Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Νά τό προσέξουμε ΑΥΤΟ ! ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ, ΚΑΙ ‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’…..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ … - Triklopodia | Triklopodia

Και να που φτάνουμε πια στην κορύφωση των γεγονότων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (που δεν θα ολοκληρωθεί τώρα λόγο του πολέμου) και τις επίσημης έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που ανεπίσημα ξεκίνησε ήδη στην Σύρια το 2011.
Μόλις βγήκε η είδηση ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν σαπιοκάραβα με πρόχειρες επισκευές προκειμένου να μας στείλουν μερικές ακόμη δεκάδες χιλιάδες ‘’κακόμοιρους’’, ‘’επενδυτές’’ , ‘’απελπισμένους’’ και άλλες συναφής ‘’χαριτωμένες’’ ονομασίες για τους εισβολείς – έποικους από τα φερέφωνα της μασονίας. 

Η πρώτη δοκιμή άλλωστε αυτής της επιχειρήσεως στέφθηκε με επιτυχία πριν λίγο καιρό με την προσάραξη πλοίου στην Τζιά...

Πλοίο από την Τουρκία με μετανάστες προσάραξε στην Κέα

Για εμάς όμως, ανεξάρτητα από τον επιθετικό προσδιορισμό που τους δίνουν, δεν παύουν να είναι αλλόθρησκοι – έποικοι και πραγματική απειλή για το έθνος μας. 

Τουρκικό πλοίο προσάραξε στη Τζιά με 193 μετανάστες: Πώς έφτασε ως ...

Πολύ περισσότερο τώρα όπου , ανεξάρτητα πόσο επικίνδυνος η όχι είναι ο ιός, ο Ερντογάν σκοπεύει να μας στείλει κάθε άρρωστο από δαύτους στα νησιά μας. 
Το ίδιο άλλωστε πραγματοποιεί ήδη στην Συρία.

Είναι προφανές ότι αυτό αποτελεί πολεμική ενέργεια και ως τέτοια πρέπει να απαντηθεί. 
Βέβαια, με μονίμως προδοτικό ‘’ελληνικό’’ πολιτικό προσωπικό μην περιμένετε και πολλά. 

Όλα είναι στημένα για να χάσουμε εδάφη προκειμένου η Τουρκία να φύγει από την αγκαλιά της Ρωσίας και να επιστρέψει ουσιαστικά στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ για πάντα χωρίς και ‘’ζαβολιές’’ αλλά και για την αποδοχή της στην δημιουργία (απο πολλά χρόνια σχεδιαζομένου) Κουρδικού κράτους...

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω αλλά και όλες τις φανερές και προκλητικές απειλές των Τούρκων τα τελευταία δυο χρόνια από, επίσημα και μη, τουρκικά χείλη το θερμό επεισόδιο θεωρείται 100% βέβαιο και μαλιστα με αρκετή καθυστέρηση θα έλεγα. 

Όμως, ανεξάρτητα ποιός πιστεύει η όχι, οι Άγιοι πατέρες τις ορθοδοξίας μας έχουν προρρήσει για όλα αυτά πολλά χρόνια πρίν.

Μια επίκαιρη λοιπόν πρόρρηση είναι αυτή του Πατρός Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτου, ο οποίος μας είχε προειδοποιήσει για ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία  και το οποίο θα προηγηθεί του επικείμενου ελληνοτουρκικού πολέμου, στην διάρκεια του οποίου θα βυθιστεί ένα πλοίο……

Εκείνη την εποχή που διάβασα την πρόρρηση θέλησα να ψάξω λίγο περισσότερο να μάθω τι είχε πει ο γέροντας γιατί σίγουρα θα είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες. 
Κατάφερα λοιπόν να μάθω…… 

Ο γέροντας είχε πει ότι θα βυθιστεί ένα πλοίο το οποίο μπορεί να μην είναι ούτε τούρκικο ούτε ελληνικό….. και θα έχει πολλά φώτα….. Χμ…. Για να προσπαθήσουμε να το ερμηνεύσουμε αυτό με βάση τη απλή , ταπεινή και ανθρώπινη λογική μας.

Αφού θα έχει πολλά φώτα τότε σίγουρα δεν θα είναι πολεμικό! 
Αφού μπορεί να μην είναι ούτε τούρκικο ούτε ελληνικό τότε προφανώς θα πρόκειται η για κάποιο επιβατικό, η φορτηγό (σαν αυτά ου επισκευάζει τώρα ο Ερντογάν), η κάποιο πλοίο – γεωτρύπανο, ή βοηθητικό από αυτά πουν νοικιάζουν οι τούρκοι, η ίσως κάποιο άλλο είδος πλοίου το οποίο όμως θα έχει σημαία τρίτου κράτους. 

Αν προσπαθήσουμε να παντρέψουμε τις πληροφορίες όλες τις παραπάνω με την πρόσφατη είδηση περί σαπιοκάραβων που επισκευάζουν οι τούρκοι με σκοπό να αποβιβάσουν ‘’επενδυτές’’, ‘’καημένους’’ κ.λ.π. στα νησιά μας τότε ίσως έχουμε μια αρκετά ρεαλιστική προσέγγιση του τι πρόκειται να συμβεί…..

