Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Μή χάσετε ἀπόψε τήν ἀποκαλυπτική συνέντευξι τοῦ Μητροπολίτου Πειραιῶς κ. Σεραφείμ στήν ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, γιά τήν σχεδιαζομένη Ἀναθεώρησι τοῦ Συντάγματος!




Ἀπόψε στὶς 22:00 ἡ πολὺ σημαντικὴ συνέντευξις μὲ τὸν Μητροπολίτη Πειραιῶς κ. Σεραφείμ, γιὰ τὴν σχεδιαζομένη ἀναθεώρησι τοῦ Συντάγματος, στὴν ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV.




Εἶναι ἡ πρώτη συνέντευξις τοῦ Συνεργείου Ἐξωτερικῶν Λήψεων τοῦ Σταθμοῦ μας καὶ εὐχόμεθα, σὺν Θεῷ, καλὴ  συνέχεια.


«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

10 σχόλια:

  1. ΦΕΚ 315 27-12-1945.....ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.......ΣΥΝΤΑΓΜΑ=ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.......ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ=ΑΣΥΛΙΑ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1944 ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΝΤ..........ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΣΟΦΟΥΛΗ.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.....ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουσιαστική όπως πάντα η συμμετοχή σας και θερμές ευχαριστίες.
      Όταν σε τηλεοπτική εκπομπή πρίν ελάχιστα χρόνια, ετέθη στον πρωθυπουργό "μας", τί είναι και άν γνωρίζει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Φ.Ε.Κ., έδειξε να τά χάνει και το μόνο που είπε ήταν :"Μά, αυτό είναι παλιό"! Ο δε παρουσιαστής (Ν.Χατζηνικολάου) επίσης δεν γνώριζε και "άδειασε" τήν κυρία που ερώτησε γιά το Φ.Ε.Κ.
      Πώς βρήκε όμως τότε (1944) η εξόριστη κυβέρνηση στο Κάϊρο και έβαλε στο Μπρέττον Γούντς 40.000.000$ ; Αφύσικο δεν ήταν;
      Και παραμένουν εισέτι σκοτεινά όλα αυτά...

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια.
    Εύχομαι με Την Βοήθεια Της Υπεραγίας Θεοτόκου μας , να γίνετε ο σταθμός που θα αναμένουμε
    με αγωνία κάθε βράδυ να ακούσουμε Ελληνοχριστιανικές ειδήσεις!
    Να γίνετε ο δίαυλος ενημέρωσης των Ελλήνων όπου γης.
    Σίγουρα θα έχετε σκεφθεί και τρόπους να αποφύγετε την επερχόμενη βέβαιη κομμουνιστική λογοκρισία και όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές ερωτήσεις και στοιχεία για τον ..πολπράγμωνα Σεραφείμ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!
    11/07/2014

    Στις κατηγορίες (για στημένα παιχνίδια, μαύρο χρήμα κ.τ.λ.) εναντίον του εφοπλιστή Μαρινάκη, έσπευσε να απαντήσει ο… πολυπράγμων μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και να τον αθωώσει πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ιδού η γραπτή του δήλωση:
    «Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
    Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
    Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου».
    Χωρίς βεβαίως να αποκλείεται να είναι έτσι όπως τα λέει ο Σεραφείμ, υπό ποια ιδιότητα κρίνει και κατακρίνει προτάσεις εισαγγελέων (οι οποίες μάλιστα δεν αφορούν ούτε κατ’ ελάχιστον αυτόν ούτε την Εκκλησία…) ένας μητροπολίτης;

    Και κάτι άλλο. Αν επρόκειτο για κανένα φτωχαδάκι που κατηγορείται άδικα, θα επενέβαινε ο Σεραφείμ και μάλιστα δημοσίως; Κι αν ναι, πόσες φορές το έχει κάνει στο παρελθόν;

    «ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ» Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!
    30/06/2017

    Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ο πολυπράγμων μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κίνησε πειθαρχική δίωξη με σκοπό την απόλυση του οδηγού του στην Μητρόπολη (που δεν είναι εκκλησιαστικός), επειδή ήρθε σε διάσταση με τη γυναίκα του! Το πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο της Εκκλησίας, στο οποίο παραπέμφθηκε ο οδηγός για ανάξια διαγωγή και έλλειψη εκκλησιαστικού φρονήματος, αποφάσισε την απόλυσή του και μένει πλέον η απόφαση του δευτεροβάθμιου συμβουλίου, που θα είναι και η τελική.

    Ο Σεραφείμ κίνησε την διαδικασία βασιζόμενος στους κανόνες της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου του 692 μΧ, καθώς και σε Κανόνα του Μεγάλου Βασιλείου περίπου 1700 χρόνια πριν, σύμφωνα με τους οποίους ως λόγος εγκατάλειψης της συζύγου δικαιολογείται μόνο η πορνεία και η μοιχεία.

