Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Εξευτελισμός της Δικαιοσύνης η δίωξη για ...π λ η μ μ ε λ ή μ α τ α για τις πυρκαγιές στο Μάτι!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ...ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ;;;;;;;;;;;
(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ...)


Σχετική εικόνα

Μας κορόϊδεψαν διπλά. 
Πρώτα έβαλαν τους ρουφιάνος να διαδίδουν ότι ασκήθηκαν διώξεις για το Μάτι και αφού δημιουργήθηκε το σύννεφο της εξαπατήσεως του χαζού τηλεθεατή , μας σέρβιραν το κυρίως 'μενού'. 

Η δίωξη εναντίον των «20» για τις πυρκαγιές στο Μάτι είναι απολύτως ασήμαντη . 
Η δίωξη είναι μόνο για πλημμελήματα και το χειρότερο που μπορούν να πάθουν οι εμπλεκόμενοι (Δούρου, Ψινάκης, Μπουρνούς, κ.λπ.) είναι να ... ακούσουν μετά από …15 χρόνια δικών σε ένα εφετείο «φυλάκιση τάδε ετών, με αναστολή». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ ΨΙΝΑΚΗΣ

Επομένως κανείς τους δεν ιδρώνει, σε μια χώρα που οι περισσότεροι δεν αγχώνονται ούτε για διώξεις για κακούργημα...

http://deltio11.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΒΑΚΗ: «ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!
    06/03/2019

    Εσωτερικά προβλήματα φαίνεται πως προκαλεί στο προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ η τροπολογία που προβλέπει το «σπάσιμο» πέντε δήμων (Κερκύρας, Λέσβου, Σάμου, Κεφαλονιάς και Βελβεντού).

    Μάλιστα, η προοπτική να «σπάσει» ο δήμος Κέρκυρας σε τρις μικρότερους δήμους, προκάλεσε την δημόσια αντίδραση της τοπικής μπολσεβίκας… βουλεύτριας (όπως λένε στο κόμμα των προδοτών τις βουλευτίνες…) και κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, που υποστήριξε ότι θα οξυνθεί το ήδη έντονο πρόβλημα με την αποκομιδή σκουπιδιών και θα ενισχυθεί η ακροδεξιά.

    Μάλιστα, δείχνοντας και το σταλινικό της ήθος, αποκάλεσε «σκουπίδια» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:

    «Η συγκυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς από το σπάσιμο των δήμων. Τα σκουπίδια συνιστούν ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι. Γέννησαν και κάποια άλλα ακροδεξιά σκουπίδια στο νησί. Στον νότο μαίνεται ακήρυχτος πόλεμος. Δημοτικά συμβούλια συνεδριάζουν με προστασία αστυνομικών δυνάμεων. Δεν θα επιθυμούσα το σπάσιμο των δήμων να δώσει δυνατότητα να ενισχυθεί η ακροδεξιά έκφραση στο νότιο κομμάτι του νησιού».

    Προφανώς, οι απόπειρες καπελώματος των αγώνων των κατοίκων της Λευκίμμης από τα ακροαριστερά σκουπίδια των παρακομματικών και παρακρατικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έπιασε τόπο, γιατί οι Κερκυραίοι δεν είναι κορόιδα.

    Όσο για τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιά σκουπίδια» της σταλινικής… βουλεύτριας, τον επιστρέφουμε στα μούτρα της και στα μούτρα των ομοίων της!



    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η. Παναγιώταρος: Η ΝΔ είναι ο καλύτερος στυλοβάτης του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/Q6pQv8qbxu4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιάννης εκθέτει εκείνους που τον χρησιμοποιούν για πολιτικούς σκοπούς

    Πριν λίγες ημέρες άκουγα στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου μια αθλητική εκπομπή της κρατικής σοβιετικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης, όπου ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών μιλούσε συνεχώς, με εμφανή θαυμασμό για το «ελληνόπουλο τον Γιάννη», εννοώντας τον γνωστό ταλαντούχο μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πρέπει μέσα σε 2 λεπτά να είπε τρεις φορές την λέξη «ελληνόπουλο». Και την έλεγε με ιδιαίτερη έμφαση, την τόνιζε. ....

