Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΕΙΧΕ κάποιου είδους ΝΟΗΜΑ, αυτή η συνάντηση; Μέ φόντο τον Λένιν; Κύριε Εμμανουήλ δεξί χέρι του λυπηρού Φαναριώτου (π.χ.) μήπως μπορείτε να μας διαφωτήσετε; Μέ τήν ευκαιρία, ο Σταυρός σας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;



ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΥΣ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΝ;

“Όσο μεγαλύτερο αριθμό κληρικών και αντιδραστικών αστών καταφέρουμε να  ε κ τ ε λ έ σ ο υ μ ε, τόσο το καλύτερο”

Αποτέλεσμα εικόνας για λενιν

Σχετική εικόνα

Οδηγίες του εικονιζόμενου στο κάδρο στα γραφεία του ΚΚΕ προς την (αιματοβαμμένη μυστική αστυνομία των Μπολσεβίκων) 'Τσεκά'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσεκά
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ 'ΤΣΕΚΑ', Ο ΦΕΛΙΞ ΝΤΖΕΡΖΙΝΣΚΥ ΠΟΥ
ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ "ΤΡΥΦΕΡΑ" Ο (ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΕΔΩ) ΣΤΑΛΙΝ....

Αποτέλεσμα εικόνας για λενιν

Τον Μάϊο του 1922 ο (αχαλίνωτα αιμοσταγής) Λένιν διέταξε την εκτέλεση των ιερέων. 
Δολοφονήθηκαν 14.000 με 20.000 ιερείς...

http://redskywarning.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html

====================

Σχετική εικόνα
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ
...'ΖΟΜΠΙ' Ο ΛΕΝΙΝ,
ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΡΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ
ΑΘΩΩΝ ΛΑΪΚΩΝ & ΚΛΗΡΙΚΩΝ;
Λ Ε Τ Ε ;

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ: ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΣΤΙΣ Ε.Δ., ΘΑ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ!
    08/03/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/31-zaxariadis-makedoniko.png?w=620
    Όπως σας είχαμε κάνει γνωστό προ ημερών, τρεις βουλευτές του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ), είχαν απευθύνει ερώτηση στον ομόφρονά τους (κομμουνιστή…) υπουργό Εθνικής Αμύνης, Αποστολάκη, για «αντιδραστικά» και «αλυτρωτικά» συνθήματα και τραγούδια που ακούγονται σε στρατόπεδα, ως αντίδραση στην προδοσία των Πρεσπών.

    Μάλιστα, ανέφεραν ως παράδειγμα το σύνθημα «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία» και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».

    Στην απάντησή του, ο κομμουνιστής Αποστολάκης υποστήριξε πως τα συντρόφια έχουν λαθεμένη πληροφόρηση και τα διαβεβαίωσε, πως σε κάθε περίπτωση, θεωρεί «παραβατική συμπεριφορά» το «Μακεδονία ξακουστή» και τα λοιπά και θα πατάξει τέτοια φαινόμενα, αν υπάρξουν:

    «Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Αναφώνηση αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών» σας γνωρίζω,

    σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι δεν επιβεβαιώνεται η αναφώνηση τέτοιου είδους συνθημάτων. Τέλος επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων των Ενόπλων Δυνάμεων».

    Τοιούτοι μας κυβερνούν και «ολοκληρώνουν ότι άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ» – σύμφωνα με την συριζαία υπουργό Αναγνωστοπούλου! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

    (ΥΓ): Φωτογραφία από την ομιλία του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη στο 2ο Συνέδριο των κομιτατζήδων του ΝΟΦ, που διεξήχθη στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών, στις 25 και 26 Μαρτίου 1949. Αυτή την προδοσία ολοκληρώνουν σήμερα οι πολιτικοί του επίγονοι, Τσίπρες, Αποστολάκηδες, Κουτσούμπες και CIA! Τότε για λογαριασμό του «πατερούλη» Στάλιν, τώρα για λογαριασμό του «θείου Τραμπ» και της «μητερούλας» Μέρκελ! Προδότεεεεεεεεεεεεεες!

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/efimerida-makedonikos-frouros.png

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ "ΙΟΥΔΑΙΟΙ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    Ο «ΙΟΥΔΑΙΟΣ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΡΑΚΑΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΡΟΣ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». ΟΙ «ΙΟΥΔΑΙΟΙ - ΑΡΧΙΣΥΝΑΓΩΓΟΙ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ....

    Διαβάστε περισσότερα:

    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!