Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Άγιος Παΐσιος: Τα Σκόπια θα αναγνωριστούν και μετά θα διαλυθούν! Πάμε για άλλη μια επαλήθευση των προφητειών του !


Όλες οι καταγεγραμμένες προφητείες του Αγίου για την Μακεδονία μας και σε βίντεο ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
 Image result for αγιος παισιοσ


Τα πρώτα καλά μαντάτα , μετά από τόσο φαρμάκι, για την Μακεδονία μας έρχονται μετά την αποτυχία της επικύρωσης στο δημοψήφισμα των Σκοπίων της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Ζάεφ και του Cipra. 


Όλες οι αντίχριστες δυνάμεις τις Ευρώπης και της Αμερικής υποστήριξαν με κάθε τρόπο το ‘’ΝΑΙ’’ στο δημοψήφισμα με έναν πρόστυχο και προκλητικό τρόπο, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού που αγνοήθηκε και από τους προδότες πολιτικούς του. Λέτε να ήταν τυχαίο; Κάποιος μας δείχνει ότι σκεπάζει την Ελλάδα μας παρόλο που οι σημερινοί Έλληνες δεν το αξίζουμε, τουλάχιστον ακόμη. 

Μας δείχνει παράλληλα και την παρακμή των δυνάμεων του αντίχριστου που δεν είναι πια σε θέση ούτε ένα μικρό τεχνητό κρατίδιο να χαλιναγωγήσουν παρά τις τεράστιες προσπάθειες τους. Έπεσαν στη παγίδα που οι ίδιοι έστησαν! Έπεισαν τους monkeydonias ότι είναι πραγματικοί Μακεδόνες και δεν δέχονται να κάνουν κανένα συμβιβασμό! Τώρα προετοιμάζεται ο εμφύλιος και η διάλυση τους! Όποιος ακουμπά το σπίτι της Παναγίας μας, τη Μακεδονία μας, του κόβονται τα χέρια από τον ώμο!

Δείτε τι είχε προρρήσει  o Άγιος Παΐσιος για τα Σκόπια:



Παρομοίαζε το κρατίδιο των Σκοπίων με ένα σαθρό οικοδόμημα, το οποίο είναι χτισμένο με τούβλα από… χαλβάδες Φαρσάλων, που βέβαια έπεται αργά ή γρήγορα να καταρρεύσει. Έλεγε μάλιστα περιπαιχτικά στους ανήσυχους Έλληνες, που τον ρωτούσαν με περισσή αγωνία, και τα εξής εύθυμα σε ότι αφορά τα Σκόπια και τις ενδόμυχες επιδιώξεις τους:
"Βρε παιδιά… Ο τσιγγάνος αν βάλει φουστανέλα γίνεται τσολιάς";
( ΠΗΓΗ:Βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη "Ο Γέροντας Παΐσιος και τα μελλούμενα να συμβούν". Κεφάλαιο 10ο. )

Ερωτώμενος για το ζήτημα των Σκοπίων , ὁ Γέροντας εἶπε χαρακτηριστικά: «Δὲν ὑπάρχει κίνδυνος ἀπὸ ᾽κεῖ [ἐνν. τὰ Σκόπια]. Τὸ κρατίδιο αὐτὸ ἀρχικὰ θὰ ἀναγνωριστεῖ καὶ ἀργότερα θὰ διαλυθεῖ.» [Μαρτυρία κ. Ματζουράτου Ευάγγελου. , Ὑποστράτηγου ἐ.ἀ., Ἀττική] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B” Τόμος,2η Έκδοση, σελ. 379).

Ἐπίσης: «Τὰ Σκόπια ἔχουν θεμέλιο ἀπὸ λουκούμια, καὶ θὰ διαλυθοῦν.» [Ὁ Γέροντας ἀπευθυνόμενος στὸ Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, κ. Παντελεήμονα, τὴν ἄνοιξη τοῦ 1993.] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B” Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 380).