    «Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι», είναι δυστυχώς ο μητροπολίτης Πειραιώς. Αρνείται για οδηγό του κάποιον που έχει χωρίσει από την γυναίκα του, αλλά υποστηρίζει για οδηγό ολοκλήρου του ελληνικού έθνους τον Καμμένο («Ψήφισα τον Καμμένο και δεν το κρύβω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι άνθρωπος με πίστη», είχε δηλώσει προσφάτως…), που είναι χωρισμένος και ξαναπαντρεμένος!

    Αν αυτό δεν λέγεται υποκρισία, πως αλλιώς λέγεται πανοκαμμενικέ μητροπολίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ
    28/07/2013

    Επανεμφανίστηκε αυτές τις ημέρες ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ – ο οποίος, καίτοι λαλίστατος, απέφυγε επιμελώς να απαντήσει στα 9 καυτά ερωτήματα που του απευθύνατε- και σχολιάζοντας το θέμα της κατάργησης της αργίας της Κυριακής, χαρακτήρισε αντιφατικό το γεγονός ότι την διατήρηση της αργίας υποστηρίζουν «κόμματα με εκκλησιομαχική και αθεϊστική αντίληψη», όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ και όχι «εκκλησιόφιλα κόμματα», όπως Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, επέμεινε στην απειλή του, ότι δε θα επιτρέψει την είσοδο στις εκκλησίες της μητροπόλεώς του σε όσους βουλευτές ψηφίσουν την κατάργηση της Κυριακής αργίας.

    Θα μου επιτρέψετε να κάνω τρεις μικρές παρατηρήσεις:

    1η) Ο μητροπολίτης «ξεχνά» να αναφερθεί στο κατά γενικήν ομολογίαν τρίτο κόμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και στην αταλάντευτη θέση του κατά της κατάργησης της Κυριακής αργίας. Έτσι δείχνει μικρότητα και κόμπλεξ απέναντι στην Χρυσή Αυγή! Κάτι εντελώς ξένο με τις ορθόδοξες παραδόσεις μας, ειδικά μάλιστα για Μητροπολίτη!

    2ον) Από πού κι ως που «εκκλησιόφιλα» κόμματα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που είναι γεμάτα μασόνους και υπηρέτες των διεθνών σιωνιστικών συμφερόντων;

    3ον) Δηλαδή, αν ο εκλεκτός του Αρβανιτόπουλος (ο οποίος –σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος» που δεν διαψεύστηκε- είναι και εκλεκτός της αμερικανικής πρεσβείας, δηλαδή των Αμερικανοσιωνιστών…), που τόσο πολύ εξετέθη για να τον βγάλει βουλευτή, ψηφίσει υπέρ της κατάργησης της Κυριακής αργίας, ο Σεραφείμ θα του… απαγορεύσει την είσοδο στην εκκλησία; Εδώ σεβασμιώτατε, γελάνε και τα βράχια της Πειραϊκής…

    (ΥΓ): Λαϊκή παροιμία: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα να μην πεις»!

    Μια Χριστιανή Πειραιώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, O MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    21/01/2014

    Όταν συγκεκριμένοι μητροπολίτες (ευτυχώς ελάχιστοι…), εμφανώς καθοδηγούμενοι από την ΝΔ (και όχι μόνον…), ξεκίνησαν έναν αδικαιολόγητο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής (αδικαιολόγητο γιατί η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει την Ορθοδοξία), ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευε τα κατεβατά τους στα ΜΜΕ που ελέγχει, με επαινετικά σχόλια για την «τόλμη» και το «θάρρος» τους. Τώρα, ήρθε η σειρά του να τα λουστεί, με αφορμή τη δήλωση του εκπροσώπου θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Ι. Αμανατίδη, ότι ο mister Tsipras είναι άθεος!

    Πρώτος και καλύτερος βγήκε ο Σεραφείμ Πειραιώς (τιμητής του Κοντομηνά…), ο οποίος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

    «Ο ίδιος πρέπει να απαντήσει. Αν πιστεύει ότι η δημιουργία αποδίδεται στο πουθενά, τι μπορώ να σχολιάσω εγώ. Κάποιος που θέλει να αναλάβει την διακυβέρνηση, πρέπει να πει τι πιστεύει για την ιδιοπροσωπία αυτής της χώρας, για την ιστορία, τον πολιτισμό της και βεβαίως για τη θρησκεία της».

