Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Το Σχέδιο του Bill Gates τελικά ΚΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ - Επιστροφή σε ΠΛΗΡΗ Κανονικότητα ΜΟΝΟ Μ Ε τό ...ΕΜΒΟΛΙΟ !!!... (Τό πιάσαμε τό υπονοούμενο, έτσι;)

Bill Gates advirtió del peligro de un brote catastrófico casi ...







1 ΩΡΑ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 4077 ΑΝΤΙ 10.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ: https://imgur.com/ZtiDLIm

=====
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ: "Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ. "
============== ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ "ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ "ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ" ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Στο βίντεο μιλάει ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επιβεβαιώνει ουσιαστικά τα όσα είχαμε παρουσιάσει στο βίντεό μας στις 11/4/2020 https://www.youtube.com/watch?v=YH6FM... με τίτλο: "ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: Πλήρη Άρση Καραντίνας, μόνο με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - Bill Gates" λέγοντας οτι "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ"
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ" ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ 25/2/2020 (ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΦΕΚ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.
Το ίδιο υποστηρίζει στο βίντεο και ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.
Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους της γης, είχε αναφερθεί στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για όλη την ανθρωπότητα, προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν και να ξανανοίξουν οι επιχειρήσεις και όλες οι δραστηριότητες. Μέχρι να γίνει ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ καθώς λέει θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα. Ειδικά για τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, αυτές μπορεί να μην επανέλθουν ΚΑΘΟΛΟΥ, καθώς λέει, μέχρι τον ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
Αυτό εδικά το τελευταίο, για να το καταλάβουμε, σημαίνει οτι ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ δεν πρόκειται να έχουμε εκδηλώσεις κάθε είδους, αθλητικούς αγώνες, θέατρα, συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, διασκεδάσεις, τραπεζώματα για γάμους και βαφτίσεις, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ίσως και συγκεντρώσεις στις παραλίες, στις πλατείες και κυρίως συγκεντρώσεις σε Εκκλησίες, αυτό που καίει περισσότερο το διάβολο για να απαγορέψει εντελώς τις Θείες Λειτουργίες και εμμέσως τη Θεία Κοινωνία.
Και συνεχίζοντας ο Bill Gates μιλάει για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ πάνω στο σώμα που θα συνοδεύει τον Εμβολιασμό, το "ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ", όπως το αποκαλεί, στο οποίο θα είναι καταγεγραμμένο το αν έχουμε εμβολιαστεί, αν έχουμε αρρωστήσει από τον κορωνοϊό κλπ, όπου χωρίς αυτή την ψηφιακή απόδειξη θα είμαστε επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία, άρα ούτε να δουλέψουμε θα μπορούμε, ούτε να μετακινηθούμε κλπ.
ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ BILL-GATES, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
Να αναφέρουμε εδώ οτι επιπρόσθετα θα έχουμε και τις ποινές και τη φυλάκιση του ποινικού αυτού αδικήματος για το οποίο φρόντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2019 να ψηφίσει στον Ποινικό Νόμο, σχετικά με την ανυπακοή στα μέτρα που αφορούν Επιδημίες,. Ο BILL GATES ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Υ.) ΠΟΥ Ο BILL GATES ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ. . .
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ), ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ... ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! Πηγές αποσπασμάτων βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=8D_MJ...

Λοιπές πηγές στην περιγραφή του βίντεό μας εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=YH6FM...

Μουσική βίντεο:
The Epic Cinematic Background by Infraction
Χριστός Ανέστη - Σταμάτης Σπανουδάκης
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"Iωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ

    Είναι σύμπτωση ότι ο αριθμός καταχώρησης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Microsoft είναι WO / 2020/060606;
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606 Σ'αυτό το παγκόσμιο έγκλημα συναίνεσε η άρχουσα τάξις των γραμματέων και Φαρισαίων της Εκκλησίας της Ελλάδος? Ή μήπως δεν ενημερώθηκαν περί τίνος επρόκειτο;Υστερούν στην στην τεχνολογία και στην τεχνογνωσία; Δεν νομίζω,αφού πρώτοι αυτοί καθιέρωσαν επάνω στα διαμονητήρια του "Αγίου" όρους τον δισδιάστατο Κώδικα ή αλλιώς 2D,αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων με την χρήση της ταυτότητας των θυμάτων "χαντζήδων"! Τον Κωδικό αυτό θα χρησιμοποιήσει το σύστημα 5G για παγκόσμια παρακολούθηση λόγω του ότι είναι βιομετρικό σύστημα και στρατιωτικό όπλο.Ήδη εφαρμόζεται στην Κίνα και τοποθετήθηκε κρυφά και ύποπτα στην Αμερική,με την ευκαιρία της καραντίνας.ΕΔΩ https://www.naturalnews.com/2020-04-22-5g-biometrics-systems-covertly-installed-schools-coronavirus-lockdowns.html
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΣΙ ΣΓΙΑΛΙΑΣΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τον Μόσιαλο θα επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα υπό δύο προϋποθέσεις 1) Μόνον εάν βρεθεί μιά ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπεία με αλχημείες διαφόρων φαρμάκων (δηλ. τσαρλατανισμοί) και 2) εάν αυτό δεν αποδειχθεί αποτελεσματικό τότε θα περιμένουμε μέχρι να βγει ένα εμβόλιο, που σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Νεοταξιτών θα υποχρεωθούμε να το κάνουμε όλοι. Ερωτώ, λοιπόν, εγώ : 1) Είναι η γρίππη - με βάση τα στατιστικά παγκοσμίως - πιό επικίνδυνη από τον "κοροϊδο-ιό";;; Ναι, είναι! Υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία της γρίππης;;; Και εάν ναι γιατί δεν την έχουν επιβάλλει με τέτοιον τρόπο ώστε να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού;;; Η δική μου απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει καμμία τέτοια θεραπεία γι' αυτό και η γρίππη κάθε χρόνο "θερίζει", με αποτέλεσμα να έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες θύματα. 2) Υπάρχει εμβόλιο της γρίππης;;; Ναί, είναι το μοναδικό μέσο πρόληψης που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια! Τότε γιατί δεν γίνεται υποχρεωτικό στις ευπαθείς ομάδες, έστω και με τιν επιβολή απειλών όπως γίνεται στην περίπτωση του κορωναΪού, με σκοπό να μειωθούν τα θύματα;; 3) Υπάρχουν θύματα από τη γρίππη, που αν και έκαναν το εμβόλιο, παρ' όλ' αυτά να πεθαίνουν απ' αυτήν;;; Ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει, αλλά ο αριθμός των θυμάτων θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι τόσο μεγάλος. Πράγμα που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ώστε να προσφέρει προληπτικά 100% κάλυψη. 'Επειτα, έπρεπε να περάσουν δεκαετίες μελέτης έως ότου αποφανθούν οι επιστήμονες ότι το εμβόλιο της γρίππης είναι σε θέση να προσφέρει την απαραίτητη προστασία. Τότε με ποιό σκεπτικό οι διάφοροι οργανισμοί υγείας και οι υγειονομικές υπηρεσίες παγκοσμίως θα επιβάλλουν ένα εμβόλιο (κατά του κορωναϊού) τη στιγμή που δεν έγιναν οι απαραίτητες μελέτες και που γνωρίζουν πολύ καλά οι φαρμακοβιομηχανίες ότι θα υπάρξουν παρενέργειες με αποτέλεσμα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας ή σοβαρή βλάβη στην υγεία των ανθρώπων;;; Και θα κλιθούμε εμείς να συνεναίσουμε στον θάνατό μας;;; Δηλαδή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που προσπαθούν να παγιδέψουν την ανθρωπότητα με τα σατανικά τερτίπια τους, περιμένουν οι άνθρωποι να μην αντιδράσουν σ' αυτά τα μέτρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 3ο μπορώ να το προσυπογράψω κι εγώ.Έχω 2 γνωστούς ηλικιωμένους(αντρόγυνο).Τη χρονιά που δεν έκαναν το εμβόλιο της γρίππης,την πέρασαν πιο ελαφριά.Την επόμενη που έκαναν το εμβόλιο για να μην τους πιάσει καθόλου και καλά η γρίππη,την πέρασαν πολύ πιο βαριά.Καταπονήθηκε ο οργανισμός τους πολύ περισσότερο.Αυτό δεν ξέρω αν σου λέει κάτι εσένα Ιωάννη,αλλά εμένα μου λέει πρώτον ότι το εμβόλιο ήταν αναποτελεσματικό και δεύτερον ότι ίσως περιείχε συστατικά που έριξαν το ανοσοποιητικό τους κατά πολύ.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος24 Απριλίου 2020 - 5:03 π.μ.

