Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Καταργούν τα Χριστούγεννα όσο ο κόσμος «κοιμάται»: «Χειμερινές διακοπές» και «X-Mas» για να μην ενοχλούνται οι….’επενδυτές’

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πρόκειται για ενέργεια (Πανθρησκεία) της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Δύο λόγια για ένα κακό που έχει παραγίνει στις δυτικές (πρώην χριστιανικές) κοινωνίες.

Του Άρη Δημόπουλου
Την μόδας γίνονται , ακόμη και στην Ελλάδα, οι αναγραφές των ‘X-Mas’ , ΄Happy Holidays’ και ‘Καλές χειμερινές διακοπές’ , σε πλήρη αντικατάσταση των «Merry Christmas».
Η πολιτική ορθότητα βρίσκεται εδώ και πλέον επιβάλλει χρόνο με τον χρόνο με ολοένα και πιο εμφανή τρόπο την κατάργηση ακόμη και της απλής αναφοράς στα «Χριστούγεννα».
Ένα τρανό παράδειγμα-προειδοποίηση μας έρχεται από την πολυπολιτισμική Σουηδία, μία χώρα η οποία ήδη έχει δεχθεί και εντάξει στην κοινωνία της μεγάλους αριθμούς μεταναστών. 
Η «Sydsvenskan», μια ημερησίας κυκλοφορίας εφημερίδα με έδρα τη συνοικία Skåne, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το πώς μεταφέρονται οι εορτασμοί των Χριστουγέννων από την πλατεία Gustaf Adolf του Μάλμε στο «ασφαλέστερο» στο Stortorget της Στοκχόλμης, στο πλαίσιο μέτρων αντιτρομοκρατίας.


Πρόκειται ουσιαστικά για την ξαφνική…μεταφορά των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από το Μάλμε στο κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας για μεγαλύτερη…ασφάλεια, με τις αρχές να φοβούνται εξεγέρσεις των αυξανόμενων ισλαμικών πληθυσμών. 
Θυμίζουμε πως περιοχές τόσο του Μάλμε όσο και προαστίων της Στοκχόλμης εντάσσονται στις «no go zones», όπου συμμορίες ισλαμιστών κατά καιρούς σπέρνουν το απόλυτο χάος:

Αυτό όμως είναι μονάχα το πρώτο σκέλος της είδησης. Ακολουθεί η…πρόταση της σουηδικής εφημερίδας που -ευτυχώς- προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων στα social media.
Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω εφημερίδα δεν έκανε ουδεμία αναφορά στις γιορτές των Χριστουγέννων, αρκούμενη στην λιτή φράση «χειμερινές γιορτές»!

Σ

Προφανώς είναι και αυτό ένα από τα…αντιτρομοκρατικά μέτρα που διαφημίζουν στη Σουηδία προκειμένου δημοφιλείς συνοικίες της να μην μπουν στο στόχαστρο ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο. 
Έτσι λοιπόν με πολύ μεθοδικό τρόπο καταργούν μπροστά στα μάτια των κοιμισμένων Ευρωπαίων τα Χριστούγεννα. 

Το χειρότερο από όλα όμως είναι πως με αυτού του είδους τις πρακτικές όλοι συνηθίζουν πως και μόνο η απλή αναφορά στον Χριστό ισοδυναμεί με «ρατσιστική μη πολιτικά ορθή συμπεριφορά». 
Ποιοι όμως άραγε είναι οι πραγματικοί ρατσιστές; 

EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!