Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΝ - Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΦΑΣΙΣΜΟ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. [ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ]

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η αριστερά είναι το πιο ανθελληνικό και ύπουλο όπλο του σιωνισμού κατά της Ελλάδας. Το έχει αποδείξει η ιστορία. Αποτυγχάνω να καταλάβω τη σκέψη όλων αυτών των συμπολιτών μας που ψήφισαν αυτούς τούς προδότες!

Σχόλιο Διόδοτου: Η ανάρτησή μας με τίτλο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ - Στιγμές Δόξας, μα κι αισχύνης στην Κάλυμνο, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού.." έκανε μεγάλη αίσθηση, είχε υψηλή αναγνωσιμότητα και κυρίως ΚΑΤΑΦΕΡΕ, μέσω πολλών αναδημοσιεύσεων σε άλλες ιστοσελίδες και ακόμα περισσότερο μεταξύ ομάδων του facebook, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ.. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ 5ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΗΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΣΕΠΙΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 



Είναι πραγματικά λυπηρό και συνάμα εξωφρενικό να διαπιστώνει κανείς ότι η αριστερή κυβέρνηση της  προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και τόσων άλλων αντεθνικών και όχι μόνο πολιτικών φαίνεται να καταλύει στην πράξη τη Δημοκρατία και την αγάπη για την Πατρίδα, τα όσια και ιερά του Ορθοδόξου λαού μας.

Το χρονικό της επίσκεψης του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα μετά των κυρίων Καμμένου και Κούβελη στην ακριτική Κάλυμνο στις 5 Δεκεμβρίου 2018 για τα εγκαίνια της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού, είναι γεμάτο από πράξεις που μόνο Δημοκρατία δεν θυμίζουν:



1.       Ομάδα Καλυμνίων, που αποτελούνταν κυρίως από γυναίκες και παιδιά, είχε στηθεί για να διαδηλώσει υπέρ των Ορθοδόξων Αξιών μας και υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας με μπροστάρη και οδηγό την Ελληνική Σημαία υπό την Σκέπη της Παναγίας μας και τραγουδώντας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ στον δρόμο που θα κατέβαινε το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο μετά από την άφιξη των επισήμων στο αεροδρόμιο της Καλύμνου. Σε άμεσο χρόνο ειδική ένοπλη ομάδα της αστυνομίας υποχρέωσε τους Καλυμνίους να παραγκωνιστούν σε σημείο, που δεν θα υπήρχε οπτική επαφή από τους επισήμους. ΡΗΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Ακολούθησε φρούρηση των Καλυμνίων έως ότου πέρασαν και έφυγαν τα αυτοκίνητα των επισήμων.


2.       Αρκετά γυμνάσια και λύκεια του νησιού ήταν έτοιμα να παραστούν σε πορεία, μια και είχαν την μοναδική ευκαιρία να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας μπροστά στον πρωθυπουργό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιατί,  είτε με προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Παιδείας, του κυρίου Γαβρόγλου,  προς τους μαθητές με ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ότι και καλά θα ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα, είτε με άλλους τρόπους, τα παιδιά των σχολείων δεν κατάφεραν να διαδηλώσουν. Υπήρξε λύκειο, στο οποίο ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ τα παιδιά ότι θα ακυρώσουν την πενταήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη. Όσα παιδιά λυκείων κατάφεραν να κατέβουν στη σχολή της ΑΕΝ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΑ από δυνάμεις της αστυνομίας σε στενό πίσω από τη σχολή μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.

3.       Παιδιά δημοτικών σχολείων είχαν μεταφερθεί από τους δασκάλους τους μπροστά από τη σχολή, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

4.       Ανάμεσα στα παιδιά, μικρά και μεγάλα,  που ήταν μαζεμένα στον γύρω χώρο κυκλοφορούσαν δύο κυρίες, οι οποίες έλεγαν στα παιδιά ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ότι ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

5.       Όταν η δημοτική φιλαρμονική έπαιξε το εμβατήριο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, υπήρξε παρατήρηση ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ. Προς τιμήν της φιλαρμονικής το εμβατήριο έπαιξε μέχρι τέλους.

6.       Τη στιγμή εκείνη ένας αξιοσέβαστος ιερέας του νησιού ξεδίπλωσε μια σημαία με το άστρο της Βεργίνας και τη σήκωσε ψηλά! ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Εκεί του πήραν τα στοιχεία και τον κράτησαν για τουλάχιστον μία ώρα.

7.       Υπήρξαν μικρές ομάδες Καλυμνίων, που διαδηλώνοντας  ειρηνικά με σημαίες και πανό φώναξαν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και τραγούδησαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κρατούσαν τις ομάδες αυτές αρκετά μέτρα έξω από τον χώρο της σχολής και ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΕΣ!


Ακολουθεί σχετική δήλωση πατριωτών Καλυμνίων :

Δηλώνοντας ότι δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά  την Ελληνορθόδοξη ψυχή μας, ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ  το σπουδαίο έργο της λειτουργίας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, όπως και κάθε αναπτυξιακό έργο για το νησί μας!

ΟΜΩΣ:

Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από τα όσια και τα ιερά μας, την ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, που πολεμούν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί!
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, που με νόμους και πολιτικές θέλουν να εξαφανίσουν! ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!

Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, που έχουν ξεπουλήσει! ΌΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;

Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ της κοινωνίας μας!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ!


Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που θέλουν να μας επιβάλουν, για να μας αντικαταστήσουν! ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ 10.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;

Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ! ΟΤΑΝ ΤΟ DΑRWIN ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;



Η προσαγωγή του Ιερέως  
 

1 σχόλιο:

  1. Το μαρξιστικό - συριζέϊκο ΑΙΣΧΟΣ, έχει ξεπεράσει πρό πολλού κάθε όριο!
    Τώρα σ υ λ λ α μ β ά ν ο υ ν ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ!
    Πόσο "πολύ κινδύνευε" ο αναίσχυντος αυτός 'mr.Alexis' απο έναν κληρικό, ώστε να διαταχθεί η σύλληψίς του;
    Και αλήθεια, θα μας συγχωρέσετε την παρατήρηση, αλλά με ΤΙ τρόπο αντέδρασε, ΑΝ αντέδρασε ο τοπικός Μητροπολίτης για την σύλληψη του κληρικού του;
    Πιστεύουμε και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τον Θεό καί να έλθει η ΛΥΤΡΩΣΙΣ απο αυτόν τον ερυθρό αρμαγεδώνα, αλλά και η ΝΕΜΕΣΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!