Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙ…«ΠΡΑΓΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μας λένε ότι την Τετάρτη, θα συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας της Ελλάδος, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα εκατομμύρια των πιστών, για να αποφασίσει τι θα πράξει εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος.
Αλλά πoια απόφαση να πάρει, αφού με την ήδη στάση της έχει προκαλέσει ουσιαστικά την αυτοκατάργηση της από το κράτος, που βρήκε την ευκαιρία να εφαρμόσει μια πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά απαγόρευση στα ιερά και όσια των Ελλήνων, το Άγιο Πάσχα, που εφέτος θα είναι μια…«φυλακή της πίστεως».

Το μονό που σας απομένει δεσποτάδες των χρυσοποίκιλτων αμφίων, είναι να προχωρήσετε σε ομαδική παραίτηση, αφού πλέον δεν χρησιμεύεται ουσιαστικά σε τίποτα, καθώς δεν έχουν καμμία αξία οι αποφάσεις σας και πολύ περισσότερο να αναρωτηθείτε αν έχετε πια κάποια σχέση με το Άγιο Πνεύμα, που μέχρι σήμερα επικαλείστε για της συνόδους σας.

Ίσως έτσι να διασώσετε ακόμα ότι έχει απομένει και να προλάβετε την Θεία Οργή, που θα είναι χωρίς κανένα Έλεος.

Έλεος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Σχόλιο : Η φωνή τής Εκκλησίας είναι στο Άγιο Θυσιαστήριο, εκεί Βοά πρός Τόν Θεόν την εξ άνωθεν προστασία, ενδυνάμωση, Ζώη, και όλα τα Χαρίσματα Τού Παναγίου Πνεύματος. 
Όσο αρνούνται την Δύναμη Τής Αγίας Εκκλησίας, άλλο τόσο κάθε άλλη ενέργεια είναι το πικρό τής υποκρισίας έργο. 

Όσο αρνείστε την αποστολή σας, το Κράτος θα πρέπει νά σας κόψει το μισθό, όχι στο μισό, αλλά ολόκληρο.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


3 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ πλέον οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ - Άμεση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ απο Αξιώματα και Μισθούς - "Μείνετε Σπίτι"
    https://www.youtube.com/watch?v=Y2nP7fvEqQU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αν πω πως έχει άδικο ο Χειλαδάκης ψέμα θα είναι.Φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ρεζιλικια είναι αυτά δείξε Θεέ μου έλεος..!!
    Την Αγία Ανάσταση υμνούμεν κ δοξάζουμε μετά απο την Μεγάλη Τεσσαρακοστή κ την Μ.Εβδομαδα των Παθων του Κυρίου μας...δεν είναι ένα ημερολογιακό γεγονός που εσείς πιστευετε όπως σας έχει υποδείξει το Βατικανό... Κρίμα μόνο κρίμα έχω να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!