Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ύψωσαν σημαία «κατεχόμενης Μακεδονίας» στην Αυστραλία – Παγκόσμιες διαστάσεις λαμβάνει η προσπάθεια υφαρπαγής της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η προδοτική συμφωνία είναι καταρχήν ''ληγμένη'' όπως είπαμε  ΕΔΩ.
 Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Όσοι αντιδρούσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία αναγνωρίζει «μακεδονικό λαό, γλώσσα και εθνότητα» δικαιώνονται περίτρανα. 
 
Η ομογένεια των Σκοπίων αντικαθιστά, μετά τις συνταγματικές αλλαγές, την κρατική σημαία τους με εκείνη που απεικονίζει τον ήλιο της Βεργίνας, και η οποία, όπως ισχυρίζονται, αντιπροσωπεύει τους Σλάβους της «κατεχόμενης Μακεδονίας».

Με άλλα λόγια, δίνεται παγκόσμια διάσταση στην διεκδίκηση ελληνικών εδαφών, προκειμένου να δημιουργηθεί βαλκανικό «κράτος Μακεδονίας», με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Όπως διαβάζουμε σε διεθνή και ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ήδη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, φωτογραφίες με την υποστολή και ανάρτηση των σημαιών στην κοινότητα των αποδήμων σκοπιανών της Αυστραλίας, τις οποίες ανέβασε στο Facebook το «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο».
Οι φωτογραφίες, μάλιστα, συνοδεύονται από προκλητικότατο κείμενο, στο οποίο γίνεται λόγος για την «κατακτημένη Μακεδονία» και την «μακεδονική μειονότητα» που υπάρχει σε αυτήν.
«Η “μακεδονική” κοινότητα της Αδελαΐδας και Νότιας Αυστραλίας αντικατέστησε την σημαία της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” που μας επιβλήθηκε και την αντικατέστησε με την μακεδονική σημαία, η οποία αντιπροσωπεύει όλο τον λαό της περιοχής της “κατεχόμενης Μακεδονίας”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.
Τα σχόλια δικά σας!
World Macedonian Congress - Australia
 
την Κυριακή
#Macedonian Community Adelaide and SA inc today held an auspicious extraordinary meeting
Michael Radin, President, together with Vice President Trajce Milosevski and elder 93 year old Risto Yankoff, one of the original few who formed the first Macedonian Community of Adelaide and SA 1947 , presided over the permanent downing of the flag of capitulation, the ventilator and raised the rightful Macedonian Sun
The Macedonian Community of Adelaide rejects all forms of capitulation...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!