    Τι ωραία που τα λέει ο Σεραφείμ! Αλλά πάντα μονόπλευρα, ρίχνοντας τα φαρμακερά βέλη του προς τη μεριά των αντιπάλων της ΝΔ. Διότι, εδώ και καιρό τον προκαλέσαμε να πάρει θέση για την παρουσία του πρωθυπουργού του φον Αντωνάκη (καθώς και ΟΛΩΝ των ηγετικών στελεχών της ΝΔ…) σε διασκέψεις της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ και στην μασονική χειραψία του φον με κορυφαίους αξιωματούχους της Ε.Ε., αλλά ο «λέων» μητροπολίτης ετήρησε σιγήν ιχθύος! Γιατί άραγε;

    ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ) ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ!
    28/11/2013


    Ύπουλα μπήκε ειδική τροπολογία στον «αντιρατσιστικό» νόμο, για την ένταξη των ομοφύλων ζευγαριών στο σύμφωνο συμβίωσης, με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μόλις το πληροφορήθηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (ο αποκαλούμενος και «Λέων του Πειραιώς»), εξέδωσε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως Πειραιά, στην οποία τονίζει ότι η συγκεκριμένη τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».

    «Κατά την τραγική αυτή ώρα» ο μητροπολίτης αναφέρει ότι αποστέλλει επειγόντως αίτηση έκτακτης συγκλήσεως της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδας «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας» (δηλαδή τον αφορισμό όσων το ψηφίσουν) και καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση «αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων».

    Εμείς από την πλευρά μας θα συμβουλεύαμε τον «Λέοντα του Πειραιώς» κατά

    την γνωστή λαϊκή παροιμία: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα να μη λες», καθότι –αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα- υπέρ θα ψηφίσουν η ΝΔ και βέβαια ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων (και βουλευτής Πειραιά) Αρβανιτόπουλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9 ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    12/07/2013
    Νέο πολιτικό μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής -αλλά αυτή τη φορά και του ΣΥΡΙΖΑ- έφτιαξε ο Πειραιώς Σεραφείμ, με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και Χρυσή Αυγή παράλληλη η ιδεοληψία». Στο κείμενο, αρχικά γίνεται επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και στην ιδεολογία του εθνικισμού (που χαρακτηρίζεται «παθογένεια εκτροπή από την υγιή φιλοπατρία»!!!), με το γνωστό και από προηγούμενα «μηνύματα» του ιδίου τεράστιο ψεύδος, ότι «οι χρυσαυγίτες είναι νεοπαγανιστές και όχι χριστιανοί ορθόδοξοι». Επίσης, ο Σεραφείμ, ως αν να έχει χρεωθεί από κάποιους την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, εκφράζει την απογοήτευσή του, διότι παρά τις ομολογουμένως συνεχείς προσπάθειές του, «τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής αυξάνονται»!

    Συνεχίζοντας, ο πολυπράγμων Σεραφείμ κάνει μια φοβερά… ανακάλυψη, ότι «η οικογένεια Τσίπρα ασπάζεται περιπαθώς την… «παγανιστική ιδεοληψία της Χρυσής Αυγής»! Και σαν αποδείξεις, παραθέτει τα περί της μη βαπτίσεως, αλλά της ονοματοδοσίας των υιών Τσίπρα με διπλά ονόματα, το ένα εκ των οποίων και στις δύο περιπτώσεις είναι αρχαιοελληνικής προελεύσεως. Αποκαλεί δε την «σύζυγο» του Τσίπρα «φανατική δωδεκαθεΐστρια». Και καταλήγει, με το γνωστό τροπάριο το οποίο άδει πολύ τακτικά ο (φον) Αντωνάκης Σαμαράς και το «μέτωπο της λογικής» (δηλαδή οι μνημονιακοί υπεύθυνοι της δυστυχίας μας), περί των δύο άκρων που από τη μία «βυσσοδομούν το ένα εναντίον του άλλου», αλλά από την άλλη έχουν… «εκλεκτικές συγγένειες», διότι «μισούν και εχθρεύονται τον αληθινό Θεό», κ.τ.λ., κ.τ.λ.