Ο Ερντογάν είναι τελειωμένος οικονομικά, στρατιωτικά αλλά και πολιτικά. 
Ψάχνει για ένα γεγονός που θα τον ανεβάσει πάλι στα μάτια των συμπατριωτών του. 

Ένα νικηφόρο θερμό επεισόδιο με μια στημένη προβοκάτσια κατά της Ελλάδος είναι μάννα εξ ουρανού….. 
Μπορεί είτε εσκεμμένα μόνος του να βυθίσει κάποιο από αυτά τα σαπάκια στο ταξίδι του προς την Ελλάδα, ή ακόμη και από ατύχημα να συμβεί ακριβώς το ίδιο. 

Σαπάκια έμφορτα με ανθρώπους και πρόχειρα επισκευασμένα δεν θέλουν και πολλά να βυθιστούν….. και οι νεκροί θα είναι πολλοί και ικανοί να φέρουν πολιτικό σεισμό. 

Κατόπιν από τις αντιδράσεις του διεθνούς πολιτικού συστήματος θα καταλάβουμε ποιος και πόσο πολύ ήθελε να συμβεί αυτό αλλά, κυρίως, με ποιας εμπλεκομένης χώρας το μέρος θα συνταχτούν….. 
Φυσικά η βύθιση μπορεί να προέλθει και από δάκτυλο τρίτης χώρας και να την χρεωθεί η Ελλάδα, ή η Τουρκία ανάλογα με το σκοπό που θέλουν να πετύχουν.

Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω τα δυο άρθρα μου που είναι πολύ επίκαιρα και θα βοηθήσουν σε πολλά και για να προετοιμαστείτε αλλά και για να καταλάβετε πολλά από αυτά που συμβαίνουν. 
Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη και για όσους δεν έχουν προετοιμαστεί ακόμη…. :

‘’ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΕΦΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ’’

(Πολύ αναλυτική λίστα. Σε σχόλια μου θα βρείτε και την ποσότητα τροφής που προτείνω για αποθήκευση: 100 γραμμάρια ωμής τροφής από όσπρια, ρύζι, μακαρόνια ανά άτομο τη μέρα για 550 μέρες. Πρόκειται για ένα πιάτο φαγητό μόνο. 
Και φυσικά ανάλογα με την τσέπη μας ξεκινάμε από τα βασικά της διατροφής που εξασφαλίζουν την επιβίωση, και αν είμαστε πιο δυνατοί οικονομικά, επεκτεινόμαστε.)


Για την γρήγορη κατανόηση της υπόλοιπης κατάστασης :
‘’ Βλέπω το κοντινό μέλλον της Ευρώπης… χτυπώ τον εχθρό όταν πέσει σε ''λακκούβα''… και δεν πιστεύω σε σιωνιστικά ‘’κίτρινα γιλέκα’’ και ιταλικά ‘’Πατίνι’’ … ‘’
Να θυμάστε ότι μπορεί η παγκόσμια χούντα να επιταχύνεται από το κόλπο του κατασκευασμένου ιού αλλά οι τράπεζες, και πάλι, είναι αυτές που θα ολοκληρώσουν τη ‘’δουλειά’’….

Ας δούμε τώρα και τις ‘’συμπτώσεις’’ που αφορούν μερικά ‘’χαϊδεμένα’’ παιδιά του συστήματος που συμβάλουν με απόλυτη επιτυχία στην προπαγάνδα των κοσμοκρατόρων….

Κάποιος μας έλεγε αρκετά χρόνια πίσω στην καμπάνια του ευρώ ‘’με το ευρώ καλύτερα’’ … το διαπιστώσαμε όλοι αυτό… 

Ο ίδιος σήμερα μας λέει ‘’μένουμε σπίτι’’…… και ‘’συμπτωματικά’’ ο ίδιος έχει για πάνω από 15 χρόνια μια από τις πιο κοστόβορες εκπομπές στην τηλεόραση, ‘’συμπτωματικά’’ δηλώνει ‘’άθεος’’ (sic) και πάλι ‘’συμπτωματικά’’ έχει πάντα 'ντεκόρ' τα τελευταία 2-3 χρόνια κόκκινα ‘’αγάλματα’’ του γνωστού γλύπτη που σχεδίασε τον ‘’Κόκκινο Άγγελο’’ …… 

Βλέπετε πόσο ‘’όμορφα’’ αμείβει τα επιτυχημένα τέκνα του το σύστημα αλλά και πόσο μας ‘’γλεντάει’’ ;

Ολοκληρώνοντας, θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω θερμά όλους τους διαχειριστές των πατριωτικών ιστολογίων που όλα αυτά τα μαύρα χρόνια, με προσωπικό κίνδυνο, οικονομική αιμορραγία, πραγματικό μόχθο και θυσία του ελεύθερου και μη χρόνου τους, αλλά και πολλές φόρες, με απογοήτευση, μας πρόσφεραν και μας προσφέρουν ασταμάτητα πολύτιμη αφύπνιση και ενημέρωση. 

Τολμώ να πω ότι η μελλοντική ιστορία ίσως τους χαρακτηρίσει και σαν τους ‘’παρτιζάνους’’ της εποχής αυτής καθως τα ιστιολόγια ήταν, μέχρι στιγμής, ο μοναδικός τρόπος να αντισταθείς στο σύστημα της παγκόσμιας χούντας…..

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!