Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

400 ΕΓΚΥΕΣ (!!!!) μέσα στό 'HOT SPOT' ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ! ΠΕΝΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ "ΚΟΡΟΝΟΣΗΡΙΑΛ" ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΚΙΑ !!!!!!

...ΗΡΘΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! 

ΕΤΣΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...


ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...

Διαβάζουμε απόσπασμα της επιστολής του Δημάρχου Χαλκιδέων προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μηταράκη για την κατάσταση που επικρατεί στο 'hot spot' Ριτσώνας:

"Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας κάθε εβδομάδα υπάρχουν 5 περίπου τοκετοί γυναικών που φιλοξενούνται στη Δομή της Ριτσώνας. 
Αυτή τη στιγμή στη Δομή υπάρχουν περίπου 400 επίτοκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη των τριών τελευταίων μηνών. 

Πρέπει να παρθεί οπωσδήποτε δείγμα για κορονοϊό από τις επίτοκες αυτές, εντός της Δομής, και να υπάρχει στο χώρο της Δομής ιατρός-γυναικολόγος για να τους παρέχει τη συνήθη σε αυτές τις περιπτώσεις ιατρική φροντίδα".



Τι σημαίνει αυτό; ότι όλες αυτές οι μουσουλμάνες ήρθαν σκόπιμα στη χώρα μας ώστε να λάβουν τα παιδιά τους την ελληνική ιθαγένεια (ναί, ιθαγένεια!) και να αποκτήσουν αυτόματα δικαιώματα Έλληνος και δικαιώματα παντός είδους, αφού το πολιτικό σύστημα έχει ψηφίσει τέτοιον νόμο.

Η Ελλάδα έτσι αλώνεται, από μέσα!


ΠΗΓΗ

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
&
https://ethnegersis.blogspot.com/2020/04/400-hot-spot.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FoXccgn+%28%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%95%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%A3%CE%99%CE%A3%29

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Map Locations | International Organization for Migration

    https://greece.iom.int/el/map-locations

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνουν και μπράβο τους. Γιατί αντιδράτε; Τι έπρεπε να κάνουν; Η εντολή του Κυρίου ήταν "αυξάνεστε και πληθύνεστε". Το σεξ είναι για να κάνουμε παιδιά, όχι για να παίζουμε. Και ο ρόλος της γυναίκας είναι να είναι μητέρα πρώτα και ύστερα σύντροφος του άντρα και βοηθός του, και όχι να είναι τσόλι όπως οι περισσότερες νεοελληνίδες. Οι μουσουλμάνες λοιπόν, αν και ακολουθούν τη διεφθαρμένη πίστη του Ισλάμ, εντούτοις ακολουθούν τον φυσικό Νόμο του Κυρίου, και η θέση τους στην επόμενη ζωή θα είναι ανώτερη από τη θέση πολλών "χριστιανών" γυναικών που μισούν τα παιδιά και την οικογένεια και αυθαδιάζουν απέναντι στην εξουσία του άντρα.

    Τα παιδάκια είναι ευλογία, δεν έχει σημασία αν δεν είναι ελληνόπουλα. Το ελληνικό έθνος σβήνει γιατί εμείς εδώ και δεκαετίες δολοφονούμε τα παιδιά με εκτρώσεις, όχι γιατί κάνουν παιδιά οι μουσουλμάνοι. Ας κάναμε κι εμείς. Και σας πληροφορώ πως από τα παιδάκια αυτά θα ξεπηδήσουν και στρατιώτες του Κυρίου που θα κάνουν πολλούς "Έλληνες Χριστιανούς" να ντρέπονται.... Στο χέρι μας είναι να τους κηρύξουμε το Ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα, όπου εισήλθαν παρανόμως, γεννούν. Και φυσικά χωρίς να πληρώνουν δεκάρα, όπως τα "τσόλια" οι Ελληνίδες. Αν εσείς είστε τόσο άνετη/άνετος με αυτή την κατάσταση, πάρτε τους στο σπίτι σας και λουστείτε τους. Εμείς δεν θέλουμε.

      Διαγραφή
    2. Εδώ και 2500 χρόνια δεν αφομοιώθηκαν από τον Ελληνικό πολιτισμό και δεν ασπάστηκαν το Ευαγγέλιο τα Περσικά κατάλοιπα που μας έμειναν στο χώρο της Ελλάδας,θα το κάνουν όσοι θα βρεθούν μερικές δεκαετίες στη χώρα;Πολύ αισιόδοξο/η σας βρίσκω.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!