Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ η καλή (συριζαία) κυρία που ήθελε νά ΒΓΟΥΝ από τους τάφους τους οι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ και να ζητήσουν ....συγνώμη απο τους τρομοκράτες !!!!!



Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε από υποψήφια ευρωβολευτής η Μυρσίνη Λοΐζου. 
Ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για την παράνομη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας της, που έπαιρνε επί 5,5 χρόνια δεν μαζευόταν με τίποτα από το Μαξίμου. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις και παρασκήνιο και αποφασίστηκε να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΪΖΟΥ

Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της την οποία η κα Λοΐζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια «κατάπιε» την υποψηφιότητά της και έπληξε πιθανόν ανεπανόρθωτα το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Σχετική εικόνα

Παρά τις προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου να σώσει την κατάσταση με την κα Μυρσίνη Λοΐζου να καλείται εκεί προκειμένου να βρεθεί διέξοδος, τελικά κρίθηκε σωστότερο να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στις 28/02/2017, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος «Ξ έ χ α σ ε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες !!! 

Σχετική εικόνα

Δεν έχει πληρώσει τίποτα και σήμερα, με τις προσαυξήσεις, χρωστά €94.000 – Τον Μάιο δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΪΖΟΥ

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΪΖΟΥ


http://ixnos.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!