Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ασφαλώς και δεν θυμάται την Marfin γιατί οι υπεύθυνοι – φονιάδες είναι στελέχη του κόμματός του.



Στην απίστευτη δήλωση ότι «δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ», προχώρησε σήμερα ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, θέλοντας να μετριάσει τις αντιδράσεις για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα όπου η κατασκευή και κατοχή μολότοφ θα θεωρήται πλημμ
έλημα. ...

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για μυρσίνη λοΐζου

Λίγο νωρίτερα, η κόρη του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις τις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις οποίες, μεταξύ άλλων, «δικαιολογούσε» την τρομοκρατία, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση», τις χαρακτήρισε... γλωσσικό ατόπημα.





http://ixnos.blogspot.com/2019/03/marfin.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Ανθελληνικό-σταλινικό κράτος: Παρέμβαση εισαγγελέα εναντίον γονέων στην Σάμο, επειδή αντιδρούν για τα «προσφυγόπουλα»
    Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

    Εκεί όπου δεν βρίσκουν στόχο τα «επιχειρήματα» των ακολούθων της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», η ισχύς τους αντικαθίσταται από την τρομοκρατία της ποινικής δίωξης.

    Ο λόγος για την παρέμβαση του εισαγγελέα που ζήτησε ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου μετά την απόφαση των γονέων των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Βαθέος στην Σάμο να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο εξαιτίας της παράλληλης φοίτησης «προσφυγόπουλων» σε απογευματινό μάθημα. Η απόφαση αυτή ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα σε γενική συνέλευση, με ορισμένους μαθητές να απέχουν κάποιες μέρες.

    «Επειδή στη Δημοκρατία, άρα και στη σχολική κοινότητα, υπάρχουν κανόνες, ήδη ο περιφερειακός διευθυντής Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Καλάργαλης, ενημέρωσε σήμερα τον εισαγγελέα Σάμου και αύριο θα τον επισκεφθεί και προσωπικά, ζητώντας του να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες των γονέων, οι οποίοι στερούν τη μάθηση από τα παιδιά τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

    Ο τρόπος διατύπωσης της ανακοίνωσης του υπουργείου είναι εντελώς αποπροσανατολιστικός, για να μην πούμε χυδαίος. «Την μάθηση από τα παιδάκια» δεν την στερούν οι γονείς τους, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται τα μαθήματα, αλλά εκείνοι οι οποίοι εκ του ασφαλούς παριστάνουν τους «ανθρωπιστές» και τους «αλληλέγγυους», χρησιμοποιώντας την γνωστή κασέτα περί «ξενοφοβίας», «ρατσισμού» και «μισαλλοδοξίας», και με σταλινικές μεθόδους επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τις αντιδράσεις των γονέων, επειδή αυτές δεν συνάδουν με την δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας».

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΒΑΦΤΙΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!
    14/03/2019

    Το πόσο προδότες είναι, απέδειξαν για μια ακόμα φορά οι «δημοκράτες» του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», κατά την απόφαση του ευρωκοινοβουλίου για αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, αλλά και το ψήφισμα υπέρ της αποχώρησης του Αττίλα από την Κύπρο, την καταδίκη των παραβιάσεων του εναερίου χώρου της Ελλάδας και των θαλάσσιων υδάτων της, το κάλεσμα της άρσης του casus belli και την αποδοκιμασία των ισλαμικών κύκλων που θέλουν τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

    Έτσι, ΣΥΡΙΖΑ, Νουδούλα και Ποτάμι καταψήφισαν την απόφαση, η οποία επικράτησε με 370 ψήφους υπέρ, 109 κατά και 143 αποχές.

    Μάλιστα, ο σταλινικός Κούλογλου, σ’ ένα παραλήρημα ακατάστατης οθωμανολαγνείας, ταύτισε με τα… εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος την είσοδο της Τουρκιάς στην Ε.Ε. – που ως πρώτη συνέπειά της θα έχει την απώλεια της Θράκης, με την άμεση εγκατάσταση εκεί εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων, όπως θα έχουν πλέον δικαίωμα ως «Ευρωπαίοι πολίτες»!

    Η Νουδούλα, με μια άκρως υποκριτική ανακοίνωσή, εξηγεί γιατί καταψήφισε την απόφαση «παρά το γεγονός ότι συμφωνεί απολύτως με τις σκληρές συστάσεις που απευθύνει η Ευρωβουλή προς την Τουρκία», διότι όπως τόνισε η είσοδος της Τουρκιάς στην Ε.Ε. είναι «προς το συμφέρον της Ελλάδος»!!!

    Το δε Ποτάμι, χαρακτήρισε την διευκόλυνση της εισόδου της Τουρκιάς στην Ε.Ε. «εθνική γραμμή από τη δεκαετία του 1990»!!!

    Να τους χαίρονται τους προδότες αυτοί που τους έστειλαν στο ευρωκοινοβούλιο με την ψήφο τους και που ετοιμάζονται να τους ξαναστείλουν στις προσεχείς ευρωεκλογές!

    (ΥΓ) 1: Οι προδότες των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κέντρου δεν εκπροσωπούνται στην ευρωβουλή, αλλιώς θα είχαν τις ίδιες απόψεις, το δε… τιμημένο κουκουέ το παίζει γενικά κατά της Ε.Ε.

    (ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ… ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
    14/03/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/lambrakis-1__article.jpg?w=620

    Έκθεση για τη ζωή του Λαμπράκη παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την έκθεση διοργανώνει ο ευρωβουλευτής του κλεφτοπασοκαριού Νίκος Ανδρουλάκης (που… πρόλαβε συριζαίους και κουκουέδες…), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκης, υπό την αιγίδα της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η έκθεση «φιλοξενεί σπάνια ντοκουμέντα για τη ζωή του Γρηγόρη Λαμπράκη, μέσα από τα αρχεία της Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας, από την εποχή που υπήρξε μέλος του ΕΑΜ, ως την συμμετοχή του στην Παγκόσμια Κίνηση Ειρήνης και την καριέρα του ως πολιτικός, αθλητής και γιατρός που πάσχιζε για το δικαίωμα των φτωχότερων στην θεραπεία».

    Μάλισταααααααα! Μια απορία έχουμε: περιέχει άραγε η έκθεση την φωτογραφία του Λαμπράκη κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, όπου χαιρετάει «φασιστικά» και την επιστολή που έστειλε από την Γερμανία σε Ελληνίδα φίλη του, στην οποία τελειώνει με το σύνθημα Heil Hitler;

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/lambrakis-3-dght.jpg?w=620

    (ΥΓ): Ψευτρόνια, πάψτε να διαστρεβλώνετε την Ιστορία! Ασφαλώς και δεν ήταν ποτέ στην εαμοβουλγαριά ο Λαμπράκης! Αλλά, κατά την διάρκεια της κατοχής ήταν βοηθός του κορυφαίου τότε γυναικολόγου Λογοθετόπουλου, που για ένα διάστημα ήταν και πρωθυπουργός!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!