Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Συμπτώσεις, ή ..."σ υ μ π τ ώ σ ε ι ς" ;;;



Αποτέλεσμα εικόνας για jason bourne 2016


(ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΑ ΓΕ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ;)
 Ο Jason Bourne είναι μια ταινία αμερικανικού θρίλλερ και εντόνου δράσεως του 2016 (σ.σ. είναι κατά σειρά η 5η, έχουν προηγηθεί 4 με εκπληκτική επιτυχία διεθνώς) που σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Paul Greengrass και γράφθηκε από τους Greengrass και Christopher Rouse.

Σχετική εικόνα


Τον Jason τον κυνηγούν να τον σκοτώσουν πράκτορες της 'CIA', γιατί ο διευθυντής της 'CIA' Robert Dewey (Jones) διατάζει τον επικεφαλής της κυβερνητικής ασφάλειας Heather Lee (Vikander) να τον κυνηγήσει...


Σχετική εικόνα


Στην ταινία ο Bourne κάνει την σημαντικότερη συνάντηση κοντά στην πλατεία Συντάγματος και στο «άγαλμα της Αθηνάς» κατά την διάρκεια μιας βίαιης αντι-κυβερνητικής διαμαρτυρίας: 




Παρακάτω βλέπουμε μια ταυτότητα του ήρωος της ταινίας: 





Παρατηρούμε για αρχή τις δυο ημερομηνίες : 



21 Αυγούστου και 19 Απριλίου, που δημιουργούν ένα χωρο-χρονικό άξονα.


Σχετική εικόνα


Ας δούμε ορισμένα σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τις ημερομηνίες αυτές, διαμορφώνοντας έναν κύκλο μαγικών συμπτώσεων: 



21 Αυγούστου 1969.....
Στην Πράγα, τα τανκς εισβάλλουν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για την πρώτη επέτειο της σοβιετικής εισβολής και τον τερματισμό της «Άνοιξης της Πράγας».


Αποτέλεσμα εικόνας για jason bourne 2016


19 Απριλίου 1991….
Επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώνεται στα γραφεία της εταιρίας «Air Courier», στην Πάτρα.



19 Απριλίου 2018...
Το ηφαίστειο Κιρισίμα στο νησί Κιούσου της Ιαπωνίας εκρήγνυται, για πρώτη φορά από το 1768.




Επαναλαμβάνεται πάλι ο Απρίλιος, ο αριθμός 21 και ο αριθμός 18, με την διαφορά ότι στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε το έτος 2003.



Η σημαντική είδηση που στοιχειώνει τον Απρίλιο του 2003 είναι: 



13 Απριλίου 2003: 21 μαθητές νεκροί στην κοιλάδα των Τεμπών.


Αποτέλεσμα εικόνας για jason bourne 2016


Ο αριθμός 21 εμφανίζεται πάλι, όχι σαν ημερομηνία, αλλά σαν αριθμός νεκρών. Το περίεργο είναι ότι όλως τυχαίος 21 Αυγούστου η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια.



Ε ξ ω φ ρ ε ν ι κ έ ς    σ υ μ π τ ώ σ ε ι ς !



Ακόμη σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο της ταινίας, που ο ήρωας καταδιώκεται από την CIA, δίνεται έμφαση στην ημερομηνία 20 Οκτωβρίου...


Σχετική εικόνα


Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος που σχετίζονται με την παραπάνω ημερομηνία είναι: 



20 Οκτωβρίου 2011 - Φονεύεται από τους αντάρτες ο ως τότε ηγέτης της Λιβύης συνταγματάρχης Μουαμάρ Καντάφι για να επέλθει η νέα μέρα στο πλαίσιο της δήθεν “αραβικής άνοιξης”...


Σχετική εικόνα

Σε κανονικό matrix ενός ψηφιακού πολέμου διαδραματίζονται τα εικονιζόμενα μηνύματα της κινηματογραφικής αυτής ταινίας, βασισμένα σε αριθμούς, όπως : 18,19.20.21...

[http://www.iokh.gr/2018/08/jason-bourne-21.html]

----------------------================---------------------

Αποτέλεσμα εικόνας για author of jason bourneΣχετική εικόναΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για author of jason bourneΑποτέλεσμα εικόνας για author of jason bourne


Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για author of jason bourneΣχετική εικόνα

Γιά τους αρκετά κινηματογραφόφιλους (και ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ) και ειδικώς των ταινιών με τόν πράκτορα Τζέϊσον Μπόρν, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι τα βιβλία από όπου ξεκίνησε στις ΗΠΑ να γίνεται αρχικώς διάσημος ο ήρωας, είναι πολύ περισσότερα (ορισμένα άνω φωτογραφία) απο τις 5 έως σήμερα παραγωγές που έχουμε δεί στις σκοτεινές αίθουσες.
Όμως...
Ο άκρως επιτυχημένος και πάμπλουτος συγγραφέας τους, που έχει πουλήσει απο 300 έως 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε 33 γλώσσες σε 40 χώρες, ο Ρόμπερτ Λούντλουμ είναι ...νεκρός! 

Σχετική εικόνα

Και είναι νεκρός απο το 2001, επειδή στα 74 του ..."κάηκε" στην έπαυλή του απο μία απερίγραπτα περίεργη φωτιά, με μοναδικό θύμα τον ίδιο!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!