 Και όπως χαρακτηριστικά και εύστοχα έλεγε αναφερόμενος στο πρόβλημα με τα Σκόπια:
‘’Το όνομά μας είναι η ψυχή μας".
Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη του για το όνομα δείτε το παρακάτω τρίλεπτο βίντεο για να δείτε ξεκάθαρα ότι όλοι οι πολίτικοι γνώριζαν ότι πίσω από την προστριβή για το όνομα κρύβονται φυσικά βαθύτεροι σχεδιασμοί από τις δυνάμεις του αντίχριστου με σκοπό να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα μας:


 Ας δούμε λοιπόν τώρα γιατί επιτρέπει ο Θεός ΜΕΧΡΙ ΣΙΓΜΗΣ να έχουμε συνεχόμενες προδοσίες και ήττες στα εθνικά μας θέματα σε ένα πολύ ωραίο άρθρο:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και οι Προφητείες που επαληθεύονται… ΕΔΩ




Ας αφιερώσουμε αυτή την προσωρινή νίκη της πατρίδας μας , που όπως φαίνεται θα γίνει παντοτινή σε λίγο καιρό, σε όλους τους συμπατριώτες μας που αγωνιστήκαν με αυταπάρνηση και έχυσαν το αίμα τους στο Πισοδέρι εκείνη την μοιραία Κυριακή της υπογραφής της προδοτικής συνθήκης των Πρεσπών.  Μια συμφωνία που δεν ήταν μεταξύ των Σκοπίων και Ελλάδας αλλά μεταξύ του Ζάεφ και του Cipra σύμφωνα με τις εντολές των Ιλλουμινάτι και αγνοώντας επιδεκτικά τη θέληση των λαών τους. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δήθεν ‘’ελληνικές’’ αστυνομικές δυνάμεις που χτυπούσαν τους έλληνες πατριώτες ήταν οι δυνάμεις κατοχής της SEEBRIG.
Περισσότερα για την ταξιαρχία SEEBRIG ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ 

ΡΩΜΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 



Mr. V (34η) - ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ


ΒρωμUSA η ‘’συμφωνία’’…Ο Καμμένος λεει ότι Κοτζιάς πήρε 50 εκατομμύρια…. Ο Κοτζιάς λέει ότι ολη η κυβέρνηση τα ‘’πήρε’’ από τον Σόρος….. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra που είναι ο ‘’πρωθυπουργός’’ (που λέει ο λόγος…) πόσα; Εδώ ο παππάς… εκεί ο παππάς…. ρε που είναι ο παππάς;

 

 

Νικόλαος Μάρτης: Τι μου είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για το θέμα της Μακεδονίας

 

 

Τό σχέδιο «ΦΑΙΔΩΡΑ» γιά διαμελισμό τῆς Ἑλλάδας: Μακεδονικό κράτος, ἀνεξαρτητοποίηση τῆς Θράκης μας καί ἕνωση μέ τήν Ἀνατολική Θράκη, μοιρασιά τοῦ Αἰγαίου στόν 25ο παράλληλο.

 

 

Για να θυμηθούμε … Το Ίδρυμα Κόκκαλη σπούδασε στην Αμερική τον monkeydonian (made in βρωμUSA) πρώην υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων! – Τι σχέσεις είπαμε έχει ο Κόκκαλης με τους γερμανούς και τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς ; 

 

 

ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ «ΝΑΙ» ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Όλο το παρασκήνιο





Θρίλερ στα Σκόπια – VMRO: «Καταγράψαμε συνομιλίες, χρηματίστηκαν βουλευτές για τις “Πρέσπες”» – «Θα βάλουμε φυλακή τον Ζάεφ»





Αγανάκτηση Σκοπιανών: Η μισή επικράτεια γέμισε με αλβανικές σημαίες




Κασιμάτης: Νομικά άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε αναλυτικά τους λόγους

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!