Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ὁ Δήμος Θεσσαλονίκης ακυρώνει την φιλαρμονική του λόγω «Μακεδονίας ξακουστής»

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η προδοτική συμφωνία είναι καταρχήν ''ληγμένη'' όπως είπαμε  ΕΔΩ.
 Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Άρθρο του Νίκου Καραγιαννακίδη για την σελίδα orthodoxia-ellhnismos.gr:

 
««Ἡ Συμφωνία των Πρεσπών» ξεκίνησε να εφαρμόζεται απὸ το δήμο Θεσσαλονίκης ή μήπως ξεκίνησε ἡ παραβίασή της απὸ τον ἴδιο φορέα; Χθες πριν τη λιτανεία του Αγίου Φωτίου ὁ προϊστάμενος του ναού είπε ότι ἡ φιλαρμονική του δήμου δεν θα συνόδευε την περιφορά ενώ ὁ ἴδιος είχε ζητήσει μεταξύ των εμβατηρίων που θα παιάνιζαν, να ακουστεί κι αυτό της «Μακεδονίας Ξακουστής». Ὁ δήμος αρνήθηκε και έτσι, για πρώτη φορά, έγινε ἡ λιτανεία χωρίς μπάντα!

Κατά την άποψη μου η άρνηση του δήμου να παιανίσει το συγκεκριμένο εμβατήριο συνιστά ευθεία παραβίαση της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Το εμβατήριο αναφέρεται πλήρως στην ιστορία της Μακεδονίας, όπως την εννοεί το πρώτο μέρος, δηλαδή ἡ Ελλάδα και ουδόλως αναφέρεται στο δεύτερο μέρος, δηλαδή στην ΠΓΔΜ. Ειδικότερα, με τους Σκοπιανούς ἡ χώρα και το έθνος μας.
ουδέποτε ήρθαν σε ρήξη και το εμβατήριο αναφέρεται σε Βούλγαρους, Ούνους, Οθωμανούς και λοιπούς κατακτητὲς ή επιδόξους κατακτητὲς ποὺ επιχείρησαν να υφαρπάξουν τη Μακεδονία ΜΑΣ.
Συνεπώς, ἡ άρνηση του δήμου (και του απερχόμενου δημάρχου) συνιστά ευθεία παράβαση της συμφωνίας και μάλιστα με ρατσιστικό τρόπο, ἀφου ουσιαστικά συνιστά αρνητική αναγνώριση του ότι οι Σκοπιανοὶ είναι είτε Σλάβοι, είτε Βούλγαροι, είτε Οθωμανοὶ είτε Τουρκαλβανοὶ είτε οτιδήποτε άλλο, εκτός απὸ αυτὸ πού, αν και προσπαθούν, δεν προσδιορίζουν, ωστόσο, επιτυχώς, στην Συμφωνία των Πρεσπών (ακόμη δεν προσδιορίζεται απὸ που κρατεί ἡ σκούφια τους).

Όταν, επομένως, αρχίσουν να καταλαβαίνουν απὸ γράμματα οι δήθεν προοδευτικοί, καλό θα είναι να μας ξηγήσουν ποιό πρόβλημα δημιουργεί στη γειτονία μας με την ΠΓΔΜ το συγκεκριμένο εμβατήριο. Αισθάνονται οι Σκοπιανοί βάρβαροι που πολέμησαν κατά των Ελλήνων και του Μ. Αλεξάνδρου και των απογόνων του και τους ενοχλεί το εμβατήριο; Μήπως Βούλγαροι, καθότι στην παλαιότερη μορφή του το εμβατήριο μιλούσε μόνον για Βούλγαρους και για λόγους πολιτικής ορθότητας άλλαξε σε εν γένει βάρβαρους;

Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει πιο μεγάλη αναγνώριση της βουλγαρικής εθνότητας του γειτονικού λαού, απὸ την αρνητική αυτὴ αναγνώριση, στην οποία προέβη ὁ απερχόμενος δήμαρχος που στήριζε μέχρι πρότινος το κυβερνών κόμμα. «Ευχαριστούμε» λοιπόν τον κ. δήμαρχο για την αποκατάσταση της αλήθειας και το γκρέμισμα της ανιστόρητης Συμφωνίας των Πρεσπών. Καλό θα είναι να γνωρίζει αυτὸς και οι όμοιοι του ότι το Δίκαιο, διεθνὲς και ιδιωτικό, έχει δύο μορφὲς αναγνώρισης, τη θετική και την αρνητική.»

xalkidikipolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!