Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο Θεός να τον αναπαύσει! ΓΙΑΤΙ όμως δέν το είπαν π ο υ θ ε ν ά;


Αποτέλεσμα εικόνας για βασίλειος κόκκινος κηδεία

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

Τήν Τρίτη 19η Φεβρουαρίου 2019, απέθανε σε ηλικία 90 ετών, ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Κόκκινος, που υπήρξε και πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου στήν Δίκη* του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για βασίλειος κόκκινος κηδεία
Σχετική εικόνα

Αληθινός πατριώτης και βαθιά ορθόδοξος Χριστιανός, ο Βασίλειος Κόκκινος είχε έλθει σε σκληρότατη αντιπαράθεση μέ τον διάδοχό του στήν Προεδρία του Αρείου Πάγου, μακαρίτη Στεφάνου Ματθία (1935 - 2009).

Σχετική εικόνα

Ο Ματθίας ήταν εβραϊκής καταγωγής και το 1996 διορίσθηκε πρόεδρος του Αρείου Πάγου απο τον Κώστα "Σημίτη". 
Υπήρξε ο πρώτος εβραϊκής καταγωγής στο υψηλό αυτό αξίωμα, αλλά το σύνολο του Τύπου απέφυγε επιμελώς να τό αναφέρει.

Μετά την συνταξιοδότησή του το 2002 ο Στέφανος Ματθίας άρχισε να αρθρογραφεί μέ ιερό φανατισμό στήν 'Ελευθεροτυπία' και στά (λαμπρακικά τότε) 'Νέα', γιά την "ανάγκη" να πάψει η Ελληνική Δικαιοσύνη νά βρίσκεται υπό ...εκκλησιαστική "κηδεμονία"!

Συγχρόνως ζήτησε τότε τήν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του αγιασμού κατά τήν έναρξη του Δικαστικού Έτους, τάχθηκε ανοικτά εναντίον στήν συμμετοχή ιερέων σε εκδηλώσεις του Δικαστικού Σώματος, υπέρ της απαλοιφής του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων και άλλα παρόμοια, που ως γνωστόν προωθούνται απο την ευρέως πασίγνωστη ατζέντα αυτών των κύκλών....

Ο μόνος που τόλμησε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ευθέως εκείνη την χρονική περίοδο και γραπτώς σε άρθρα του στήν 'Εστία', εναντίον του Στ.Ματθία, ήταν ο ελληνόψυχος Βασίλειος Κόκκινος που βγήκε και κατηγόρησε τον Ματθία γιά αυτές του τις απόψεις, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι επίορκος!

==============

*Και τελικώς αθωώθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου (που δεν πάτησε κάν στο δικαστήριο), μέ τήν κομβική ψήφο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, που συμπτωματικώς (;) ακούγεται απο ετών, ότι είναι αυτός που μεσολάβησε στον πρύτανη του Πολυτεχνείου, ώστε να δοθεί πρό ετών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πτυχίο στον αρχικοπανατζή φοιτητή Αλέξη Τσίπρα....

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!