Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο τουρκεβραίος πήγε στην Τουρκία να προχωρήσει περαιτέρω το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ) μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας.


Όλοι εργάζονται για το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' που  σας το επαναλαμβάνουμε γιατί συνεχώς γιατί είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ.
Τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας που εφαρμόζονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συγχρόνως είναι:

1.  Το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ



2.  Το σχέδιο ''Μεγάλη Αλβανία'' ΕΔΩ



3.  Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' ΕΔΩ.


4.  Το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ


5.  Ασταμάτητο οικονομικό πόλεμο σύμφωνα με την  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) αλλά ειδικά για τη χώρα μας έχει ‘’βαθύτερους’’ στόχους – δείτε ΕΔΩ.



Όλη η σχετική ανάλυση ΕΔΩ.

 (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ '' ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ '' ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ)
 
 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Νέα πολυδιαφημιζόμενη ελληνοτουρκική προσέγγιση υπό γνωστών λαϊκών ασμάτων όπως, «και εσύ λαός και εγώ λαός» και οι Τουρκοι που θέλουν να βγάλουν τα χρήματα τους εκτός της «σκληρής» Τουρκίας του Ερντογάν, πρόκειται, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, να αγοράσουν δυο σημαντικές μαρίνες στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, δυο μαρίνες στην Μύκονο και στην Ρόδο, όπου σημειώτεον τελευταία έχει εμφανιστεί και τουρκόφωνη μειονότητα, πρόκειται να πουληθούν από το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ σε γνωστούς Τούρκους επιχειρηματίες. Μάλιστα!
Τι χρειάζεται λοιπόν η πολεμική ένταση αφού με την οικονομική διείσδυση επιτυγχάνονται καλυτέρα αποτελέσματα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!