Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Σας φαίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όλα αυτά; Κακώς ! (2)

AMAZING ROBOTIC ANIMALS YOU MUST SEE! - YouTube







TechZone



6 σχόλια:

  1. Φωνή όλο ζωντάνια και θαυμασμό για τα τεχνολογικά επιτεύγματα και με μια αισιόδοξη μουσικούλα όλα μοιάζουν αθώα. Οk,στα αεροδρόμια, αν χρησιμοποιηθούν όντως έτσι, ok στην έρευνα για προσθετικά μέλη, ok και στην έρευνα του βυθού, αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα περιοριστεί εκεί η χρήση αλλά, εγώ που 'μαι κακός άνθρωπος θα το χρησιμοποιούσα για κατασκοπεία και δολιοφθορά, όμως ποιός από αυτούς εγγυάται την καλή χρήση τους. Τώρα η αράχνη, δεν πολυκατάλαβα τί ρόλο παίζει. Θα ξέρει ο ψυχάκιας που την κατασκεύασε. Μάλλον για να πιάνει φαγούρα τον κόσμο που τη βλέπει. Στο τέλος με αυτά θα ξεχάσουμε και πώς είναι στα αλήθεια η φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως για κατοικίδιο έρχεται πιο φτηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως προς το παρόν νομίζω δεν θα πρέπει να ανησυχούμε γι αυτό στην Ελλάδα.Εμείς εδώ μέσα που γράφουμε, μάλλον χλωμό μου φαίνεται να το δούμε όσο ζούμε. Εδώ δεν φτιάχνουν τα ουσιώδη, τρομάρα τους και θα οργανωθούμε με τέτοια τεχνολογία; Εδώ πιάνει μια βροχή και 2-3 μέρες πολλοί δρόμοι δεν έχουν φανάρια. Συγγνώμη αλλά είναι σαν να φανταστείς τσαντίρι εξοπλισμένο με high-tech συστήματα φύλαξης και παρακολούθησης. Ίσως μας σώσει η ανοργανωσιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πολύ σωστά παρατηρήθηκε σε προηγούμενο σχόλιο, αυτά τα μηχανικά ζώα εξυπηρετούν ΠΟΝΗΡΟΥΣ και ΚΑΚΟΥΣ σκοπούς: κατασκοπία, δολιοφθορά καί άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!