Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αφού τον "βγάζει" ο Αυτιάς α ν τ ι λ α μ β ά ν ε σ θ ε....


Αποτέλεσμα εικόνας για κώστας μπακογιάννηςΑποτέλεσμα εικόνας για κώστας μπακογιάννης Αυτιάς

Σε ένα 'κρεσέντο τρολαρίσματος' επιδόθηκε ο γόνος πέμπτης γενιάς (!) στην κρατική ...μασαμπούκα, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε συνέντευξη στον αέρα εφοπλιστικού-παραλιακού νεοφαληριώτικου καναλιού και ΚΑΡΑΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ παρουσιαστού...

Αποτέλεσμα εικόνας για κώστας μπακογιάννης
Αποτέλεσμα εικόνας για κώστας μπακογιάννης Αυτιάς

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που είναι ανιψιός του Κούλη που θέλει να γίνει πρωθυπουργός και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη βουλευτή της Ν.Δ., που είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ήταν γιος του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με τη σειρά του ήταν γιος του ιδρυτή του Κόμματος των ξυπόλητων Κωστή Μητσοτάκη, δήλωσε πως θα φροντίσει να φύγει η κομματίλα από την αυτοδιοίκηση...

Όχι βέβαια μέχρι να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, διάστημα για το οποίο θα απολαμβάνει την στήριξη της Νουδούλας του θείου του.

http://ixnos.blogspot.com/2019/03/5.html

========================

Βοηθούντος ση-μα-ντι-κά και του "δημοφιλούς" παρουσιαστού της εκπομπής, ο νεαρός γόνος έδωσε ατελείωτες και μάλλον γλυκανάλατες υποσχέσεις ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ πρός όλες τις κατευθύνσεις.
Ότι "θά είναι στον δρόμο και όχι στο γραφείο", ότι "δεν θα είναι σχολιαστής, αλλά πρωταγωνιστής" και κάμποσα παρόμοια "συγκλονιστικά".
Και το πιό ωραίο; 
"Θά τά βάλει με την κομματική καμαρίλα" !!!!
Ποιός μιλάει....

(Ο "ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ "ΞΕΧΑΣΕ" ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΗΠΟ (!) ΕΦΙΠΠΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ!)

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ! 16 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ!
    03/03/2019


    Σε μαζικές προσαγωγές Ελλήνων πολιτών, που διαμαρτύρονται για την προδοσία της Μακεδονίας μας από τους αμερικανο-γερμανοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σήμερα η Ασφάλεια Γιαννιτσών, προκειμένου να μπορέσει να μιλήσει ανενόχλητος σε εκδήλωση ο κομισάριος Ναυτιλίας, σύντροφος Κουρέλης!

    Πιο συγκεκριμένα, ασφαλίτες προχώρησαν σε 16 προσαγωγές πατριωτών που διαμαρτύρονταν για την προδοσία, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κομισαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας και τους κατακράτησαν παράνομα για περίπου 2,5 ώρες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα!

    Μάλιστα, οι κόκκινοι ασφαλίτες, είχαν φροντίσει να αποκλείσουν μεγάλο μέρος των Γιαννιτσών, για να μην υπάρξουν αυθόρμητες λαϊκές αποδοκιμασίες κατά την άφιξη και την αναχώρηση του συντρόφου Κουρέλη!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μητσοτακεικο βαστάει από 2 αιώνες πριν. Το 1896 ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με τον Μωυσή Μητσοτάκη έβαλαν στην πολιτική τον Ελ. Βενιζέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!