      Μα βεβαίως και μου "λέει", αγαπητέ φίλε! Γιατί νομίζεις ότι το αναφέρω;;; 'Ετσι τυχαία;;; 'Ολος ο "σαματάς" γίνεται γιά το νέο εμβόλιο. 'Οχι ως μέσον πρόληψης έναντι του κορωναϊού αλλά ως μέσον επιβολής ελέγχου του πληθυσμού. Τη Νέα Τάξη δεν την ενδιαφέρει να βρεθούν τρόποι ίασης αλλά χειραγώγησης όπου θα εφαρμόζονται με τον πιό βάναυσο τρόπο. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής ο καθένας από εμάς να καταλάβει ότι στην μετά-"κοροϊδο-ιό" εποχή ξημερώνει ένας νέος κόσμος (A brave new world!!! 'Οπως είναι και ο τίτλος του περίφημου μυθιστορήματος τού Aldous Huxley). Μιά εποχή επίσημου μαντρώματος και ιατρικού ολοκληρωτισμού όπου σε συνεργασία με το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο θα επιβληθεί ένα δικτατορικό μοντέλο πλήρως ελεγχόμενου τρόπου ζωής όπου θα έχουν καταργηθεί οι ελευθερίες μας και η ιδιωτικότητά μας. Κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει από το μαντρί. Ήδη σε αρκετές χώρες (π.χ. βλ. Κίνα) τέτοια μοντέλα "τρέχουν" και έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων. 'Εχουν απωλέσει την αξιοπρέπειά τους και την ιδιωτική τους ζωή διότι ένα "μάτι" τούς παρακολουθεί 24/7/365. Οι κοινωνίες τους έχουν υποβιβαστεί σε πραγματικά κοπάδια ζώων (γκογίμ). Σε "κρέατα", δηλαδή. Βίος αβίωτος! Αργά ή γρήγορα και στην Ελλάδα θα υιοθετηθούν πλήρως από τους τοπικούς άρχοντες τέτοια μοντέλα. 'Ηταν να μην γίνει η αρχή με τον "κορωναϊό"... Γιά τους Εξουσιαστές, πάντως, η πρώτη φάση του σχεδίου έχει στεφθεί με επιτυχία. Κατάφεραν να επιβάλλουν νέες κοινωνικές νόρμες και τρόπους συμπεριφοράς (π.χ. κοινωνική αποστασιοποίηση, εξοικίωση με τον κατ' οίκον εγκλεισμό κλπ) ώστε σιγά-σιγά ο κόσμος να συνηθίζει σε μιά αστυνομο-στρατιωτικά δομημένη κοινωνία. Πολύ σύντομα θα περάσουν στην επόμενη φάση του ντρεσαρίσματος των γκογίμ!

      Διαγραφή
  3. Αρχικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος, που πιστεύει ότι η ελίτ ενδιαφέρεται για την υγεία του.Αυτό αποδεικνύεται και από τις στήλες που είναι γραμμένες σε τέσσερις γλώσσες στη Γεωργία της Αμερικής, και οι οποίες μιλούν για μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια.Προσωπικά θεωρώ πως ο κορονωϊός είναι μια πρόβα τζενεράλε πριν την επιβολή της Παγκόσμιας τραπεζικής αντίχριστης δικτατορίας.Οι στόχοι του είναι τρεις.Αφενός μετρώνται τα δημοκρατικά αντανακλαστικά μας και η αντιδράσεις μας στον εγκλεισμό και στο στενό μαρκάρισμα.Αφετέρου είναι ένας τρόπος να μας υποχρεώσουν να τσιπαριστούμε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε και τέλος ήταν ένας τρόπος να μεταφέρουν τα μαυρίδια από τα νησιά σε όλη την ενδοχώρα χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις,ούτως ώστε σε περίπτωση που οι Ελληνες δε μασήσουν από τον κοροϊδοιό να έχουν να φοβούνται αλλοδαπές εξεγέρσεις σε όλη την Ελλάδα ,με αποτέλεσμα οι Έλληνες πάλι να κλειστούν στα σπίτια τους είτε υπό το φόβο μην τους σκοτώσουν οι αλλοδαποί,είτε με στρατιωτικό νόμο που θα μας επιβληθεί για να αποκατασταθεί η τάξη.
    Το θέμα είναι πως να πείσουμε τους υπόλοιπους Έλληνες για το δούλεμα που τρώνε.Μόλις βγαίνω και τους λέω ότι η όλη υπόθεση είναι μούφα και ότι το είπαν γιατροί αυτό το πράγμα, με κοιτούν λες και είμαι ούφο,διότι άλλα ακούνε στις ειδήσεις.Ακόμη και όταν τους λέω ότι οι αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθερα πάλι δε με πιστεύουν.Του λέω να μη δεχτούν το εμβόλιο και πάλι με κοιτούν περίεργα.Κάτι πρέπει να κάνω όμως γιατί θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα ανακαλύψουμε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν όλοι εκτός από εμάς που θα μας έχει αποτελειώσει όχι ο κοροϊδοϊός,αλλά η πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!