Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Μήπως να πάς νά κάνεις ....'Χ Α Ρ Α Κ Ι Ρ Ι' ; (Λέμε τώρα...)


Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιρώνης βουλευτής
ΠΙΟ  Τ Ρ Α Γ Ι Κ Α   ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΙΣ
ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της κοινής γνώμης για να «χωνέψει» την προδοσία και υπό την καθοδήγηση του αρχιπροδότη Τσίπρα, ο προερχόμενος από τους Οικολόγους πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε 

Σχετική εικόνα

τα εξής εντελώς  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α   στο σαββιδοκάναλο, σχετικά με το Καστελόριζο, στην περιοχή του οποίου υπάρχει πλουσιότατο κοίτασμα υδρογονανθράκων:

Αποτέλεσμα εικόνας για harakiri



Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιρώνης βουλευτής

«Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. 

Σχετική εικόνα

Είναι στην ...ανατολική Μεσόγειο!!!

Δεν είναι στο Αιγαίο! 

Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο. Κοιτάξτε τον χάρτη. 
Το Καστελόριζο. 

Σχετική εικόνα

Δεν είναι στο Αιγαίο. 

Το Αιγαίο σταματάει κάπου… 

Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. 

Επειδή υπηρέτησα στο ναυτικό σας το λέω. 
Δείτε έναν χάρτη. 

Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».

Σας υπενθυμίζουμε, ότι ο αμερικανομπολσεβίκος Κατρούγκαλος είχε δηλώσει εχθές, ότι βλέπει «θετικά τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της Ανατολικής Μεσογείου».

Σχετική εικόνα

Άρα, εφ΄όσον το Καστελόριζο βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο, πρέπει να πάρει κομμάτι από την «πίττα» και η Τουρκιά!

Ο σκοπός των προδοτών είναι προφανής, οφείλουμε να τους σταματήσουμε πριν να είναι πολύ αργά!

[ΠΗΓΗ:'ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Να διαβαστούν και τα δύο μέρη...

    ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ! ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ( Α' Μερος)

    https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_656.html
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ! ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! (Β' Μέρος)

    https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_951.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΕΛΑΚΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    23/03/2019

    Άρθρο υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Η ιδεολογική ηγεμονία της (άκρας) Δεξιάς», έγραψε στο «Πρώτο Θέμα» ο γνωστός κομμουνιστής Χελάκης.

    Κι αφού αναφέρει διάφορα περιστατικά που κατά τη γνώμη του «όση καλή θέληση και να έχει κανείς, δεν μπορεί να τα θεωρήσει μεμονωμένα περιστατικά, δείχνουν την τάση. Δείχνουν μια μεταστροφή μεγάλης μερίδας της κοινωνίας», καταλήγει περίλυπος στο εξής συμπέρασμα:

    «Καιρός να το παραδεχτούμε. Οι «ελαττωματικές ιδέες» της Αριστεράς βρίσκονται σε διαρκή υποχώρηση. Η ιδεολογική ηγεμονία περνά σε άλλα χέρια. Οι ιδέες της Αριστεράς, αφού σκυλεύτηκαν από αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια μιλώντας στο όνομά τους, παραδίδονται τώρα στην χλεύη των επερχόμενων νικητών. Τι ανάγκη έχουμε τις δημοσκοπήσεις. Όλα τα παραπάνω αποτελούν έγκυρη δημοσκόπηση…».

    Καιρός δεν ήταν να «γυρίσει ο τροχός», μετά από 45 ολόκληρα χρόνια ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς – από το… «σωτήριον» έτος 1974 μέχρι σήμερα; Μόνο που αυτή τη φορά, ο τροχός θα σταματήσει να γυρίζει και η άλλοτε… αγία αριστερά δε θα ξανασηκώσει κεφάλι! Βλέπετε, όλα εδώ πληρώνονται!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μακρόν κατέβασε Στρατό με άδεια να ανοίξει πυρ κατά των Κίτρινων Γιλέκων - Προειδοποιούν για νεκρούς οι Στρατηγοί

    Το διαβάσαμε από το: Ο Μακρόν κατέβασε Στρατό με άδεια να ανοίξει πυρ κατά των Κίτρινων Γιλέκων - Προειδοποιούν για νεκρούς οι Στρατηγοί http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_4283.html#ixzz5j0Ig04nV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
    22/03/2019

    Σημεία και τέρατα γίνονται στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» στις «μειονότητες»!

    Έτσι, «ευπαθείς» απήγαγαν ένα 14χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου από την Νίκαια και την μετέφεραν στην Λαμία, όπου την βίαζαν, την χτυπούσαν ανηλεώς και την έβγαλαν στη ζητιανιά στο κέντρο της πόλης!

    Τελικά, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να βάλει τέλος στον εφιάλτη, μπαίνοντας σε ένα φαρμακείο, όπου ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει…».

    (ΥΓ): Άχνα δεν έχουν βγάλει για το ανατριχιαστικό αυτό συμβάν οι λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις «αλληλέγγυες» παλιολινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαιωματάκηδες, οι «φεμινίστριες» και ο υπόλοιπος συρφετός. Βλέπετε, οι θύτες ανήκουν σε «προστατευόμενη μειονότητα», κι ως εκ τούτου έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΓ=ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩ=ΔΟΝΗΣΗ-ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ-ΣΕΙΩ-ΠΑΛΛΩ....ΑΙΣΩ=ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ-ΟΡΜΩ....ΑΙΓΕΥΣ=ΚΥΜΜΑΤΑ....ΑΙΓΙΑΛΟΣ=ΟΡΜΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ....ΑΙΓΑΙΟΜΑΙ=ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ.......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ=ΑΙΓΥΠΤΟΣ=ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΠΤΕΙ Η ΟΡΜΗ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...........ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟ Σ ΑΥΤΟΝ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΗΔΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ=ΑΡΝΗΣΗ=ΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΕ ΣΕ ΦΤΑΣΩ..................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!