Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ο Ιερέας στο Κουκάκι: «Έχω 23 χρόνια ιερέας, δεν μεταδίδεται τίποτα, μην ακούτε κανέναν»!.... Α Ξ Ι Ο Σ ! Α Ξ Ι Ο Σ ! Α Ξ Ι Ο Σ !

Καταγγελία πως ιερέας κοινωνούσε πιστούς στο Κουκάκι
Ο ΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΨΙΜΟΣ "ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ,
ΠΟΣΟ ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ
ΑΡΑ ΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ;


Ο ξεχωριστός καί ΑΞΙΟΣ πατέρας Γεώργιος, έδωσε τη Θεία Κοινωνία έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, παρά τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν λόγω κορονοϊού.


Στο αποτέλεσμα των προσπαθειών όλης της κοινωνίας αλλά και την προστασία της Παναγίας, του Χριστού και των αγίων, αποδίδει ο πατέρας Γεώργιος από το Κουκάκι το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει πολλά θύματα από τον κορονοϊό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι στην διάθεση των αστυνομικών αρχών που τον αναζητούσαν καθώς έδωσε την Θεία Κοινωνία σε πιστό έξω από εκκλησία στο Κουκάκι την Κυριακή των Βαΐων


«Δεν υπάρχει καμμία πολεμική με τους επιστήμονες. 

Είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών όλης της κοινωνίας το γεγονός, ότι δεν έχουμε πολλά θύματα. 
Είναι αποτέλεσμα όμως και της προστασίας Παναγίας, του Χριστού μας και των Αγίων μας που εδώ στην Ελλάδα έχουμε την πολυτέλεια να σκοντάφτουμε κυριολεκτικά πάνω τους, όπου γυρίσεις θα βρεις αγίους, λείψανα, εικόνες που για μας είναι οι μεγάλοι προστάτες μας» υπογράμμισε.

Στήριξε την πράξη του αναφέροντας, ότι η Ιερά Σύνοδος και το κράτος δεν έχουν απαγορεύσει την Θεία Κοινωνία, ενώ υπογράμμισε ότι ένας ιερέας λογοδοτεί πρώτα στον Θεό και μετά στην ανθρώπινη δικαιοσύνη!

«Μπορώ να διακρίνω τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι. Η Θεία Κοινωνία όχι μόνο δεν διασπείρει ασθένειες αλλά μεταδίδει την ίδια τη ζωή» ανέφερε μιλώντας στον 'ΑΝΤ1'.

Τόνισε ότι η εκκλησία είναι κλειστή, όπως προβλέπει η απόφαση της Ιεράς Συνόδου και ο ίδιος κοινώνησε τον πιστό εκτός ναού, δεν υπήρξε συνάθροιση.

«Έχω 23 χρόνια ιερέας, δεν μεταδίδεται τίποτα, μην ακούτε κανέναν» υπογράμμισε.




http://greeknation.blogspot.com/2020/04/23.html#more

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

3 σχόλια:

  1. Ο "καλός" γείτονας να ετοιμάζεται. Ουαί κι αλίμονό του αυτό που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα αριστερό απολειφάδι θα είναι,ή κανένας ξεπεσμένος ψοφοδεξιός που τα'χει κάνει επάνω του.Η ώρα της κρίσης για όλους μας πλησιάζει και οι ρουφιάνοι του αντιχρίστου θα έχουν τη χειρότερη πληρωμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα για το άνθρωπο - γείτονα που δεν αντιλαμβάνεται το συσκοτισμό του και που βαδίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!