την κυρία Τσιριγώτη τον Οκτώβριο του 2015 στην Λέσβο, κατά την κοινή τότε επίσκεψη που πραγματοποίησε ομού με τον Αυστριακό Καγκελλάριο Φάϊμαν.

Σχετική εικόνα

Μία ιδιαιτέρα επίσης συμπάθεια είχε στην ίδια αξιωματικό καταγωγής απο την Μάνη (Δρυαλί), η γνωστή και μή εξαιρετέα πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και νύν αντιπρόεδρος της Βουλής, η κυρα-Τασία Χριστοδουλοπούλου που έκανε μάλιστα και τις απαραίτητες (;) συστάσεις τότε με τον πρωθυπουργό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζαχαρούλα τσιριγώτη

Οπότε στις 16 Φεβρουαρίου του 2016, η κυρία Τσιριγώτη έγινε η πρώτη στην Ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας γυναίκα αντιστράτηγος....

[Πηγή:Ορισμένα στοιχεία από :https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/astynomika/item/89220-maniatissa-i-proti-gynaika-antistratigos-tis-ellinikis-astynomias]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!