Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: «Η Ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία, όπως τα ζώ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ





Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2019


Ο Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεϊτης της Αριζόνα προειδοποιεί..! «Η Ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία, όπως τα ζώα στην κοπριά τους!
Πέντε λεπτά ποιοτική προσευχή κάθε νύχτα αρκεί για να γίνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί τα δεινά έρχονται, και όχι αργά αργά, αλλά έρχονται καλπάζοντας.
Η αιτία των δεινών είναι ο πανσεξουαλισμός.» Πηγή αναδημοσίευσης: balanthsberoia

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Μαζικές συλλήψεις Πατριωτών στην Λέσβο γιατί έστησαν ξανά τον Σταυρό στην Απελή: Σχηματίζονται 33 δικογραφίες!
    Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 -

    Περισσότερες προσαγωγές και συλλήψεις είχε η απόφαση κατοίκων της Λέσβου να τοποθετήσουν νέο σταυρό στη θέση Απελή στα Τσαμάκια, εκεί όπου άγνωστοι βάνδαλοι είχαν καταστρέψει τον παλιό, από ότι τα διπλά επεισόδια κουκολοφόρων παρακρατικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Όπως διαβάζουμε σε τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, ντόπιοι θέλησαν να στήσουν νέο σταυρό στο σημείο που βάνδαλοι είχαν καταστρέψει τον παλιό και η αστυνομία τους προσήγαγε.



    Αρχικά οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί, μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

    Αυτό για όσους έχουν αμφιβολίες σχετικά με το αν ζούμε σε ένα φανατισμένα αντιχριστιανικό και ανθελληνικό κράτος.

    Διαβάστε επίσης: «Άγνωστοι» κατέστρεψαν Σταυρό στην Λέσβο για να μην... προσβάλλονται οι λαθρομετανάστες!



    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikes-prosagwges-sthn-lesbo-mazepsan-40-atoma-giati-esthsan-jana-to-staur#ixzz5h7avrF5x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΑΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΗΛΙΟΥ;
    03/03/2019


    «Με εκλεκτή παρέα από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού, πέρασε την Τσικνοπέμπτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε φιλικό σπίτι. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μηλιός με τη σύζυγό του…».

    Αυτά αναφέρει χθεσινό «παραπολιτικό» σχόλιο του «Βήματος»…

    Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην συριζαίος σύντροφος Μηλιός, την παρέα του οποίου απολαμβάνει ο αρχικουκουές, θα είναι η… χρυσή μεταγραφή του Κουτσούμπα στις προσεχείς εκλογές.

    Μην ξεχνάμε κιόλας, πως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σύντροφος Μηλιός είχε δηλώσει πως «μετά τον συμβιβασμό και την ουσιαστική διάλυση του τμήματος της Αριστεράς που εξέφραζε ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίνω ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος και η στήριξη στο ΚΚΕ».

    Όμως, τι ρόλο παίζει ο… υπό μεταγραφήν σύντροφος Μηλιός; Να μη σας κουράσουμε με το παρελθόν του, αλλά με τα σχετικά… «φρέσκα κουλούρια» του πολιτικού του βίου…

    Έγραφε ο «Ριζοσπάστης» της 21ης Απριλίου του 2013, αναφερόμενος στα «νταλαβέρια με αμερικάνικες «Δεξαμενές Σκέψης» του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Γενάρη, ο Αλ. Τσίπρας βρέθηκε στις ΗΠΑ προσκαλεσμένος δύο «δεξαμενών σκέψης», του Ινστιτούτου Brookings και του Ινστιτούτου Levy. Το πρώτο είναι ένας λεγόμενος «μη κερδοσκοπικός οργανισμός» που στηρίζεται από το αστικό κράτος των ΗΠΑ και συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση των στόχων του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

    Το Ινστιτούτο Levy διατυμπανίζει ότι στόχος του είναι η επίτευξη ταξικής συνεργασίας, που μεταφράζεται σε άνευ όρων υποταγή των εργαζομένων στους καπιταλιστές. Οι προτάσεις του είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα της κυρίαρχης τάξης…».

    Μόνο που σ’ εκείνο το «νταλαβέρι» στην Αμέρικα, δεν είχε πάει μόνος του ο Τσίπρας, αλλά παρεούλα με τον σύντροφο Μηλιό, άνθρωπο της εμπιστοσύνης του και προφανώς και της εμπιστοσύνης των… νταραβεριτζήδων της CIA –που κρύβονται πίσω από τα παραπάνω «Ιδρύματα»- και ήθελαν να περάσουν τον Τσίπρα από τις απαραίτητες εξετάσεις καταλληλότητας, για να γενεί πρωθυπουργός της αποικίας τους!

    Μάλιστα, ο… πολυπράγμων σύντροφος Μηλιός, μιλώντας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια κατά την διάρκεια εκείνου του «νταλαβεριού», είχε πει και τα εξής… όμορφα: «Στη διαβόητη ερώτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη απαντούμε αρνητικά. Αν επιστρέφαμε σε εθνικό νόμισμα και προβαίναμε σε υποτίμηση, αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αγοραστικής δύναμης της εργατικής τάξης κατά 25%».

    Τον επόμενο χρόνο, ο σύντροφος Μηλιός επισκέφθηκε -μαζί με τον Δραγασάκη- το διαβόητο City του Λονδίνου, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και άνθρωπος «ειδικών αποστολών» του Τσίπρα και συναντήθηκε μ’ όλη την καπιταλιστική σαπίλα που εδρεύει εκεί, δίνοντας προφανώς διαβεβαιώσεις για την αντιλαϊκή πολιτική που θα εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση!

    Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως ο σύντροφος Κουτσούμπας ετοιμάζει «νταλαβέρια» με τους καρχαρίες του City του Λονδίνου και με τα… ευαγή «Ιδρύματα» της CIA, δια του… περπατημένου συντρόφου Μηλιού, γι’ αυτό τον μαζεύει στο… τιμημένο κουκουέ;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!