    Διαβάστε περισσότερα εδώ:

    http://redskywarning.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ! ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
    06/03/2019


    Την θυμάστε την «επίθεση» που είχαν πραγματοποιήσει τα κοπέλια του παρακρατικού Ρουβίκωνα, τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων του 2017 με μπουκάλα μπογιάς, στους τοίχους της –υποδειγματικά φρουρούμενης από Έλληνες αστυνομικούς αλλά και πράκτορες της Μοσάντ!- εν Αθήναις πρεσβείας των σιωνιστών, τάχα ως πράξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους; Και για την οποία οι συνήθως λαλίστατοι σιωνιστές εποίησαν την νήσσα;

    Ε, λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό. Η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία».

    Αλήθεια, έχει υποβάλλει μήνυση στους δράστες η σιωνιστική πρεσβεία ή μήπως η δίωξη ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως; Δεν έχουμε δει τίποτα σχετικό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ήσσονος σημασίας, οι σιωνιστές χαλάνε τον κόσμο για «αντισημιτισμό», απαιτώντας διώξεις. Οπότε, μάλλον δεν ζητήθηκε ποινική δίωξη. Θα ζητήσει –έστω και τώρα που έγινε γνωστός ένας από τους δράστες- την δίωξή του η πρεσβεία του Ισραήλ; Ποιος βάζει στοίχημα πως δεν…;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεύθυνοι ΟΛΟΙ οι Ανώτατοι Αξιωματικοί/Διοικητές Πυροσβεστικής-Αστυνομίας-Λιμενικού (αν και το Λιμενικό βοήθησε αρκετά πέραν βέβαια της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας με παραπλέοντα Ιδιωτικά Σκάφη-τοπικά Πληρώματα Ψαράδων μαζί με τους γνωστούς Αιγύπτιους)η Περιφέρεια Αττικής με τους Ανώτερους Ιεραρχικά Υπαλλήλους-Διευθυντές=Δούρου και οι συν αυτώ συνεργάτες,Πολιτική Προστασία-Κεντρική Κυβέρνηση-Υπουργείο του Προ-πό...Εξαιρετικά Προβληματική επικοινωνία/Συνεργασία/αλλοπρόσαλλες αποφάσεις για ΜΗ εκκένωση της Περιοχής και διάσωση του τοπικού πληθυσμού=Ευθυνοφοβία λήψης Πρωτοβουλίας=ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ=ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ που ενδιαφέρεται μόνο για να διατηρήσει την θέση Εργασίας του με τις Υψηλότατες Αμοιβές/απο αργίες/υπερωρίες (αληθινές ή όχι) κ βέβαια ΕΦΑΠΑΞ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ όταν αποχωρήσουν απο την ενεργό Δράση-Τοπική Αυτοδιοίκηση.Πάντα σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους υπάρχουν κ τα "τυχερά"...πακέτα κάτω απο το τραπέζι...για κάποιο Δημόσιο Έργο Εταιρείας διαπλεκόμενου Εργολάβου Δημόσιων Έργων...Εν κατακλείδι όλος αυτός ο Οχετός αν υπήρχε σοβαρή-υπεύθυνη-Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη έπρεπε να είχαν ΗΔΗ καρατομηθεί απο τις θέσεις τους οι Αρμόδιοι,Αποστράτευση/βαριά Πρόστιμα ή Δήμευση Περιουσίας+Εξορία ή εναλλακτικά Εργασία σε έργα κοινής ωφελείας κ τελειώνει η πλάκα.Επίσης μας έχουν Ψέμματα για τον Συνολικό αριθμό των ΚΑΜΜΕΝΩΝ-ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ κ όχι απλά Νεκρών είναι 2 φορές επάνω...αλλά ποιός Δημοσιο-ΚΑΦΡΟΣ έχασε το Φιλοτιμό του για να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!