Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

(Α Ν Α Γ Ο Υ Λ Α!) ΟΙ ΔΥΟ τρελλά ...ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ, Βούτσης και (Γενίτσαρος) Δημητρώφ Κ Λ Ε Ι Δ Α Μ Π Α Ρ Ω Θ Η Κ Α Ν με αστυνομικούς απ' έξω!!!!!!!!!!! (Βίντεο)

(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ...ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΟΙΤΙΟΥΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! Ω, ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ
ΕΙΔΥΛΛΙΟ ...)

Ο ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ
ΤΟΝ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ! Ο ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΜΑΣ".
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠ' ΕΞΩ!
(ΦΡΟΥΡΑ, ΦΡΟΥΡΑ, ΦΡΟΥΡΑ...)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ...
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ) ΣΥΡΙΖΑ...


Καλά, αὐτοί δέν εἶναι ὑπερήφανοι γιά τήν συμφωνία πού ἔκαναν μέ τήν Βαρδάσκα;   

Δέν τό λένε καί τό διατυμπανίζουν καί στό ἐσωτερικό καί στό ἐξωτερικό; 
Τότε γιατί ὁ Βούτσης στήν συνάντηση μέ τόν Δημητρώφ (ὑπουργό ἐξ. τῆς Βαρντάσκα που γεννήθηκε στόν Νομό Ημαθίας!), πού ἦρθε γιά ...ἐπίσημη ἐπίσκεψη, κ λ ε ι δ ώ θ η κ α ν
σέ αἴθουσα τῆς Βουλῆς ἔχοντας ἀπ᾿ἔξω αστυνομικούς πού δέν ἄφηναν κα-νέ-ναν νά πλησιάσῃ ;! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΩΦ

Τί φοβοῦνταν ἄρα γε, μήπως αὐτά πού θά συμφωνοῦσαν ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ; ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΩΦ

Ἄλλαι αἱ βουλαί τοῦ Βούτση καί ἄλλαι τοῦ βουλευτού Ηλία Κασιδιάρη, ὅμως...




Καί αὐτό ἔκανε ! Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΩΦ



http://sxolianews.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

-----------============



Από την πλευρά του ο υπουργός εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ανέφερε πως θεωρεί ιδιαίτερα προνόμιο το ότι βρίσκεται στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων και τόνισε πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να πείσει τους πολίτες και των δύο χωρών ότι η συμφωνία είναι προς συμφέρον όλων.

«Πετύχαμε κάτι εξαιρετικό με τη συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Οι άνθρωποι αντιστέκονται στην αλλαγή, η αλλαγή δεν ήταν ποτέ εύκολη. Οι τελευταίες εξελίξεις έδωσαν τέλος σε προκαταλήψεις και σε ταμπού. Και οι δύο χώρες μας στάθηκαν στην σωστή πλευρά της ιστορίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε περισσότερη Ευρώπη, περισσότερη φιλιά, περισσότερη ελπίδα και περισσότερη αισιοδοξία.

Δεν θα ησυχάσω ποτέ αν δεν πίσω όλους τους πολίτες και των δύο χωρών ότι πραγματικά κάναμε αυτό το οποίο ήταν σωστό. Δημιουργούμε ένα σπουδαίο μέλλον , έχουμε πλούσια ιστορία και οι δύο λαοί αυτό που μας έλειπε ήταν το μέλλον.

Θέτουμε τα θεμέλια για το μέλλον. Θα χρειαστεί χρόνος, συνεργασία, σοφία και από τις δύο πλευρές αλλά όλοι έχουμε να κερδίσουμε από αυτή τη συμφωνία».

Μάλιστα ο κ. Δημητρόφ έκανε και ...χιούμορ για το αν η συμφωνία λέγεται των Πρεσπών ή της Πρέσπας καθώς όπως είπε ελπίζει να μην μαλώσουν ξανά οι δύο χώρες για ένα όνομα.

«Η συμφωνία Πρεσπών, εμείς τη λέμε Πρέσπα εσείς Πρέσπες, ελπίζω να μη διαφωνήσουμε ξανά για ένα όνομα. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι κατορθώσαμε να κινηθούμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας»


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!