    Θα θέσουμε ορισμένα ερωτήματα στον κ. Σεραφείμ και ελπίζουμε –μιας και είναι λαλίστατος και πολυγραφότατος- να μας απαντήσει:

    1ον) Γνωρίζετε κ. Σεραφείμ έστω και ένα ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που να μην έχει παντρευτεί στην εκκλησία, «με παπά και με κουμπάρο» που λέμε, και που να μην έχει βαφτίσει τα παιδιά του στην εκκλησία;

    2ον) Γνωρίζετε ποιο είναι το μόνο κόμμα εν Ελλάδι που υπερασπίζεται σθεναρά την Ορθοδοξία και που αντιτάσσεται δια επανειλημμένων δημοσίων δηλώσεων του Αρχηγού και των ηγετικών στελεχών του -καθαρά και ξάστερα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές- εναντίον κάθε αντιχριστιανικού μέτρου (π.χ. του διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, του γάμου των κιναίδων και της υιοθεσίας παιδιών, της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα κ.α.); Εάν το κόμμα αυτό δεν είναι η Χρυσή Αυγή τότε ποιο είναι;

    3ον) Γνωρίζετε ποιο είναι το μόνο κόμμα εν Ελλάδι που δεν έχει στις τάξεις του μασόνους και παρα-μασόνους, και που τους αποδοκιμάζει δημοσίως; Δεν είναι η Χρυσή Αυγή;

    4ον) Γνωρίζετε ποιο είναι το μόνο κόμμα εν Ελλάδι που αντιτάσσεται –λόγω και έργω- στις προσβολές της Πίστεως και των θρησκευτικών μας συμβόλων από διαφόρους «καλλιτέχνες» (π.χ. με το βλάσφημο Corpus Christi στο «Χυτήριο»); Δεν είναι η Χρυσή Αυγή;
    5ον) Είστε πολύ παρατηρητικός, παρακολουθείται την ειδησεογραφία και γενικώς δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Σας ξέφυγε, όμως, η φωτογραφία που σας παραθέτουμε, καίτοι δημοσιεύθηκε παντού, η οποία εικονίζει τον πρωθυπουργό Σαμαρά σε ολοκάθαρα μασονικές περιπτύξεις με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Αφού σας ξέφυγε, σας δίνουμε την ευκαιρία να τη σχολιάσετε τώρα και έχετε υποχρέωση να τη σχολιάσετε γιατί αφορά τον πρωθυπουργό της χριστιανικής μας Ελλάδος. Εμπρός, λοιπόν!

    6ον) Στις 23/09/2012, ο πρόεδρος του «Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής» των ΗΠΑ παρεχώρησε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και ερωτηθείς για τους τρόπους αντιμετωπίσεως της Χρυσής Αυγής είπε τα εξής: «Το αντίδοτο σε αυτές τις πράξεις είναι η νόμιμη άσκηση της εξουσίας από τις Αρχές, αλλά και η καταδίκη τους από αυτούς που διαθέτουν το ηθικό βάρος να μιλήσουν όπως οι θρησκευτικοί ηγέτες, προσωπικότητες που χαίρουν σεβασμού και δημοφιλείς πρωταγωνιστές στον χώρο των τεχνών.». Πως το σχολιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7ον) Στη φωτογραφία που παραθέτουμε, σας βλέπουμε να χαιρετάτε εγκαρδίως τον νυν υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, με την παρουσία του οποίου μάλιστα μοιράζατε τρόφιμα σε απόρους κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο. Σε σχετικώς πρόσφατο δημοσίευμα του «Βήματος», υπό τον τίτλο «Με ποιους πολιτικούς συνομιλούν οι ξένες πρεσβείες στην Αθήνα», αναγράφησαν –χωρίς να διαψευσθούν- και τα κάτωθι:

      «Πρόσωπο που εκτιμούν θεωρείται ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, ο οποίος είχε αρχίσει να γίνεται συνομιλητής των πρεσβειών πριν από χρόνια, ως διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Η ανέλιξή του πρώτα ως διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του κ. Σαμαρά και μετέπειτα ως υπουργού τού άνοιξε δρόμους κυρίως με την πλευρά των ΗΠΑ, όπου ο ίδιος έχει σπουδάσει».

      Συμφώνως με το δημοσίευμα –που επαναλαμβάνουμε δεν διαψεύσθηκε- ο κ. Αρβανιτόπουλος χαρακτηρίζεται εμμέσως πλην σαφώς «άνθρωπος των Αμερικανών», και για να είμαστε ακριβέστεροι των αντιχρίστων διεθνών εξουσιαστών. Αυτό πάλι πως το σχολιάζετε;

      8ον) Σε φωτογραφία που επίσης παραθέτουμε, εικονίζεστε –μεταξύ των άλλων- με την δεδηλωμένη άθεη «ιστορικό» του «συνωστισμού στην Προκυμαία της Σμύρνης» Ρεπούση; Εσείς, ένας πατριώτης; Πως το αντέξατε;

      9ον) Τέλος, μια προσωπική ερώτηση: κ. Σεραφείμ, είσαστε ναι ή όχι μέσα στο Πολυτεχνείο κατά τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973;

      Αυτά τα ολίγα, και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας…

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!