Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ: Στα «όπλα» οι Γάλλοι στρατηγοί: «O Μακρόν διαλύει το Έθνος, ώρα για δράση» – Ξύλο και δακρυγόνα στο Παρίσι – Αποσυντονισμένες οι αρχές




Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Να ρωτήσω τους Γάλλους, παπαγάλους και παπαρολάγνους στρατηγούς γιατί δεν αντέδρασαν πριν η Γαλλία εξισλαμιστεί όλα τα τελευταία χρόνια, άλλα και γιατί δεν ξεσηκώθηκαν ΠΡΙΝ η μικρή Μακρόν συμφωνήσει στο Μαρόκο για τα ανοικτά σύνορα για όλους χωρίς εμπόδια, και όχι κατόπιν εορτής; Μήπως για να δημιουργηθεί πρώτα το πρόβλημα και μετά να ενεργήσουν ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ για να το λύσουν; Αυτό καταρχήν για να μη σας δουλεύουν μπροστά στα μάτια σας...
Μήπως κατά ''σύμπτωση και ο ''πατριώτης'' Τράμπ με αφορμή τους λαθρομετανάστες κατέβασε το στρατό στους δρόμους (ΕΔΩ); 
Μήπως κατά σύμπτωση και πάλι έχουμε ''αστυνομία'' που σκοτώνει και στην Ευρώπη (ΕΔΩ); 
Μήπως πάμε για την δημιουργία παγκόσμιας αστυνομίας - στρατού εξαιτίας των εσκεμμένων αναταραχών και αστάθειας παντού; Μοιάζει με προάγγελο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (ΕΔΩ) ;
Μήπως εν τέλη εκτός από την Ελλάδα το σχέδιο ‘’ΤΥΦΩΝ’’ (ΕΔΩ) πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και τις χώρες δορυφόρους της με σκοπό να μας επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ) ; 

Μήπως να ξυπνάμε λιγάκι και να αφήσουμε κατά μέρους τις επαναστάσεις με τα κόκκινα , πράσινα και μπλε γιλέκα και άλογα και να δούμε αυτό που πραγματικά κρύβεται κάτω από όλο αυτό; Να θυμηθούμε και λίγο αυτό το επικό άρθρο τι λέει για το θέμα ΕΔΩ;
Εγώ θα εξακολουθήσω (ΕΔΩ) να το λέω συνεχώς... ''το γιλεκάκι που φορείς (ΕΔΩ) ο σιωνισμός σου το έχει ραμμένο'' (ΕΔΩ) ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΑΛΛΑ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (ΕΔΩ).... 
Το είπε και η  Ida Mangli (ΕΔΩ) ότι με κάποιο τρόπο θα διαλύσουν την Ευρώπη για να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση! 

Μας το είπε και ο Άγιος Παΐσιος (ΕΔΩ). 

Μας το λένε και οι αριθμοί ΕΔΩ

Μας το λέει και η συμφωνία του Μαρόκου ΕΔΩ. Επίτηδες θα φέρουν εκατομμύρια λάθρο στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν αστάθεια και κατόπιν επιβολή μέτρων που θα οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ).

Πρέπει να κατανοήσετε ΚΑΛΑ ότι αυτός που κόβει το χρήμα είναι αήττητος.... Εμείς ελπίζουμε ότι κάπου θα κάνουν το λάθος για να το εκμεταλλευτούμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια τους... Άλλα αυτό θα γίνει δυστυχώς μόνο με πόλεμο.

Όλα έχουν προφητευθεί και συνεχώς επαληθεύονται:

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ


 
Οι ηγέτες του κινήματος “κίτρινα γιλέκα” δήλωσαν ότι επιστρέφουν στους δρόμους για την “Πέμπτη Πράξη” των κινητοποιήσεών τους, έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα που οι διαδηλώσεις τους αμαυρώθηκαν από βίαια επεισόδια σε όλη τη Γαλλία.


Ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού δήλωσε ότι οι ρυθμίσεις για την αστυνόμευση της γαλλικής πρωτεύουσας σήμερα είναι παρόμοιες με αυτές της περασμένης εβδομάδας, με εκτεταμένες έρευνες σε πρόσωπα και αυτοκίνητα, ενώ κινητές μονάδες της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των ταραχών βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε επεισοδίων ξεσπάσουν.
Για σήμερα ο δήμος του Παρισιού ανακοίνωσε την ανάπτυξη ισχυρών δυνάμεων: 8.000 μέλη των δυνάμεων της τάξης και 14 θωρακισμένα οχήματαθα έχουν αναπτυχθεί στην γαλλική πρωτεύουσα. Την ίδια ώρα έρευνες θα γίνονται εντατικά, κυρίως στους δρόμους, στους σταθμούς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς που οδηγούν στο Παρίσι.
Δείτε Live:

Ανοιχτή επιστολή φέρονται να απέστειλαν και ανώτατοι Γάλλοι αξιωματικοί βαθμού στρατηγού προς τον Εμμανουέλ Μακρόν, με την οποία τον κατηγορούν για διάπραξη εθνικής «προδοσίας» με την υπογραφή του συμφώνου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Το σύμφωνο, το οποίο υπεγράφη από 164 Έθνη τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας αλλά και της Ελλάδος, δεν είναι νομικά δεσμευτικό, αλλά μιλά για την σιωπηρή αποδοχή σχεδόν απεριόριστης μετανάστευσης προς την ΕΕ, η οποία αντιμετωπίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα, ενώ η κριτική της μαζικής μετανάστευσης προς την ευρωπαϊκή ήπειρο αντιμετωπίζεται ως ρητορική μίσους από αξιωματούχους και ΜΜΕ.

Η επιστολή φέρεται να γράφτηκε από τον στρατηγό Antoine Martinez και υπογράφεται από δέκα άλλους στρατηγούς, έναν ναύαρχο και έναν συνταγματάρχη, καθώς και ένα πρώην υπουργό Άμυνα τον Charles Millon.

Όλοι τους προειδοποιούν τον Μακρόν ότι η κίνηση αυτή αφαιρεί από τη Γαλλία την δυνατότητα της εθνοτικής ομοιομορφίας και κυριαρχίας και παρέχει έναν επιπλέον λόγο στους Γάλλους πολίτες να εξεγερθούν.

Η επιστολή φέρεται επίσης να κατηγορεί τον Γάλλο πρόεδρο ότι είναι «ένοχος άρνησης της δημοκρατίας και ότι διέπραξε προδοσία κατά του Έθνους» για την υπογραφή του συμφώνου αυτού χωρίς να το θέσει στο λαό”.
«Το γαλλικό κράτος έστω και αργά αρχίζει να συνειδητοποιεί την αδυναμία της ενσωμάτωσης πάρα πολλών ανθρώπων, που διαθέτουν εντελώς διαφορετικές κουλτούρες και οι οποίοι συγκεντρώθηκαν τα τελευταία σαράντα χρόνια σε περιοχές που δεν «ισχύουν” πλέον οι νόμοι της γαλλικής Δημοκρατίας», φέρεται να αναφέρει η επιστολή, προσθέτοντας ότι η μαζική μετανάστευση σβήνει τα «πολιτισμικά ορόσημα» της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τον Βρετανό ευρωβουλευτή Janice Atkinson, το σύμφωνο του ΟΗΕ θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με 59 εκατομμύρια νέους μετανάστες μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.
«Η προειδοποίηση αφορά σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει τις ευρωπαϊκές χώρες σε μεγάλο μπελά», τόνισε ο Atkinson, συνεχίζοντας ότι το σύμφωνο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ρητορική μίσους και νόμους που θα καθιστούν παράνομο το να χρησιμοποιείται ο όρος «λαθρομετανάστες», αντικαθιστώντας το αντ ‘αυτού με «παράτυπους μετανάστες».
Σύμφωνα με άρθρο μας αναφέραμε ότι στους 18.939 υπολογίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες που εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω θαλάσσιων συνόρων τους πρώτους 4 μήνες του 2018, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Το 42% αυτών αφίχθησαν στην Ιταλία, το 38% στην Ελλάδα και το 20% στην Ισπανία. Την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, καταγράφηκαν στην Ευρώπη 44.058 αφίξεις, ενώ το 2016 καταγράφηκαν 205.613 αφίξεις. Στην Ελλάδα, ο συνολικός αριθμός των αφίξεων για το 2018 (έως και 21/4) φτάνει τις 7.300, συγκριτικά αυξημένος με πέρυσι οπότε και είχαν καταγραφεί 4.761 αφίξεις.

Την ίδια στιγμή μεταξύ των χωρών που κινδυνεύουν περισσότερο να μετατραπούν σε «δημογραφικές βόμβες», σύμφωνα με την έκθεση Business Insider τον Αύγουστο, είναι η Ισπανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Λετονία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στους Ευρωπαίους αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα κίνητρο εκ μέρους των αξιωματούχων της ΕΕ για την είσοδο μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων μεταναστών προκειμένου να αντισταθμιστεί η συρρίκνωση των ευρωπαϊκών πληθυσμών.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αφορά την αλλοίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού και την αντικατάσταση του με ξένους από Ασία και Αφρική.

H επιστολή, βίντεο και φώτο στην πηγή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!