Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ; Δέν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ειδησιογραφία στο Τσιπριστάν! ΔΕΙΤΕ τί ΔΕΝ μάς είπαν!

Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΜΕ ΑΝΕΣΗ!), ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ  Ο Π Λ Ω Ν  ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Ή Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ!


(ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 373 'ΝΑΙ' ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 104 'ΟΧΙ'.
ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;).
Εφιάλτης για τις Βρυξέλλες, ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών. 
Αλλάζουν όλα πλέον. 
Ο αντισυστημικός άνεμος ξεκινάει από την Ιταλία. 
Οι πολίτες στηρίζουν Σαλβίνι και το δείχνουν πλέον στις δημοσκοπήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για NEW LOW IN ITALY ABOUT GUNS


Σχετική εικόνα

Ο Ιταλός ηγέτης υλοποιεί ΟΤΙ υποσχέθηκε προεκλογικά και προκαλεί ΣΟΚ στους ...προοδευτικούς της Ιταλίας, αλλά και της Ε.Ε.

Πριν λίγες ημέρες, το ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε μία νομοθετική ρύθμιση, που διευκολύνει την αυτοάμυνα με όπλα

Με 373 «Ναι» έναντι 104 «Όχι», το Σώμα ψήφισε την τροποποίηση των άρθρων '52' και '55' του ποινικού κώδικος.

Αποτέλεσμα εικόνας για NEW LOW IN ITALY ABOUT GUNS

Το νομοσχέδιο εισήγαγαν προς ψήφιση ο υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι και η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τζούλια Μποντζόρνο. 

Σχετική εικόνα

Και οι δύο ανήκουν στην 'Λέγκα του Βορρά'. Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, κρίνεται «πάντοτε» με βάση τις ισχύουσες συνθήκες όποιος αμύνεται με όπλα κατά προσώπων που παραβιάζουν το σπίτι, ή την επιχείρησή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για NEW LOW IN ITALY ABOUT GUNS

«Όταν ένας μασκοφόρος στέκεται στο ένα μέτρο μπροστά μπροστά μου, πρέπει να αμυνθώ, αφού πρώτα καταλάβω, εάν ο δράστης με απειλεί, αν το πιστόλι του είναι πραγματικό κι αν το μαχαίρι του είναι ακονισμένο», ανέφερε ο Σαλβίνι.

«Και σας λέω: Αν μέσα στην νύχτα δω έναν μασκοφόρο μέσα στο δωμάτιό μου, τότε θα τον κανονίσω. 

Αν φοβηθώ, νομιμοποιούμαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.»

Σχετική εικόνα

Οι επικριτές προειδοποιούν για καταστάσεις «Αγρίας Δύσεως».

Σχετική εικόνα

Οι επικριτές του νόμου προειδοποιούν για καταστάσεις «Άγριας Δύσεως» στην Ιταλία. Ειδικά αν ο νόμος περάσει και από τη γερουσία και ενεργοποιηθεί προ των Ευρωεκλογών.

«Όταν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι μου, στην ιδιοκτησία μου, έχω το δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου – οποτεδήποτε και όπως και να ‘χει», ανταπαντά ο Σαλβίνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για NEW LOW IN ITALY ABOUT GUNS

Σε δημοσκοπήσεις που έγιναν πάντως, η πλειονότητα των Ιταλών είναι υπέρ αυτής της τροποποίησης. 
Άλλως τε, τέτοιου είδους νομοθετικές παρεμβάσεις, υπέρ του Νόμου και της Τάξεως, είχαν προαναγγελθεί στο πρόγραμμα της Λέγκας.

πενταποσταγμα
&
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Σαλβίνι όχι σαν τους δικούς μας τους γελοίους που μας λένε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπουργός της… ομπρέλας του Τσίπρα, Χατζηγεωργίου, μοίρασε 269 χιλιάδες ευρώ με 6 υπογραφές!
    Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 21:36

    Η υπουργός της… ομπρέλας του Τσίπρα, Χατζηγεωργίου, μοίρασε 269 χιλιάδες ευρώ με 6 υπογραφές!

    Ακολουθώντας πιστά το παπανδρεϊκό-πασοκικό δόγμα του «λεφτά υπάρχουν», οι νεοπασόκοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να σκορπάνε ασύστολα τα χρήματα που λαμβάνουν από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

    Η… ειδική στο να κρατά… υπέροχα την ομπρέλα, ώστε να μην… βρέχεται ο Τσίπρας, υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, την Τρίτη 12 Μαρτίου ήταν πολύ παραγωγική καθώς υπέγραψε πέντε αποφάσεις συνολικού προϋπολογισμού 203.000 ευρώ. Την περασμένη Παρασκευή είχε υπογράψει ακόμη μία, ύψους 66.500 ευρώ, για τη διοργάνωση… διήμερου διαβαλκανικού φόρουμ! Η νέα ένοικος του Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη βαδίζει στα χνάρια και στην πεπατημένη της προκατόχου – συντρόφισσάς της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία έγινε πανελλαδικά γνωστή από τα πεντοχίλιαρα που μοίρασε πριν από ένα μήνα σε 43 φορείς, λίγα 24ωρα πριν αποχωρήσει από την θέση της προκειμένου να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητα για την δημαρχία Θεσσαλονίκης.

    Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πήρε στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα. Ανάμεσα σε εκείνους που ωφελήθηκαν από το… κουβαρντιλίκι της Χατζηγεωργίου ήταν και ο φορέας "Thessaloniki Pride" με το ποσό των 10.000 ευρώ. Το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί στις 6 Φεβρουαρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση της κ. Νοτοπούλου. Το ποσό -όπως αναγράφεται στο σχετικό έγγραφο- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης». Για να αντιληφθείτε τι είδους… πολιτιστική εκδήλωση είναι, στην ιστοσελίδα του ο φορέας αυτός αναφέρει: «Το Thessaloniki Pride είναι μια οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, που σκοπό έχει την ενίσχυση της κοινωνικής ορατότητας των γκέι, λεσβιών, αμφί, τρανς, ίντερσεξ και γενικότερα κάθε μειονότητας με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και την υποστήριξη της ισότητας και των δικαιωμάτων τους στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή».

    Η επόμενη απόφαση που υπεγράφη χθες αφορά… φωτοτυπίες! Συγκεκριμένα, η Χατζηγεωργίου ανέθεσε σε εταιρία της Θεσσαλονίκης να βγάζει… φωτοτυπίες για το γραφείο του… νομικού συμβούλου του υφυπουργείου! Η συνολική οικονομική αξία της ανάθεσης ανέρχεται έως το ποσό των 10.000 ευρώ. Κοντολογίς, το υφυπουργείο θα δώσει έως και 10.000 ευρώ για… φωτοτυπίες του νομικού συμβούλου του, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.

    Σε μια περίοδο που η Πατρίδα και ο Λαός δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν τα χρήματα των φορολογουμένων σε άσκοπες σπατάλες, προκαλώντας έτσι την Κοινωνία με την συμπεριφορά τους.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εναν Σαλβινι χρειαζοματε !

    Ο Σαλβινι δεν φοβαται μηπως και του συμβει καποιο ατυχημα γιατι ειναι Ιταλος και οι συμπατριωτες του τον αγαπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!