Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΧΑΓΗ - ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Φυσικά πρόκειται για το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' που έχουμε γανιάσει να σας το επαναλαμβάνουμε γιατί είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ
Τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας που εφαρμόζονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συγχρόνως είναι:
1.  Το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

2.  Το σχέδιο ''Μεγάλη Αλβανία'' ΕΔΩ

3.  Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' ΕΔΩ.

4.  Το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ

5.  Ασταμάτητο οικονομικό πόλεμο σύμφωνα με την  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) αλλά ειδικά για τη χώρα μας έχει ‘’βαθύτερους’’ στόχους – δείτε ΕΔΩ.
Όλη η σχετική ανάλυση ΕΔΩ.
 (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ '' ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ '' ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ

 





ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 56'06'' αλλά και από το 1:02΄30'' και στο 1:15''



ΡΩΜΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. 16:18 "Και μου λέει το πουλάκι ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι κάποιοι να δημιουργήσουν τεχνητό θερμό επεισόδιο για να είναι το άλλοθι για να πάμε για μοίρασμα του Αιγαίου.Θα έχει να κάνει και με την Κύπρο...."
    https://www.youtube.com/watch?v=d4eaGtXsBwI

    https://www.estia.tv/index.php/epikaira/ethika-themata/982-symfonia-prespon-energeia-metanasteytiko-eyrotourkikes-sxeseis-sti-synodo-tou-notou
    "...Επιπλέον υπογράμμισε ότι τα όποια οφέλη από την αξιοποίηση των φυσικών πόρων που είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να είναι οφέλη που θα μοιραστούν εξίσου τόσο σε ελληνοκύπριους όσο και τουρκοκύπριους."

    Μήπως στη συνάντηση των Τσίπρα, Αποστο Λάκη με το Ακάρ και Ερντογάν, οι Τούρκοι μάθουν κάτι?3 μέρες νωρίτερα από εμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφητεία Αγίου Κοσμά: «Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». – Αφορά τη διορία εξόδου μας από το Ευρώ;

      https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/3_20.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!